- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.501
Kızlar bat a 9 günüm var elimde çok test var diye öylesine bi test yapayım dedim çook hafif 2. Çizgi görür gibiyim sizce de var mı? Yoksa hayal mi görüyorum
İnşallah canımm ya çok istiyorum 1 yıldır.. gönlümüze göre olur inş yarın da yaparım yinebncede hafif var sanki 2gün sonra netleşir inşallah ya da yarın ilk idrarla tekrarla cnm
Gittim canım şimdi aldım sonucu 21 dik 75 olduk :)İnşallah kuzum.
Sen doktoruna gittin mi canim?
Canmm ikisi de aynı test 2. Resim yakınlaştırılmış hali inşallah yanılmayız günden güne koyulaşır yaa 2 gün sonra 4. evlilik yıl dönümümüz ne güzel bi hediye olurdu bu habersell-in birincide degil ama ikinci testte sanirim hafif bi cizgi belirmis.
Canim farkli bir doktordan da fikir al istersen. Bende limonlu su icmeye baslayacagim.yok tam tersi benim degerlerim düşük hatta hematoloji doktoru kulansanda olur kullanmasanda diye zor yazdı kadın dogumcum istedi arayıp adamaa yazdırdı olsun önlem olarak diye
senin anlayacagn düşük degerlerim
işte onun için simdiden kendimi vurup niye yıpratayım hamile kaldıgımı ögrenince vurayım diyorm bir iç sesde doktor bişey biliyor diyor ama limonlu su her sabah işe gelince içiyorum
benim ikinci gebeliğim olucak ilk gebeliğimde pıhtılaşma falan yoktu ne igne ne hap içtim kızım var benim 7 yasında okula basladık teyzesi
ben niye şimdi ikincide bu cıktı anlamadım yani
ilk gebeliğimde olmadı simdi pıhtılaşma var ondan sastım kaldım işte ben
Canım Adana da yaşıyorum ben. Iyi bir doktor bulmak zor gercekten.Canim ist da misin hangi doktora gitmeye basladin ben de doktor ariyorum. Surekli takip eden bi doktorum yok benim..
Hayirlısi canim. Yeni aya daha iyi calisalim lütfengece söküldü reglim cnm yerleşme kanaması değilmiş yani :)
Oyy maşallah kuzumaGittim canım şimdi aldım sonucu 21 dik 75 olduk :)
Size da dua edecegim ve güzel haberlerini alacagım canlarımOyy maşallah kuzuma
Laviniahn3Yeni ÜyeÜye
Biz eşimle bebek düşünüyoruz .bu ay adetimden sonra bu yumurtlama günü falan olayı var biri bana yardımcı olabilirmi. 26 güne bir adet oluyorum 5 gün sürüyor bu ay 15 inde olmam lazım hangi günlerde birlikte olunmalı kizlar
Canımmmn duygulandırdın beni. Fena sulu gözlüyüm ağlarım bak. Insallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruzSize da dua edecegim ve güzel haberlerini alacagım canlarımkartalice41 Simayinannesi Onur_hira_ela yoldaşlarım
Size da dua edecegim ve güzel haberlerini alacagım canlarımkartalice41 Simayinannesi Onur_hira_ela yoldaşlarım
İnşallah canımm ya çok istiyorum 1 yıldır.. gönlümüze göre olur inş yarın da yaparım yine
amin teyzesi yavruma bir kardes nasip etsin sağlıklı akıllı uslu ablası gibi yarabbimCanim farkli bir doktordan da fikir al istersen. Bende limonlu su icmeye baslayacagim.
Masallah kizina canim.Allah zihin acikligi versin. Insallah kardeside yakinda bekletmeden gelir
Aglamak yokkk sulugöz teyze :)Canımmmn duygulandırdın beni. Fena sulu gözlüyüm ağlarım bak. Insallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
Evet teyzesi masallah, senden de bekleriz en kısa zamanda insallahcnm bnm allah razı olsun minik yiğenimiz 75 oldu demek ohhh maşallhhh
O zaman kesin var :) ayy ne guzel denk gelmis olur.. :)Canmm ikisi de aynı test 2. Resim yakınlaştırılmış hali inşallah yanılmayız günden güne koyulaşır yaa 2 gün sonra 4. evlilik yıl dönümümüz ne güzel bi hediye olurdu bu haber
Çok sağol aşk ❤❤❤Size da dua edecegim ve güzel haberlerini alacagım canlarımkartalice41 Simayinannesi Onur_hira_ela yoldaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?