Teşekkürler gebelik var mıBen bu ay 8 11 12 14 15 16 değerlendirdim sonra birdaha ilişki olmadı ama mesela yumurtlamadan önce 2 günde bir ilişki olursa daha iyi olur yumurtam oluncada 1 gün ara ile yada hergün değerlendirebilirsin özellikle sabah saatleri
Umudum var canım yarın sparişim gelir yaparım test aslında yaptım 22 sinde ama çıkmadıTeşekkürler gebelik var mı
Umudum var canım yarın sparişim gelir yaparım test aslında
Regle bir hafta kala yapmıştım çıkmadı 6 gün geciktim gebeymişim sonra düşük yaptım inşallah gebesinizdirUmudum var canım yarın sparişim gelir yaparım test aslında yaptım 22 sinde ama çıkmadı
Çok geçmiş olsun benimde düşük olmuştu kızımdan önce doktorlar 1 yıl korum dedi ben dinlemedim. 3 ayda hamile kaldım kızım oldu sizinde olur bence çabuk kalınıyor genelde düşükten sonraRegle bir hafta kala yapmıştım çıkmadı 6 gün geciktim gebeymişim sonra düşük yaptım inşallah gebesinizdir
2 ay oldu bir şey yok henüz inşallah nasip olurÇok geçmiş olsun benimde düşük olmuştu kızımdan önce doktorlar 1 yıl korum dedi ben dinlemedim. 3 ayda hamile kaldım kızım oldu sizinde olur bence çabuk kalınıyor genelde düşükten sonra
Olur rabbimin izniyle nasip olsun inşalalh2 ay oldu bir şey yok henüz inşallah nasip olur
kan sonucum 71,09 çıktı bakalım yarın yine kan vereceğiminşallah dua edin tutunmus olsun var olsun haber ver mutlaka
yaa hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin inşallahhhkan sonucum 71,09 çıktı bakalım yarın yine kan vereceğim
inşallah çok teşekkür ederim, inşallah yarın güzel artış görürümyaa hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin inşallahhh
bence gorursun icini ferah tut ve dinlen bu guzel gunlerin keyfini cikar bizlere de dua et umutlu bekleyislerimiz guzel sonuçlansıninşallah çok teşekkür ederim, inşallah yarın güzel artış görürümdarısı tüm isteyenlere
bütün herkes dualarımda inşallah hepimiz bebişimize sağlıkla kavuşalımbence gorursun icini ferah tut ve dinlen bu guzel gunlerin keyfini cikar bizlere de dua et umutlu bekleyislerimiz guzel sonuçlansın
maalesef 2 gun erken regl oldum bu ay da olmadibütün herkes dualarımda inşallah hepimiz bebişimize sağlıkla kavuşalım
nasibinizde ne zamansa o size gelicektir , bol bol dua edin bedeninize sağlığınıza dikkat edinmaalesef 2 gun erken regl oldum bu ay da olmadi
tesekkurler ama artik takip etmeyeceğim beklenti icinde olmayacağım hic beklemiyordum regl olmayi emindim bu ayda nerdeyse ama yine olmadi 6. ayi da geride biraktimnasibinizde ne zamansa o size gelicektir , bol bol dua edin bedeninize sağlığınıza dikkat edin
YaaaBende regl oldum dün kızlar test yapamadan
Darısı bizim başımıza inşallah hayırlı olsunkan sonucum 71,09 çıktı bakalım yarın yine kan vereceğim
Hayırlı olsunnn darısı bizlere insallah. bende dün kan verdim 0.9 çıktı 13 temmuz catlama 27 si regl olmam lazimkan sonucum 71,09 çıktı bakalım yarın yine kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?