Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat a 9 günüm var elimde çok test var diye öylesine bi test yapayım dedim çook hafif 2. Çizgi görür gibiyim sizce de var mı? Yoksa hayal mi görüyorum

bncede hafif var sanki 2gün sonra netleşir inşallah ya da yarın ilk idrarla tekrarla cnm

Laviniahn3Yeni ÜyeÜye
Biz eşimle bebek düşünüyoruz .bu ay adetimden sonra bu yumurtlama günü falan olayı var biri bana yardımcı olabilirmi. 26 güne bir adet oluyorum 5 gün sürüyor bu ay 15 inde olmam lazım hangi günlerde birlikte olunmalı kizlar

Canim farkli bir doktordan da fikir al istersen. Bende limonlu su icmeye baslayacagim.
Masallah kizina canim. Allah zihin acikligi versin. Insallah kardeside yakinda bekletmeden gelir

cnm ovulasyon testi kullamayı dene
senin adetin bittiği hafta yumurtlaman baslıyo olması gerek

Canim farkli bir doktordan da fikir al istersen. Bende limonlu su icmeye baslayacagim.
Masallah kizina canim. Allah zihin acikligi versin. Insallah kardeside yakinda bekletmeden gelir
amin teyzesi yavruma bir kardes nasip etsin sağlıklı akıllı uslu ablası gibi yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…