- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
- 358
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.541
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=11 Ekim
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedossedos92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=4 Eylül
Efe2014 (bat)=28 Eylül
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
Turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=16 Eylül
Bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli (bat)=20 Ağustos
Esma_91 (bat)=18 Eylül
Karyaa48 (bat)=25 Ağustos
Kartalice41 (bat)=11 Ekim
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
Adimbendesakli (bat)=15 Eylül
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
MadamAycan (bat)=31 Ağustos
Hvdc (bat)=6 Eylül
Sahra41 (bat)=29 Ağustos
Lara_84 (bat)=25 Ağustos
Busosce (bat)=30 Eylül
Ucurtma_avcisi (bat)=28 Ağustos
Mina_1414 (bat)=26 Eylül
Tuzcali (bat)=30 Ağustos
Myhsa (bat)=30 Eylül
Pircici (bat)=31 Ağustos
Hayallidye (bat)=2 Eylül
Mavi family (bat)=26 Eylül
Rana0Rana (bat)=17 Eylül
loves all of you (bat)=23 Eylül
D.E (bat)=18 Eylül
GortUu (bat)=17 Eylül
Merve2706 (bat)=8 Eylül
slnkhrmn008 (bat)=14 Eylül
Sell-in (bat)= 21 Eylül
Bebis27 (bat)= 13 Eylül
Cnsssss35 (bat)= 22 Eylül
Gcm19944 (bat)=18 Eylül
Eliifdmr (bat)=24 Eylül
Emine0558 (bat)=17 Eylül
İzmirliEGM (bat)= 20 Eylül
rabbim tüm bat'ı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (aminnn)
Cnm hangi dua benimlede paylaşır misn ben de okuyayım şimdi sen Tsk ederim
canım inşirah süresi allah kabul etsin simdiden
Amin cnm saolcanım inşirah süresi allah kabul etsin simdiden
inşallah canım benim allah isteyen herkese hemencecik versin .Sag ol bitanem allah razi olsun dun gece degerlendirdim bakalim yarinde degerlendircem rabbim neyi uygun gorurse artik ama cok istiyorum insallah nasip olur
Ayy bende de tam aksi kasik agrim felan kalmadi .sadce gogus uclarim fena dokunamiyorum bile .belim cok agriyor ..ayy kafayi yicem dusune dusuneKizlar yaa acayip kasik agrim olmaya basladi.. fena halde ayaga kalkinca falan birden batiyo.. hic bu kadar olmazdi ama.. hadi hayirlisi.. acabami yaa sabretmekte zorlaniyorum. hep uyumaya calisiyorum zaman gecsin diye :)
Isin garibi goguslerim acimiyo artik :)Ayy bende de tam aksi kasik agrim felan kalmadi .sadce gogus uclarim fena dokunamiyorum bile .belim cok agriyor ..ayy kafayi yicem dusune dusune
Ayy benim acisii gecince adet olurum genelde ..tabi bu kisiden kisiye degisyor cnm ...Isin garibi goguslerim acimiyo artik :)
Valla genelde benim regl olduktan sonra geciyo ama bu sefer bi degisik oldu :) niye gecti anlamadim.. ben heralde 3 gune regl olurum. :)Ayy benim acisii gecince adet olurum genelde ..tabi bu kisiden kisiye degisyor cnm ...
Ayy cnm olmazsin inslahh .karamsar dusunme ..cnm ates olctunmmu hic kac cikiyorValla genelde benim regl olduktan sonra geciyo ama bu sefer bi degisik oldu :) niye gecti anlamadim.. ben heralde 3 gune regl olurum. :)
Yok canim hic olcmedim.. olceyim bakayimAyy cnm olmazsin inslahh .karamsar dusunme ..cnm ates olctunmmu hic kac cikiyor
Cnm bisy sorcam ben ölçtum ilk defa 36.9 çıktı 20.günüm bugün snce durum nedir varmi bisylerAyy cnm olmazsin inslahh .karamsar dusunme ..cnm ates olctunmmu hic kac cikiyor
Cnm benimde bi haftadir hep 37 ve ustu cikiyor ama testler negatif cikiyor..bakalim 4 gun kaldiCnm bisy sorcam ben ölçtum ilk defa 36.9 çıktı 20.günüm bugün snce durum nedir varmi bisyler
Silik bile mi degil? erken gebelik tesi mi yaptiklarin?Cnm benimde bi haftadir hep 37 ve ustu cikiyor ama testler negatif cikiyor..bakalim 4 gun kaldi
Off bu sinir bozucu..Benimde reglim 4 gün geçti testler negatif çıkıyor
Cnm bi hafta once yaptgim testte aninda ikinci silik cizgi cikti hemde baya belirgin tamam dedim hamileyim ama o kadar erken cikmaz diye geri kafam karisti tekrar test yaptim negatif cikti .zaten su an yumurtlamanin 12.gunundeyim bi hafta once cikmasi imkansizdi aslinda..Silik bile mi degil? erken gebelik tesi mi yaptiklarin?
Hadi ya hic gecikme oluyormuydu cnmBenimde reglim 4 gün geçti testler negatif çıkıyor
Sadece 4 ay önce 10 gün gecikmistiHadi ya hic gecikme oluyormuydu cnm
Bi kac gun bekle bakalim xnm belki stres kaynaklidir..belkide insallah bebis kaynaklidirSadece 4 ay önce 10 gün gecikmisti
Şimdi yine gecikti of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?