- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.441
Aminnn canim.Kızlar sağolun içimi rahatlattınız gece gece Rabbim de sizin yüreğinize ferahlık versin dilekleriniz ve dualarınız kabul olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Senin içinde diğer kızlar içinde ben böyle heyecanlanayım inşallah canım yüzümüze. Gülsün Rabbim kucağımızı boş bırakmasın evlat hasretiyle yakıp kavurmasın inşallah
Canim ben ovulasyon testi kullanmadigim icin bir gun yapip bir gun yapmiyoruz. Doktorum boyle yapmami soylemisti.Kızlarr bir adetten diğer adete kadar 2 günde bir mi deniyorsunuz yoksa sadece yumurtlama günü mü takip ediyorsunuzzz ?
Kızlar sesimi duyduğunuz için çok teşekkür ederim bat tahmini 15 eylül ama düzensiz net tarih diyemem
Kizlar çok kasık agrim var ya sanki adet okucam bacaklarimin cani cikiyor sanki bata 9 gün var
Yok genelde 29 gunde falan bazende 28 günde bu sefer böyle oldu akıntıda var ama 9-10 gün varken başlar mi ki belirtiler.5 yaşında kızım var ama hiç bir belirtiyi hatirlamiyorum ondayken tek bildigim yerleşme kanaması o da adet donemime yakin olmuştu adet sanmistim ama değilmiş:) yumurtlama biteli 5 gun falan oldu inşallah dedigin gibi bebistir canım :)allah allah erken olurmusun ki sen hamiş olmayasın :)
adet bitince 2 günde bir sonraki adete bır hafta kalaya kadar devam :)Kızlarr bir adetten diğer adete kadar 2 günde bir mi deniyorsunuz yoksa sadece yumurtlama günü mü takip ediyorsunuzzz ?
kartalice41 canım bende oldu yerlesme kanaması adete2-3 gun kala once pembe akıntı geldı(uzayan bır akıntı degıl miktarı günlk pedin yarısını doldurur) pelte gıbı sonrasında azıcık kahve leke o kadar devamı yok :) senın nasıldı?
Yok genelde 29 gunde falan bazende 28 günde bu sefer böyle oldu akıntıda var ama 9-10 gün varken başlar mi ki belirtiler.5 yaşında kızım var ama hiç bir belirtiyi hatirlamiyorum ondayken tek bildigim yerleşme kanaması o da adet donemime yakin olmuştu adet sanmistim ama değilmiş:) yumurtlama biteli 5 gun falan oldu inşallah dedigin gibi bebistir canım :)
Canım hamileyim demene çok az kalmış inşallah:) bende de bir ped iki gün ancaydi kahverengi şeklindeydi az az 2 gün sonra da kesilince hamile olduğunu öğrenmiştim:)bnde sabahtan beri ped dolmadı hiçbişi yok pedimde bi idrar yaptıktan sonra peçeteye geldi kuzum böyle yapışkan akıntı olurya hani aynı öyle ama pembeydi akıntıyla karısık geldi herhal bişi anlamadım :)
Yumurtlama testi yaptım 6 eylulde pik yaptıinşallah bebektir peki yumurtlaman sarkmıs olabilirmi üşütmemeye dikkat et kuzum bi de yerleşme kanaman nasıldı anlatırmısın
Canım hamileyim demene çok az kalmış inşallah:) bende de bir ped iki gün ancaydi kahverengi şeklindeydi az az 2 gün sonra da kesilince hamile olduğunu öğrenmiştim:)
Yumurtlama testi yaptım 6 eylulde pik yaptı
Hamilesindir canim bebesin sana tutunup 9 ay kalacagi yeri ayarlamaya calisiyo suan dinlen zorlama kendini :)ay inşallah yaa peki bel agrısı varmıydı bnm pedte hiç yok ay inşallah hamileyimdir yaaa dua edin bna
Belirtilerin arasında kasik ağrısı ve akıntı var mıay inşll hamilesindir kzuum o zmn bir hafta sonra ancak anlarsın gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?