Ben bikac ay önce reglim geçip hamile olmadığıma emin olunca masajı yaptım reglimi söktürduKarın çekmeyi bilmiyordum ama bu yumurtlama masajını çok araştırmıştım ve gerçekten de bir çok kişide işe yarıyor bu masaj bende bu ay yaptım ama 2 günsonra unuttum tekrarlamayı
Ben hic duymamisdim. Biraz bakicam neymis bilimsel bir aciklamasi varmi Tesekkur ederim. Ya Ben yumurta takibi yapiyorum umarim bu ay tutar. Biraz herseyin bir zamani oldugunu dusunuyorum. Ama yani artik isteyince insan hemen oluversin istiyor haliyle stress oluyoruz. Benimde testlerim hep normal cikti . Vardir bir zamani diyip denemeye devam. Bu ayin sonunda evlilik yildonumuzCanım msji cevapladıgim arkadaş karın çektirmiş sanırım. Eskilerden hamiel kalamayan kadınlara ebeler gelip karın cekermis yumurtalıklarda masaj falan yaparlarmis. Eşimin yengesi beş yıl çocuğu olmamış karın cektirince hamile kalmış. Ben inanıyorum böyle şeylere. Mesela Instagram'da takip ediyorsan birgebeningunlugu sayfasını ebru hanımda yumurtama ve adet sokturucu masaj gösterdi gerçekten olumlu sonuç alan insan çok. Bu konuda ben kızıma femara+purogen iğne+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Bu ay yine femara kullandım ama yumurtalık masajı da yaptım iğneye gerek kalmadan birisi 18 birisi 20 mm çok güzel yumurtam oldu. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o bölgeye giden kan akışını uyarıyor masajlar
Rabbim hayirlisini versin inşallah. Tabii herşeyin bı vakti zamanı var ama biraz da uğraşmamiz gerekiyor bizim deBen hic duymamisdim. Biraz bakicam neymis bilimsel bir aciklamasi varmi Tesekkur ederim. Ya Ben yumurta takibi yapiyorum umarim bu ay tutar. Biraz herseyin bir zamani oldugunu dusunuyorum. Ama yani artik isteyince insan hemen oluversin istiyor haliyle stress oluyoruz. Benimde testlerim hep normal cikti . Vardir bir zamani diyip denemeye devam. Bu ayin sonunda evlilik yildonumuz
Canım gebe olsan bile hemen görünmüyor ki ne kese ne bebek vaginal ultrasonla beta hcg 1000 lerin üstüne çıktıktan sonra görülebiliyor.Merhaba kızlar bugün hamilelik öncesi kontrol için doktor randevusu almıştım ki gittim. bu ay korunmadık ilk defa muayenede yumurtalıklarıma baktı sağ ve sol yumurtalığıma yumurtaların var dedi bende bu ay yumurtlama olmuşmu dedim olmuş dedi rahim kalınlığına baktı oda 12.50 çıktı iyi dedi. Korunmadığımı söyledim şuan gözükmez dedi varsa da dedi. Neyseki adet günüm pazar günü olmadı pzartesi günü gebelik olsa görürdü demi .?
Geçen adet tarihim 27 temmuz beklenen de 22 ağustos yani 6 gün var
Merhaba canıım normal rahim kalınlığından daha kalın çıkmış vücudun belki kendini gebeliğe hazırlamaya çalışıyor ama bat gelmeden test yapma acele etme çünkü seni üzmek istemem ama kimyasal gebelikte de malesef aynı durum oluyor inşallah olmaz inşallah sağlıklı gebelik olur canım benimm :))Merhaba kızlar bugün hamilelik öncesi kontrol için doktor randevusu almıştım ki gittim. bu ay korunmadık ilk defa muayenede yumurtalıklarıma baktı sağ ve sol yumurtalığıma yumurtaların var dedi bende bu ay yumurtlama olmuşmu dedim olmuş dedi rahim kalınlığına baktı oda 12.50 çıktı iyi dedi. Korunmadığımı söyledim şuan gözükmez dedi varsa da dedi. Neyseki adet günüm pazar günü olmadı pzartesi günü gebelik olsa görürdü demi .?
