Valla çok sıkıcı gidiyor,zaman geçmiyor senin nasıl gidiyorGüzel kızçeler nasıl gidiyor bi ses gürültü yapıyım sessiz kaldı buralar
Bat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelimA
AllahBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Hadi hayırlsı ben Eylül’ün ikisini bekliyorum yakınım ama28 Ağustos bende şöyle yerimi alayım
Bende de aynı valla neyse şöyle bir 10 güne başlrız erken gebelik testlerine az kaldıValla çok sıkıcı gidiyor,zaman geçmiyor senin nasıl gidiyor
Ben sütü kaynatıp içine zerdeçal katıyorum içiyorum adet sancımı bile kesti iyi gelirKızlar bilgisi olan var mı acaba idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel mi evde maydonoz suyu yaptım bol bol sıvı tükettim be sıcak su koyuyorum bide eczaneden urinonvef aldım doğal olsun gebe kalırsam ilaç zarar vermesin diye, tamamen geçmiş değil biraz rahatlattı önerisi olan var mı
Teşekkür ederim kuzum valla ilaçsız atlattım çok şükür bol bol su tükettim sıcak su torbası koydum geçtiBen sütü kaynatıp içine zerdeçal katıyorum içiyorum adet sancımı bile kesti iyi gelir
İnşallah canim çok aminnHadi hayırlsı ben Eylül’ün ikisini bekliyorum yakınım amaAllahım hayırlısı sağlıklı çocuklar nasip et
Amin amiiin hepimiz inşallahHadi hayırlsı ben Eylül’ün ikisini bekliyorum yakınım amaAllahım hayırlısı sağlıklı çocuklar nasip et
Vallahi su degerlendirmelerimiz bitse bende baslicam oldu mu olmadı mi kaygisina..Güzel kızçeler nasıl gidiyor bi ses gürültü yapıyım sessiz kaldı buralar
O çok iyi adetten önce içersen adetin iyi geçer ben öyle yapmıştım sancı zor ilac en son çagreTeşekkür ederim kuzum valla ilaçsız atlattım çok şükür bol bol su tükettim sıcak su torbası koydum geçti
Ben bı beş altı gün sonra kan testi yapicam sanırımBende de aynı valla neyse şöyle bir 10 güne başlrız erken gebelik testlerine az kaldı
Bı de ben bugün o meshuuur yumurta catladiktan sonraki uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm bide bayağı bayağı böyle mi oluyomus ya diye bı bakistim önce
Kaç aydır hep olacak diye her ay hamileymişim gibiydimVallahi su degerlendirmelerimiz bitse bende baslicam oldu mu olmadı mi kaygisina..şimdiden onu düşünüyorum siz neler hissediyorsunuz alalım 6. Hisleriii tuttumu sizce inşallah tutmuştur
İnşallah adet olmam hamile kalırım da gerek kalmaz bunlara teşekkür ederm yine de kuzum aklımdaaO çok iyi adetten önce içersen adetin iyi geçer ben öyle yapmıştım sancı zor ilac en son çagre
Amin aminİnşallah adet olmam hamile kalırım da gerek kalmaz bunlara teşekkür ederm yine de kuzum aklımdaa
Bende bugün yumurtalarım çatladı mı yumurtladım mı anlamadım ama kasık ağrılarım kesildi beyaz akı da gördüm bişeler oldu yani takvimde de yumurtlama günümmüş değerlendirdim artık gerisi Allahtan sabırsız beklemedeyizVallahi su degerlendirmelerimiz bitse bende baslicam oldu mu olmadı mi kaygisina..şimdiden onu düşünüyorum siz neler hissediyorsunuz alalım 6. Hisleriii tuttumu sizce inşallah tutmuştur
Ay bende bende hahaBen bı beş altı gün sonra kan testi yapicam sanırımzor sabrediyorum
Benimde bir kimyasalim var o hissiyatı biliyorumAy bende bende hahao değilde aklıma kimyasal gebelik yaşadığım zaman gelmişti yumurtlamadan 3 gün sonra gidp kan vermiştim deli kafam bide erken gebelik testi yapmıştım sonra fısss bişe çıkmamıştı mecbur adeti beklemiştim sonra bi baktım çift çizgi ama o da kimyasal olmuştu aslında bu sefer aceleci olmak istemiyorum ama 4 ay üzerine korunmayı bırakınca ister istemez heyecan yapıyor insan
Aynen öyle kuzum malesef kiiBenimde bir kimyasalim var o hissiyatı biliyorumama insan istese de dayanamıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?