Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle bakalim biraz daha.. hic olmasa niye silik ciksin ki? ama bir hafta gecmis belirginlesmesi de gerekirdi. olay cok karisik :)

Acaba farketmeden dusuk falan mi yapiosun? bana doktor oype demisti kim bilir insanlar kac dusuk yapio bilmeden demisti hic dusuk vakan oldu mu?
Ya yok cnm sanmam dusuk olmadi hic bende hep normal ayda bir kere adet olurum ..hayirlisi bekleyip gorecez tabi dayanabilirsem

Ya yok cnm sanmam dusuk olmadi hic bende hep normal ayda bir kere adet olurum ..hayirlisi bekleyip gorecez tabi dayanabilirsem
Aman aman olmasin.. valla ben de oldu cok zor bisey. silik cikiyo diyince biran kotu oldum. dayan cok az kaldi. senden bi gun sora da benim belli olcak :) ben puzzle a basladim. kafami dagitiyo zaman geciyo :) sen de baska seylerle ilgilen :)

Aman aman olmasin.. valla ben de oldu cok zor bisey. silik cikiyo diyince biran kotu oldum. dayan cok az kaldi. senden bi gun sora da benim belli olcak :) ben puzzle a basladim. kafami dagitiyo zaman geciyo :) sen de baska seylerle ilgilen :)
Ayy ne yapsam ne etsemde sonunda kendimi burda buluyorum ..az kaldi bakalim cnm hakkimizda hayirlisi olsun

Ben de ne var ne yok kimde haberler var diye merak eder oldum :) ama yine de arada kafami dagitiyo bu sey :) ekime kalsak bile herseyin hayirlisi. herseyin bi zamani var ve belli aslinda... bu ay olmaz baska bi ay olur.. ama sonunda olucak insallh ben inaniyorum :)

ya kizlar bu ates olcme yonteminde bana yardmci olurmusunuz 10 dkka once olctum atesimi 36.8 simdi olcuyom 36.1 bi gariplik yokmu

Kızlar merhaba. Bende 10 aydır bebiş beklemekle meşgulüm. Daha önce normal yollarla korunduk. İşin aksi tarafı tam biz bebek istemeye başlayınca eşimin zorunlu il dışına görevi çıktı. 2 haftada bir haftasonları geliyo. Ve o günleri de yumurtlama günlerine denk getirmeye çalışıyorum :) Ayda 5 6 ilişkiyle olmaz diye düşünürken 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay artk doktora gittim. Hormonlarım testlerim falan gayet iyi. klomenn verdi ve bugün ilacım bitiyo. Bittikten 2 gün sonra gel dedi. Sonrasında ne olacağıyla alakalı hiç bir fikrim yok. Bat a daha çoookk 5 ekim. Beni de aranıza lın vakit geçsin en azından yoksa zamanı geçiremiyorum.

Benim bata son 4 kızlar. Bakalım ne olacak. Bu ay pek beklentim yok gerçi. Eşimin memleketindeydik pek degerlendiremedik bu ayi. Nasip tabi bakalım.

Canim ovulasyon testine göre 9. gün başlaman gerekiyor yazıyor. 9. günden itibaren bir gün arayla iliski yaşayabilirsin.

Benim bata son 4 kızlar. Bakalım ne olacak. Bu ay pek beklentim yok gerçi. Eşimin memleketindeydik pek degerlendiremedik bu ayi. Nasip tabi bakalım.
Benim de bata son 4 :) ben bundan 10 gun falan once doktora gitmistim. beta da bakalim dediydi 0.21 cikti ama yine de o cok erken cikmayabilir diye bi umut bekliyorum :) sen de pek degerlendirememissin ama insallh olmustur

Mrb bitanemm hoşgeldin inşallah topiğim sanada ugurlu gelir bnde 4 ay klomen kullandım ama sonuç alamadım bnmde herşeyim normal kontrole gittiğinde yumoslarin büyümüş mu diye bakacak doktorun istediği büyüklüge gelmiş ise sana çatlatma iğnesi verebilir onu vurdurursun sonra 14 gün sonra adet geçirirse test yapıp var mı yok mu ogrenebilirsin umarım bu ay mucizenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…