Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ist da misin hangi doktora gitmeye basladin ben de doktor ariyorum. Surekli takip eden bi doktorum yok benim..

kızlar buraya takılacagım bende bu ay korunamayı bıraktım ama biz bu ay en önemli günleri atladık yani otomatik hesaplayıcının yarısını denedik yasırı en yüksek yazan gün bas agrısından bir araya gelemedik
canım cok sıtkın koca bir ay bosa gitti hiç umudum yok

kızlar buraya takılacagım bende bu ay korunamayı bıraktım ama biz bu ay en önemli günleri atladık yani otomatik hesaplayıcının yarısını denedik yasırı en yüksek yazan gün bas agrısından bir araya gelemedik
canım cok sıtkın koca bir ay bosa gitti hiç umudum yok

hoşgeldin kuzzum bat 11 ekim
Hoş buldum bitanem teşekkürler sakın moral bozmak yoookkkk rabbim yakın zamanda göbişlerimizi doldursun insallah bide canım bnm bi arkadaşım 2 yıldır çocuğu olmuyordu bu ay incir kürü yapmış kız dün doktora gitti hamileymiş bende bu ay başlamayı düşünüyorum hepimize umut olsun inşallah denemek isteyen varsa nasıl yapıldığı ibrahm saraçoğlunun kürlerinde yazıyor bi bakın isterseniz

Reactions: D-E

kuzum o insülin direnci olanlara önerilmiyo sekeri yükselttiği için sen böyle yazınca duygulandım simdi bak :) psikoloğa gidicem bu ay aklımdan cıksın istiyorum artık

erken başlamıssın can sıkmaya kuzum dur bi :))

insallah olmazsın bn bu ay aslında beklemiyodum onca yaşadıklarımdan sonra buraya girince ümitlendim bu ay bn psikoloğada gitmeyi düşünüyorum akapunkturada gidicem
Cnm takma kafana bosver psikolaga da gidip kendini iyice takintili yapma ..baska ugrasslar bul kendine benc3

kuzum o insülin direnci olanlara önerilmiyo sekeri yükselttiği için sen böyle yazınca duygulandım simdi bak :) psikoloğa gidicem bu ay aklımdan cıksın istiyorum artık
Boş ver psikologu kendi psikologun kendin ol bnde yikilmistim ama 1 günde toparlandim valla sende uğraşcak başka bi şeyler bulmaya çalış üzme bu kadar kendini

Boş ver psikologu kendi psikologun kendin ol bnde yikilmistim ama 1 günde toparlandim valla sende uğraşcak başka bi şeyler bulmaya çalış üzme bu kadar kendini

üzmüyodum ama bu sefer niye böyle oldum bilmiyorum sadece bebek degil baska sorunlarda var cevremde iyi gelir inşallah arastırıyorum psikolok böyle hipnozlu flan :)

Kızlar bat a 9 günüm var elimde çok test var diye öylesine bi test yapayım dedim çook hafif 2. Çizgi görür gibiyim sizce de var mı? Yoksa hayal mi görüyorum

Eklentiler

• IMG_4839.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4848.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…