İnşallah pozitifleri görelim hep birlikte inşallahAynen öyle kuzum malesef kii
Daha bugün yumurtlama oldu değerlendirdim belirtilere en az 12 13 gün var kuzum sende durum neİnşallah pozitifleri görelim hep birlikte inşallahbelirtin varmı canım
Benimde 7 gün oldu daha adet sancısı gibi ağrım var. Ben 30 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama erken oldu adetten 5 gün sonra yumurtlamayi gördüm daha adetime de nerdeyse 15 gün var acaba diyorum psikolojik mi yapıyorum bu ağrıyı kendimeDaha bugün yumurtlama oldu değerlendirdim belirtilere en az 12 13 gün var kuzum sende durum ne
Hepimiz bunu yaparak kendimizi dinliyoruz aslında belirtilere kulak asma birazcık daha sabretmeye çalış birbirimize destek olmak için burdayız canım dikkatini çekecek ilgini dağıtacak şeylere kafanı yormaya çalış bende dahil hepimiz bu streslerin içine düşüyoruz ama az daha sabırBenimde 7 gün oldu daha adet sancısı gibi ağrım var. Ben 30 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama erken oldu adetten 5 gün sonra yumurtlamayi gördüm daha adetime de nerdeyse 15 gün var acaba diyorum psikolojik mi yapıyorum bu ağrıyı kendimeo kadar zor bir olay ki şu dönem
Evet canım çok doğru söyledin sabırsız insanlar içinde 'özellikle kendim' çok sitresli gerçekten bende kafamı dağıtmak için burdayım dedim kızlarla birlikte beklerim en azından zaman geçerHepimiz bunu yaparak kendimizi dinliyoruz aslında belirtilere kulak asma birazcık daha sabretmeye çalış birbirimize destek olmak için burdayız canım dikkatini çekecek ilgini dağıtacak şeylere kafanı yormaya çalış bende dahil hepimiz bu streslerin içine düşüyoruz ama az daha sabır
İnşallah canım hep olumlu düşün Rabbim bizi duyuyor sadece zamanı var biz kullara beklemek düşüyor bizim de imtihanımız bu yapacak bişe yokEvet canım çok doğru söyledin sabırsız insanlar içinde 'özellikle kendim' çok sitresli gerçekten bende kafamı dağıtmak için burdayım dedim kızlarla birlikte beklerim en azından zaman geçerinşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte
Aa eskilerden çok duydum karın çektirmeyle hamile kalan cokmus şimdi yok diyolardi varmış demekKaç aydır hep olacak diye her ay hamileymişim gibiydimbi ara kendimi kaptırdım günüm geçmeden bi test yaptım test iki çizgi çıktı tamam dedim tutmuş ama yanıldık bu ay göbek çektirdim inşallah bu ay olur kasıklarım ağrıyor acaba yumurtlama olduğu için mi
Aynen öyle canım inşallahİnşallah canım hep olumlu düşün Rabbim bizi duyuyor sadece zamanı var biz kullara beklemek düşüyor bizim de imtihanımız bu yapacak bişe yok
Hadi hayırlısıAa eskilerden çok duydum karın çektirmeyle hamile kalan cokmus şimdi yok diyolardi varmış demekbence yumurtlamadir çünkü aynısı bende de oldu
Kuzu dun atmisdim bugun daha koyu beklerken siliklesmis sanki sen ne diyorsun? Acaba gece mi pik yapti?Güzel kızçeler nasıl gidiyor bi ses gürültü yapıyım sessiz kaldı buralar
Bebiş muhtemelen gece pik yaptı sabahta çatlamaya döndü sen değerlendirseydin bu 2 günüKuzu dun atmisdim bugun daha koyu beklerken siliklesmis sanki sen ne diyorsun? Acaba gece mi pik yapti?
Ya oyle mi diyorsun dun geceyi degerlendirdim. Bu gece yi de mi degerlendirsem cumartesi sabahi mi bilemedimBebiş muhtemelen gece pik yaptı sabahta çatlamaya döndü sen değerlendirseydin bu 2 günü
Bende ovulasyon yaptım öğlen pik görünüyor hala 40 saat geçti iğne yapalı. İlk defa bu kadar koyu gördüm testi darısı Hcg testine insallahBuda üç günün toplamıtam beyin yakmali
İnşallahBende ovulasyon yaptım öğlen pik görünüyor hala 40 saat geçti iğne yapalı. İlk defa bu kadar koyu gördüm testi darısı Hcg testine insallah
İnşallah yaa.Bende ovulasyon yaptım öğlen pik görünüyor hala 40 saat geçti iğne yapalı. İlk defa bu kadar koyu gördüm testi darısı Hcg testine insallah
3 gün sonra değer cıktı mı pekiAy bende bende hahao değilde aklıma kimyasal gebelik yaşadığım zaman gelmişti yumurtlamadan 3 gün sonra gidp kan vermiştim deli kafam bide erken gebelik testi yapmıştım sonra fısss bişe çıkmamıştı mecbur adeti beklemiştim sonra bi baktım çift çizgi ama o da kimyasal olmuştu aslında bu sefer aceleci olmak istemiyorum ama 4 ay üzerine korunmayı bırakınca ister istemez heyecan yapıyor insan
Maydanoz suyu faydalı enfeksiyonlara karşı ben idrar yollarından enfeksiyon kaptığım günlerde gebe olduğumu öğrendim ama ne yazık ki kimyasalmış umarım sen yaşamazsın dikkat et kendine ayaklarını sıcak tutKızlar bilgisi olan var mı acaba idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel mi evde maydonoz suyu yaptım bol bol sıvı tükettim be sıcak su koyuyorum bide eczaneden urinonvef aldım doğal olsun gebe kalırsam ilaç zarar vermesin diye, tamamen geçmiş değil biraz rahatlattı önerisi olan var mı
Bende yaşadım 2 defe umarım rabbim yaşatmaz tekrar, hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarızMaydanoz suyu faydalı enfeksiyonlara karşı ben idrar yollarından enfeksiyon kaptığım günlerde gebe olduğumu öğrendim ama ne yazık ki kimyasalmış umarım sen yaşamazsın dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?