- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.581
Hoşbuldumm :) İlacım bugün bitiyo doktor 2 gün sonra gel dedi. Cumartesine denk geliyo bu haftasonu da eşim gelecek.Mrb bitanemm hoşgeldin inşallah topiğim sanada ugurlu gelir bnde 4 ay klomen kullandım ama sonuç alamadım bnmde herşeyim normal kontrole gittiğinde yumoslarin büyümüş mu diye bakacak doktorun istediği büyüklüge gelmiş ise sana çatlatma iğnesi verebilir onu vurdurursun sonra 14 gün sonra adet geçirirse test yapıp var mı yok mu ogrenebilirsin umarım bu ay mucizenn
Valla ben daha hic test yapmadim. negatifi gormek istemiyorum reglimi bekliyorum.Benimde son uc ve test yine negatifffff
Canım doktorum bana iğneyi vurulduktan sonra say ne eksik ne fazla tam 11 saat sonra iliskiye girdikten demiş ti sende ona göre ayarla kendiniHoşbuldumm :) İlacım bugün bitiyo doktor 2 gün sonra gel dedi. Cumartesine denk geliyo bu haftasonu da eşim gelecek.
O gün hemen iğne yapsa aynı gün çatlıyo mu acaba 24 36 saat sonra gibi şeyler yazıyo kızlar. Yani cuma cumartesi pazar ve pazartesi çalışma olur ancak. Denk gelir mi ki dersin :) Çalışıyorum işyerimden memnun değilim hamile kalıp hamilelik bahanesiyle işten ayrılmak istiyorum.
ben ne olur ne olmaz diye bugün yine randevu aldım doktordan beni çağırmadan :) bakalım bana ne dicek.Canım doktorum bana iğneyi vurulduktan sonra say ne eksik ne fazla tam 11 saat sonra iliskiye girdikten demiş ti sende ona göre ayarla kendini
Evde olunca insan dayanamiyor yapiyor malesef ...sukur bitti testlerValla ben daha hic test yapmadim. negatifi gormek istemiyorum reglimi bekliyorum.
Benim de var aslinda evde testlerim dayaniyorum. Allahtan coknpahaliya aldim da kullanmiyorum yazik gunah diyeEvde olunca insan dayanamiyor yapiyor malesef ...sukur bitti testler
2 gunde bir 2 ye katlamasi gerekiyor diye biliyorum. seninki baya nerdeyse 4 e katlayacakmis :) ihtimal olabilir.. hayirlisi :)
Ayy vala tebrikler nasil dayaniyorsun yaBenim de var aslinda evde testlerim dayaniyorum. Allahtan coknpahaliya aldim da kullanmiyorum yazik gunah diye
Bilmiyorum valla yapmiyorum cunku regl olacakmisim gibi geliyo... :) goguslerim fazla acisaydi kesin yapardim :)Ayy vala tebrikler nasil dayaniyorsun ya
Ayy cnm benimki aciyorda ne oldu bence adet gecmesinden baska belirti olmuyor..daha sonra basliyor belirtiler ...biz Can sıkintısindan kendimizi dinliyoruzBilmiyorum valla yapmiyorum cunku regl olacakmisim gibi geliyo... :) goguslerim fazla acisaydi kesin yapardim :)
Benim göğüslerim normalde her adette şişer ve acır.Bu ay acıması o kadar geç olduki şimdi geberiyorum o ayrı :) umudunu yitirmeBilmiyorum valla yapmiyorum cunku regl olacakmisim gibi geliyo... :) goguslerim fazla acisaydi kesin yapardim :)
Son 4 canim daha ne kadar gec olacak :) umudumu yitirdim :)Benim göğüslerim normalde her adette şişer ve acır.Bu ay acıması o kadar geç olduki şimdi geberiyorum o ayrı :) umudunu yitirme
Dogru soyluyosun. erken belirti diye bisey yok ya. zaten regl ile ayirt edemiyorum belirtileri.Ayy cnm benimki aciyorda ne oldu bence adet gecmesinden baska belirti olmuyor..daha sonra basliyor belirtiler ...biz Can sıkintısindan kendimizi dinliyoruz
Son 4 canim daha ne kadar gec olacak :) umudumu yitirdim :)
Aynıyız canım ben hiç test yapmadım sen yapmıştın sanırım yanlış hatırlamıyosam
Ben bundan 10 gun once doktora gitmistim. beta hcg de bakalim demisti o zaman yapildi ama zaten cikmasi cok mumkun degildi cok erkendi. 0.21 di. ondan sonra bi daha test yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?