Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SelanikMuhaciri insallh kesin haberlerini aliriz :) ben bile nasil heyecanlandim :)
Senin içinde diğer kızlar içinde ben böyle heyecanlanayım inşallah canım yüzümüze. Gülsün Rabbim kucağımızı boş bırakmasın evlat hasretiyle yakıp kavurmasın inşallah

Kizlar çok kasık agrim var ya sanki adet okucam bacaklarimin cani cikiyor sanki bata 9 gün var

allah allah erken olurmusun ki sen hamiş olmayasın :)
Yok genelde 29 gunde falan bazende 28 günde bu sefer böyle oldu akıntıda var ama 9-10 gün varken başlar mi ki belirtiler.5 yaşında kızım var ama hiç bir belirtiyi hatirlamiyorum ondayken tek bildigim yerleşme kanaması o da adet donemime yakin olmuştu adet sanmistim ama değilmiş:) yumurtlama biteli 5 gun falan oldu inşallah dedigin gibi bebistir canım :)

kartalice41 canım bende oldu yerlesme kanaması adete2-3 gun kala once pembe akıntı geldı(uzayan bır akıntı degıl miktarı günlk pedin yarısını doldurur) pelte gıbı sonrasında azıcık kahve leke o kadar devamı yok :) senın nasıldı?

bnde sabahtan beri ped dolmadı hiçbişi yok pedimde bi idrar yaptıktan sonra peçeteye geldi kuzum böyle yapışkan akıntı olurya hani aynı öyle ama pembeydi akıntıyla karısık geldi herhal bişi anlamadım :)

inşallah bebektir peki yumurtlaman sarkmıs olabilirmi üşütmemeye dikkat et kuzum bi de yerleşme kanaman nasıldı anlatırmısın

Canım hamileyim demene çok az kalmış inşallah:) bende de bir ped iki gün ancaydi kahverengi şeklindeydi az az 2 gün sonra da kesilince hamile olduğunu öğrenmiştim:)

Canım hamileyim demene çok az kalmış inşallah:) bende de bir ped iki gün ancaydi kahverengi şeklindeydi az az 2 gün sonra da kesilince hamile olduğunu öğrenmiştim:)

ay inşallah yaa peki bel agrısı varmıydı bnm pedte hiç yok ay inşallah hamileyimdir yaaa dua edin bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…