Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilesindir canim bebesin sana tutunup 9 ay kalacagi yeri ayarlamaya calisiyo suan dinlen zorlama kendini :)

ay inşallah öyledir valla cok bekledim teyzesi gelsin artık hayırlısıyla inşallah bakalım yarın anlıcam devamı gelmezse test yapıcam

Canim ben ovulasyon testi kullanmadigim icin bir gun yapip bir gun yapmiyoruz. Doktorum boyle yapmami soylemisti.
cnm ben de 1 sene sonunda gebe kaldım gün aşırı ilişki öneriliyordu ama geçen ay yumurta takibi yaptı özele gittim ve yumurtlama olacağı muhtemel günlerde doktorun tavsiyesi ile sabaha karşı her gün ilişki oldu üç gün ve dördüncü günde yumurta çatlamışmı diye baktığında, öğlen eve gidin dedi doktor şansı artırmak için ve bebiş geldi. 1 sene sonunda olunca bu da önemli geldi bana bilginiz olsun.

Canim cok tesekkur ederim bilgin için. Bende Agustos ayında doktorumu degistirdim. Ozele gidiyorum.3 ay kendiniz deneyin dedi. Olmazsa gel tekrar dedi.
Daha once hamilelik oldu ama kurtaj oldum. Yazin tahlillerim yapildi. Kan pihtilasmasi cikti. Ilaca basladim.
Kasıma kadar beklemeyi dusunuyorum. Sonrasinda belki banada yumurta takibi yapar insallah.

ilaca başladım derken ne kullanıyorsunz
bendede düşük oldu ve kan pıhtılaşması cıktı gecen sene
korumayı bıraktık bu ay basladık doktorum pıhtılasma için hibor verdi
gebelik düşündüğün an ignelere başla dedi ama ben korkuyorm başlamadım
bir tane bile vurmadım simdiden morarmazmı yani senin anlayacagın ben tırsıyorum erken baslamaktan
hamile kalınca vurulmaya baslamak istiyorm sastım kaldım ne yapsam sizce

Canim ben coraspirine başladim gecen ay. Hamile kaldigimda igneye baslayacagim. Belki senin degerlerin daha dusuktur ondan igneye basla demistir. Morariklikta olsun bosver onlar gecer. Ayni seyleri yasamak daha zor. Asil o acilar gecmiyor canım. Bence bebek dusunuyorsan hemen başla derim.

cnm aklında bulunsun Allah'ın izni ile gebe kaldığın zamandan itibaren yarım limonu bir bardak suyu sıkıp içmeyi ihmal etme en iyi en doğal kan sulandırıcı diyor Saraçoğlu. bende öyle bir sorun var mı yok mu bilmiyorum inş yoktur ama her gün yarım limon içiyorum salatama da ekliyorum şifa niyetine. İnş bir daha yaşamazsın böyle bir sorun.

Allah kimseye yasatmasın. 2 defa yaşadım. Eski doktoruma kalsa test yapacagi yoktu. Olabilir ilk hamileliklerde deyip durdu.iyiki doktorumu degistirmisim.
Yapmaya simdiden başlarım canım. Insallah sende yoktur. Yinede onlemini almam iyi olmuş.

yok tam tersi benim degerlerim düşük hatta hematoloji doktoru kulansanda olur kullanmasanda diye zor yazdı kadın dogumcum istedi arayıp adamaa yazdırdı olsun önlem olarak diye
senin anlayacagn düşük degerlerim
işte onun için simdiden kendimi vurup niye yıpratayım hamile kaldıgımı ögrenince vurayım diyorm bir iç sesde doktor bişey biliyor diyor ama limonlu su her sabah işe gelince içiyorum
benim ikinci gebeliğim olucak ilk gebeliğimde pıhtılaşma falan yoktu ne igne ne hap içtim kızım var benim 7 yasında okula basladık teyzesi
ben niye şimdi ikincide bu cıktı anlamadım yani
ilk gebeliğimde olmadı simdi pıhtılaşma var ondan sastım kaldım işte ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…