- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.601
Canim kendini bir muayene et istersen eline gelen sertlik var mi diye. Adetten sonra agri olmamasi lazim.Benim reglim 5 gün geçti sağ göğsümde bi ağrı var acıyor dokunamiyorum
Ne olabilir acaba
Sertlik yokCanim kendini bir muayene et istersen eline gelen sertlik var mi diye. Adetten sonra agri olmamasi lazim.
Canim adetim 5 gun gecti deyince bende adet oldun bitti diye anladım. Ikisinde de agri olmasi lazim. Cok gecikmis. Bi doktora git bence.Yok
Sertlik yok
Canim adetim 5 gun gecti deyince bende adet oldun bitti diye anladım. Ikisinde de agri olmasi lazim. Cok gecikmis. Bi doktora git bence.
Gecikme için kadın doguma. Eger hamilelik yoksa gögüs agrısı için genel cerrahiye.Kan tahlili içinmi
Sen benim söylediğimi anlamadın galiba ya da ben Anlatamadım galibaGecikme için kadın doguma. Eger hamilelik yoksa gögüs agrısı için genel cerrahiye.
Olabilir canimSen benim söylediğimi anlamadın galiba ya da ben Anlatamadım galiba
Cnm bnce evde ıdrar testi yap belkide hamilesindirBen göğsüm ağrıyor derken uçları acıyordu ama geçti
Silik çizgi çıktıCnm bnce evde ıdrar testi yap belkide hamilesindir
Sabah yapmıştımSilik çizgi çıktı
Cnm bnce var o zman hamilesin resmini paylaşır misn peki bizde bakalmSabah yapmıştım
Resmi gönderemiyorumCnm bnce var o zman hamilesin resmini paylaşır misn peki bizde bakalm
Tmm hayırlı olsnResmi gönderemiyorum
Çok belli olmuyo ama.hayırlı olsn siz gormussunz 2.cizgiyi telden yüklenince bazen belli olmuyorTest bu ama sonradan t tarafında 2 tane çizgi oluşmaya başladı
Aynen yarın inşallah bu sefer erken gebelik testi yapıcamÇok belli olmuyo ama.hayırlı olsn siz gormussunz 2.cizgiyi telden yüklenince bazen belli olmuyor
Cnm.erken gebelik testine grek yok zaten gunun gecmis..normal testle dene benceAynen yarın inşallah bu sefer erken gebelik testi yapıcam
Bana önereceğin güvenilir doğru sonuç veren erken gebelik testi biliyor musun
Ama erken gebelik testi hemen sonuç veriyorCnm.erken gebelik testine grek yok zaten gunun gecmis..normal testle dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?