Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yaa. Bende iğne oldum caraamba akşam altıda. Yani acaba iğneden mi böyle koyu görünüyor çatladı da
Aylardır ovulasyon kullanıyorum ilk defa iğneyle kullandım böyle koyu oldu hatta çoğu ay yumurtlama bile olmadı iğneden diye düşünüyorum ben. İnsallah tutar Allahım insallah insallah insallah çok yoruldum çok istiyorum sen hayırlı evlatlar nasip et

Amin canım. Pko var mıydı sende kaçırmışım.

Evet canım pko var adetlerim düzenli ama yumurtlama olmuyor kilom da var biraz kilo verince hamile kalmaya başladım çok şükür. Sende de mi pko vardı
Evet canım bende de pko var. Benim kilo problemim yok aslında ama bı beş kilo daha versem iyi olurdu 173 boy 72 kiloyum. Adetlerim kilo aldığmda düzensiz ama artık düzenli. Sadece yumurta tembelliği pkonun bana eksisi( o da en önemli şey. Sanırım bı evladin var Allah bağışlasın tedaviyle mi oldu. Ben kızıma femara ve geliştirici iğneyle kaldim

Dört gün geçti çatlatma iğnesinden dün kasıklarım sancilandi tam çatladı heralde dedim bugün test yine böyle koyu anlayan var mi??

Eklentiler

• IMG_20210814_125400.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 50
Yok canım sadece soğan suyu içmiştim kür yapmıştım o ay hamile kalmıştım o zamanlar zayıftım hemen hamile kaldım sağlıkla kucağıma da aldım çok sükür

Yok canım sadece soğan suyu içmiştim kür yapmıştım o ay hamile kalmıştım o zamanlar zayıftım hemen hamile kaldım sağlıkla kucağıma da aldım çok sükür
Yine olur inşallah canm ne güzel hamile kalabiliyosun. Ben soğan suyu ictigimde de değişen bişey olmamıştı hayırlısı boyleymis

Dört gün geçti çatlatma iğnesinden dün kasıklarım sancilandi tam çatladı heralde dedim bugün test yine böyle koyu anlayan var mi??
Canım kullanıcı adımk değiştim şaşırma sakın gruptanım yine :) bu niye böyle çıktı ki acaba bende anlamıyorum ovü testinden, bilen birisine sordun mu?

Canım kullanıcı adımk değiştim şaşırma sakın gruptanım yine :) bu niye böyle çıktı ki acaba bende anlamıyorum ovü testinden, bilen birisine sordun mu?
Sordum sordum çatlamayip kiste donerse de pik yapar dedi burdan biri. Bende ebru Ceylan var isntagramda testi aldığım ksiiye sordum. İğne etkisinden olabilir lh hormonunun yüksekse olabilir dedi ama kist demedi. Yine de aklım takıldı ya. Doktkrun ilişki takvimine uyduk. Ama şimdi testler sürekli böyle olunca bı sıkıldım

Bende bi dönem araştırmıştım bunu çatlatma iğnesinden dolayı genelde lh hormonu yükseliyormuş böyle çıkabiliyormuş sıkma o tatlı canını eminim kötü bişe yoktur canım

Bende bi dönem araştırmıştım bunu çatlatma iğnesinden dolayı genelde lh hormonu yükseliyormuş böyle çıkabiliyormuş sıkma o tatlı canını eminim kötü bişe yoktur canım
Canım benim teşekkür ediyorum desteğin için valla beklemekten başka çare yok rabbim hayırlısını versin

Amin arkadaşım üzülmem streslenip düşünmek olumsuz etkilemesin seni güzel düşün güzel olsun :) sen normalde çalışıyor musun yoksa günün evde mi geçiyor

Amin arkadaşım üzülmem streslenip düşünmek olumsuz etkilemesin seni güzel düşün güzel olsun :) sen normalde çalışıyor musun yoksa günün evde mi geçiyor
Canımsın hayır evdeyim canım ben kızımla ilgileniyorum gün içinde karamsar olmaya pek vaktim olmuyor anca gece yatağa uzaninca düşünüyorum

Ah ne güzel kızınla vakit geçir bol bol benim yerime de kokla sev içine çek kokusunu :) gece de uzan eşinin yanına sahip olamadıklarını düşünüp huzursuz olmaktansa sahip olduklarını düşün şükretmek için çook sebeplerimiz var :) bu günlerde bize en iyi gelecek şey bu

Öyle tabi rabbim olmayanlara da versin inşallah

Bende aynı durumdayım hala pik. Çarşamba akşamı yapmıştım iğneyi şimdi yine test yaptım. İki gündür havuç yiyorum faydası olmadı

Eklentiler

• 17FBC5E2-C36F-4D15-8D83-84C1E2A531F8.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…