Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sütü kaynatıp içine zerdeçal katıyorum içiyorum adet sancımı bile kesti iyi gelir

Güzel kızçeler nasıl gidiyor bi ses gürültü yapıyım sessiz kaldı buralar
Vallahi su degerlendirmelerimiz bitse bende baslicam oldu mu olmadı mi kaygisina.. şimdiden onu düşünüyorum siz neler hissediyorsunuz alalım 6. Hisleriii tuttumu sizce inşallah tutmuştur

Teşekkür ederim kuzum valla ilaçsız atlattım çok şükür bol bol su tükettim sıcak su torbası koydum geçti
O çok iyi adetten önce içersen adetin iyi geçer ben öyle yapmıştım sancı zor ilac en son çagre

Bı de ben bugün o meshuuur yumurta catladiktan sonraki uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm bide bayağı bayağı böyle mi oluyomus ya diye bı bakistim önce

Vallahi su degerlendirmelerimiz bitse bende baslicam oldu mu olmadı mi kaygisina.. şimdiden onu düşünüyorum siz neler hissediyorsunuz alalım 6. Hisleriii tuttumu sizce inşallah tutmuştur
Kaç aydır hep olacak diye her ay hamileymişim gibiydim bi ara kendimi kaptırdım günüm geçmeden bi test yaptım test iki çizgi çıktı tamam dedim tutmuş ama yanıldık bu ay göbek çektirdim inşallah bu ay olur kasıklarım ağrıyor acaba yumurtlama olduğu için mi

Bende bugün yumurtalarım çatladı mı yumurtladım mı anlamadım ama kasık ağrılarım kesildi beyaz akı da gördüm bişeler oldu yani takvimde de yumurtlama günümmüş değerlendirdim artık gerisi Allahtan sabırsız beklemedeyiz

Ben bı beş altı gün sonra kan testi yapicam sanırım zor sabrediyorum
Ay bende bende haha o değilde aklıma kimyasal gebelik yaşadığım zaman gelmişti yumurtlamadan 3 gün sonra gidp kan vermiştim deli kafam bide erken gebelik testi yapmıştım sonra fısss bişe çıkmamıştı mecbur adeti beklemiştim sonra bi baktım çift çizgi ama o da kimyasal olmuştu aslında bu sefer aceleci olmak istemiyorum ama 4 ay üzerine korunmayı bırakınca ister istemez heyecan yapıyor insan

Benimde bir kimyasalim var o hissiyatı biliyorum ama insan istese de dayanamıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…