- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 35
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.721
Var gibi cnm bı kan tahlili yaptırBugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Amin cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah bnmde çok zor ama umut işte Rabbim isterse hersy olur dua etmekten hiç vazgeçmedimAslında benim normal yoldan hamile kalmam çok ama çok zor..geçen ayki dondurulmuş embriyo denemem kimyasalla sonuçlanınca bu ay az da olsa ümitlenmeye sebebim oldu..bu uğurda çok çabaladık, çok yorgun düştük, çok umutlanıp hayal kurup elimiz boş kaldık..o yüzden hemen ümitlenemiyorum..adetim gelmezse ki inşallah gelmez 2 gün sonra testi yenilerim..dilerim senin de isteyen herkesin de yüzü güler, Allah bize de nasip eder..
Sağolasın inşallah vardır ama emin olmak için 2 gün daha beklerim..bu uğurda çok hayal kırıklığı yaşadığım için zor da olsa temkinli olmaya çalışıyorum..Var gibi cnm bı kan tahlili yaptır
Canim sonucu 5 dk icinde gorduysen bence gidip kan testi yaptir. Umarim hamilesindir.Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Teşekkürler iyi dileğin için ancak 5 dakika içinde çıkmadı maalesef..Yaklaşık 1 saat içinde çıktı..o yüzden 2 gün daha bekleyeceğim..nasip kısmet artık..Canim sonucu 5 dk icinde gorduysen bence gidip kan testi yaptir. Umarim hamilesindir.
Hayırlısı canım. Bekle bakalim.Teşekkürler iyi dileğin için ancak 5 dakika içinde çıkmadı maalesef..Yaklaşık 1 saat içinde çıktı..o yüzden 2 gün daha bekleyeceğim..nasip kısmet artık..
Teşekkürler iyi dileğin için ancak 5 dakika içinde çıkmadı maalesef..Yaklaşık 1 saat içinde çıktı..o yüzden 2 gün daha bekleyeceğim..nasip kısmet artık..
canım 2. çizgi silik ama var kan ver netleşsin de gözünaydın diyelim :)Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Dualarimiz seninle bebisim insallah en kisa zamanda hamis kalican allahin izniylemerhaba kızlar ben bugün doktora gittim ve bende guatır olduğu ortaya cıktıyarın dahiliyeye gidicem kadın doğum dr direk oraya git bn tedavi olmadan sana bişi yapamam dedi bana dua edin
Evt beklemek zor ya 4.5 gün var bnmde bata hayırlı haberler aliriz inşallahBat son 6gün beklemek ne zormuş
Bat ne zamandı canım ?RanaZ33 ben test yaptim bekledigim gibi negatif :) ekime kaldim :)
Bat ne zamandı canım ?[/QUOTE
Benim bat 17 eylul 3 gun var.. erken gebelik testi yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?