Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah bnmde çok zor ama umut işte Rabbim isterse hersy olur dua etmekten hiç vazgeçmedim

Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Canim sonucu 5 dk icinde gorduysen bence gidip kan testi yaptir. Umarim hamilesindir.

Teşekkürler iyi dileğin için ancak 5 dakika içinde çıkmadı maalesef..Yaklaşık 1 saat içinde çıktı..o yüzden 2 gün daha bekleyeceğim..nasip kısmet artık..

Testte bir bozukluk yoksa değil 1 saat 1 günde beklesen idrarında hcg oranı yoksa o silik çizgi çıkmaz
Evet silikte olsa çizgi var
2 gün bekleyip stres yapacağına git ver kanını rahatla.Bi şey çıkmazsa o zaman beklersin.Bazen erkenden öğrenmek iyi oluyor olası tehlikelere karşı
Hakkında hayırlısı

Arkadaşlar merhaba, çok uzun yazacam bunu kabullenerek okuyun:) :) :) şimdi benim son adet başlangıcım 24 Ağustos. 30 günde bir adet görüyorum. Bat 23 Eylül. Gelelim asıl konuya. Ovulasyon testiyle çift çizgiyi 6 eylülde yakaladık o günleri değerlendirdik. Ve benim ilişkinin ertesi gününden itibaren sağ kasığım ağrımaya başladı hatta bi şişlik oluştu sonra indi ama ağrı hala var. Geceleri üstüne yatarken daha çok hissediyorum ya da birşey almak için uzandığımda. Bilmiyorum bu gebelik belirtisi olabilir mi?

Kızlar üstteki 2 resim predictor early erken gebelik testi alttaki de laboquick test. Bata 6 günüm kaldı siZce pozitif mi?:/

Eklentiler

• IMG_4981.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_4997.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_4980.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 95
Grubu kuran arkadaş Eylül sonu konu basligini degistire biliyorsa Ekim diye degistirsin grup uğurlu başka gruba gecmiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…