Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha bugün yumurtlama oldu değerlendirdim belirtilere en az 12 13 gün var kuzum sende durum ne
Benimde 7 gün oldu daha adet sancısı gibi ağrım var. Ben 30 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama erken oldu adetten 5 gün sonra yumurtlamayi gördüm daha adetime de nerdeyse 15 gün var acaba diyorum psikolojik mi yapıyorum bu ağrıyı kendime o kadar zor bir olay ki şu dönem

Hepimiz bunu yaparak kendimizi dinliyoruz aslında belirtilere kulak asma birazcık daha sabretmeye çalış birbirimize destek olmak için burdayız canım dikkatini çekecek ilgini dağıtacak şeylere kafanı yormaya çalış bende dahil hepimiz bu streslerin içine düşüyoruz ama az daha sabır

Evet canım çok doğru söyledin sabırsız insanlar içinde 'özellikle kendim' çok sitresli gerçekten bende kafamı dağıtmak için burdayım dedim kızlarla birlikte beklerim en azından zaman geçer inşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte

İnşallah canım hep olumlu düşün Rabbim bizi duyuyor sadece zamanı var biz kullara beklemek düşüyor bizim de imtihanımız bu yapacak bişe yok

Aa eskilerden çok duydum karın çektirmeyle hamile kalan cokmus şimdi yok diyolardi varmış demek bence yumurtlamadir çünkü aynısı bende de oldu

Kizlar ya kafam cok karisti dun en son attigimda koyulasmisdi bugun pik yapar sandim . Ama oyle olmadi bugun siliklesmis ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 53
3 gün sonra değer cıktı mı peki

Maydanoz suyu faydalı enfeksiyonlara karşı ben idrar yollarından enfeksiyon kaptığım günlerde gebe olduğumu öğrendim ama ne yazık ki kimyasalmış umarım sen yaşamazsın dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut

Bende yaşadım 2 defe umarım rabbim yaşatmaz tekrar, hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…