Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Bence regl bekleyin. Benim bat 29 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Negatifi görmek daha moral bozucu. Yine de siz bilirsiniz tabi
O da doğru ama anksiyete bozukluğu var bende bilmemek belirsizlik beni daha çok strese sokuyor olmamasına zaten aliştim bu ay olmazsa diğer ay moduna girebiliyorum hemen de acaba var mı yok mu varsa ona göre çoğu şeye dikkat edeyim istiyorum en baştan ilki düşünce tedirgin yaklaşıyorum biraz

Siz hamile misiniz beta yukselmiyor vs yazmissiniz daha öncesinde sorun yoktur umarım
Gebelik var beta da bugün yüksek çıktı canım yarın yine vericem şu an normal seyrinde gidiyor inşallah güzel yükselmeye devam eder

Ay inssalh böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın bebisini

Kızlar SAT 28 Haziran, Ovulasyon ile kontrol ettim 13 temmuzda çatladı yumurtam. BAT 29'u ama bugün erken gebelik testi yaptım. Çok çok silik görür gibi oldum ama artık psikolojik mi yoksa kuruma çizgisi mi yoksa gerçekten pozitif mi emin olamıyorum. Efektli koyuyorum buraya, normal koyunca kalite düşüyor daha da belirsiz oluyor cizgi. Lütfen yorumlar mısınız

Eklentiler

• 1000106921.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000106753.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
Bazı markalar benim hevesimi kursağımda bıraktı o yüzden soruyorum

Çok haklısınız. Predictor Pembe olan erken gebelik testi bu, sadece ona güveniyorum ben de ama emin de olamıyorum işte. Sabah ilk idrarla yapsam mı tekrar yoksa pazartesiyi mi beklesem acaba

Hangi markalar bizde bilelim ona göre pek guvenmeyelim pozitif çıkıp hayal kırıklığına ugratmasi çok kötü negatifse negatif tamam da
Artimed korkunç, ne olursa olsun almayın. Yalancı pozitif gösteriyor ve bekleyen insan için bir yıkım oluyor resmen.

Hanımlar selam, benim de beklenen regl tarihi 23 temmuzdu ama bu ay çok garip şeyler yaşadım o yüzden fikirlere ihtiyacım var. İlk olarak adetim bittikten 1 hafta sonra birliktelik oldu ve geri çekilme şeklinde. Bu birliktelikten 1 hafta sonra önce açık pembe sonra açık kahverengi sildikçe gelen bi lekelenme oldu 3 gün sürdü. Bu lekelenmeden 1 hafta sonra göğsümün ucunda koyulaşma ve etrafında kabarcıklar çıkmaya başladığını fark ettim ve alt karın da aşırı şişlik vardı. Bu şekilde birkaç belirti ile devam etti süreç. Şu an adetim 3 gün gecikti 5 gün önce korunmasız ilişkim de oldu ama adet olacağım zaten diye hani umursamamıştım, kan verdim negatif, şeffaf yapışkanımsı bi akıntı var kasıklarım belim çok ağrıyor ve göğsümün altındaki tarafından ucuna doğru yeşil bir damar ortaya çıktı. Bütün sürece baktığımda gebelik gibi duruyor ama sonuç negatif sizce yükselir mi yoksa başka bi sorun mu var ve az önce açık kahverengi lekemsi bir şey de oldu ve belimden bacaklarıma ağrılar vurmaya devam ediyor böyle regl yaşadığım olmamıştı hiç

2 gün daha bekleyemedim ve sonuç umarım test bozuk degildir

Eklentiler

• IMG20250726045933.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…