Canım ara ara bende de oluyor o acılar. Doktorum parol kullanabilirsin dedi. Korkma ben belki de tutunma aşamasındadir bebiş diyorumKızçelerim bende birşey sorucam size, sol kasığımda inanılmaz bir batma yaşıyorum 2 gündür bugün daha yoğun yürürken özellikle, acaba diyorum kist oluşmuş olabilir mi bu durumu yaşayanınız var mı bat 28 ve gebelik varsa öğrenmeme daha çok var bu kadar erken belirti olmaz biliyorum ama psikolojik değil buna yüzde yüz eminim bu durumu yaşayanınız oldu mu hiç?
Canım bunu burda hiç birimiz bilemeyiz umarım tutmuştur gönlünce olsun :))Kızlar merhaba benim de bat 28 Ağustos. Haziran ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum. Temmuzda adet gördüm bu ay da denemeye başladık. Ovülasyon testime göre 28 Ağustos gibi duruyor bat. Bakalım güzel haber alacak mıyım?
benim yumurtlama cuma günüydü fakat biz değerlendiremedik. Ondan önceki çarşamba, yumurtlama sonrası çatlama günü olan cumartesi ve pazar ilişki oldu. Sizce tutma ihtimali var mı?
Peki benim yumurtlamanin altıncı gününde gebelik testi yapmam??Merhaba canıım normal rahim kalınlığından daha kalın çıkmış vücudun belki kendini gebeliğe hazırlamaya çalışıyor ama bat gelmeden test yapma acele etme çünkü seni üzmek istemem ama kimyasal gebelikte de malesef aynı durum oluyor inşallah olmaz inşallah sağlıklı gebelik olur canım benimm :))
Ah ah inşallah tam bir kediciik iyi düşünmeye çalışıyorum bu aşamada daha 3 ay oldu 5 cm kistten kurtulalı, onun korkusu kaldı sanırım inşallah bebiştiiir dua ediyorum şurda belli olur 10 güne :)Canım ara ara bende de oluyor o acılar. Doktorum parol kullanabilirsin dedi. Korkma ben belki de tutunma aşamasındadir bebiş diyorum
İnşallah kuzucum iyi düşünelim iyi olsun herşey gönlümüzce olsunAh ah inşallah tam bir kediciik iyi düşünmeye çalışıyorum bu aşamada daha 3 ay oldu 5 cm kistten kurtulalı, onun korkusu kaldı sanırım inşallah bebiştiiir dua ediyorum şurda belli olur 10 güne :)
Yemin ederim bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum, bir tane var zaten evde sabret diyorum yapsanda çıkmayacak diyorum ama sırf zevkine yapıp negatifi görmeyi o acıyı çekmeyi hobi edindim sanırım hahaPeki benim yumurtlamanin altıncı gününde gebelik testi yapmam??Bilinci ve isteyerek doğruyu göstermeyecegini bilerek merakımdan yaptım ince silik çizgiyi görmek istiyordum sirf
İlk deneme zamanlarımda bata 11 gün kala yapmaya başlmıştım cahillik işteYemin ederim bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum, bir tane var zaten evde sabret diyorum yapsanda çıkmayacak diyorum ama sırf zevkine yapıp negatifi görmeyi o acıyı çekmeyi hobi edindim sanırım haha
Yaa seni gaza getireyim hadi yapsana sende de ince cizgi çıkacak mı bak ben ekliycem şimdi testi. Kafayı kırdık iyi miYemin ederim bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum, bir tane var zaten evde sabret diyorum yapsanda çıkmayacak diyorum ama sırf zevkine yapıp negatifi görmeyi o acıyı çekmeyi hobi edindim sanırım haha
Peki onlarda pembe çizgi cikiyo muydu kuzum ?İlk deneme zamanlarımda bata 11 gün kala yapmaya başlmıştım cahillik işteİnternetten 30lu almıştım sabah akşam yapıyordum ama onu yapması bile zevkli sonucu biliyorsun ama yapıyosun ne diyim
Ay yok yok yapmıyım arkadaşım negatifi görünce daha çok üzülecem biliyorum ama sen yap ben senin yanındayım her daimYaa seni gaza getireyim hadi yapsana sende de ince cizgi çıkacak mı bak ben ekliycem şimdi testi. Kafayı kırdık iyi mi
Hahaha çok tatlısın yaaAy yok yok yapmıyım arkadaşım negatifi görünce daha çok üzülecem biliyorum ama sen yap ben senin yanındayım her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?