- 30 Ağustos 2017
- 131
- 79
- 13
- 37
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.481
Canim ist da misin hangi doktora gitmeye basladin ben de doktor ariyorum. Surekli takip eden bi doktorum yok benim..Allah kimseye yasatmasın. 2 defa yaşadım. Eski doktoruma kalsa test yapacagi yoktu. Olabilir ilk hamileliklerde deyip durdu.iyiki doktorumu degistirmisim.
Yapmaya simdiden başlarım canım. Insallah sende yoktur. Yinede onlemini almam iyi olmuş.
Kızlar ovulasyon testi kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? ?
Bende bugün gittim doktora.Daha göremeyiz minnacıktır dedi :) 4000 olunca bakacakmış.Birde folik asit verdi
Insallah kuzum
Hayirlisi olsun cnm.gunune daha varmiydi ..gece söküldü reglim cnm yerleşme kanaması değilmiş yani :)
Hayirlisi olsun cnm.gunune daha varmiydi ..
Umutlar yeni aya cnm..bende olacak gibi hissediyorumyok cnm 1gün erken görmüş oldum :) o kdr :))
Umutlar yeni aya cnm..bende olacak gibi hissediyorum
Hoş buldum bitanem teşekkürler sakın moral bozmak yoookkkk rabbim yakın zamanda göbişlerimizi doldursun insallah bide canım bnm bi arkadaşım 2 yıldır çocuğu olmuyordu bu ay incir kürü yapmış kız dün doktora gitti hamileymiş bende bu ay başlamayı düşünüyorum hepimize umut olsun inşallah denemek isteyen varsa nasıl yapıldığı ibrahm saraçoğlunun kürlerinde yazıyor bi bakın istersenizhoşgeldin kuzzum bat 11 ekim
Hoş buldum bitanem teşekkürler sakın moral bozmak yoookkkk rabbim yakın zamanda göbişlerimizi doldursun insallah bide canım bnm bi arkadaşım 2 yıldır çocuğu olmuyordu bu ay incir kürü yapmış kız dün doktora gitti hamileymiş bende bu ay başlamayı düşünüyorum hepimize umut olsun inşallah denemek isteyen varsa nasıl yapıldığı ibrahm saraçoğlunun kürlerinde yazıyor bi bakın isterseniz
kızlar buraya takılacagım bende bu ay korunamayı bıraktım ama biz bu ay en önemli günleri atladık yani otomatik hesaplayıcının yarısını denedik yasırı en yüksek yazan gün bas agrısından bir araya gelemedik
canım cok sıtkın koca bir ay bosa gitti hiç umudum yok
Cnm takma kafana bosver psikolaga da gidip kendini iyice takintili yapma ..baska ugrasslar bul kendine benc3insallah olmazsın bn bu ay aslında beklemiyodum onca yaşadıklarımdan sonra buraya girince ümitlendimbu ay bn psikoloğada gitmeyi düşünüyorum akapunkturada gidicem
Boş ver psikologu kendi psikologun kendin ol bnde yikilmistim ama 1 günde toparlandim valla sende uğraşcak başka bi şeyler bulmaya çalış üzme bu kadar kendinikuzum o insülin direnci olanlara önerilmiyo sekeri yükselttiği için sen böyle yazınca duygulandım simdi bak :) psikoloğa gidicem bu ay aklımdan cıksın istiyorum artık
Boş ver psikologu kendi psikologun kendin ol bnde yikilmistim ama 1 günde toparlandim valla sende uğraşcak başka bi şeyler bulmaya çalış üzme bu kadar kendini
Cnm takma kafana bosver psikolaga da gidip kendini iyice takintili yapma ..baska ugrasslar bul kendine benc3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?