Sanirim pik oldu ya .. Ben cok net yakalayamadim. Ama degerlendirdim. Bir kere daha degerlendirip oluruna birakmayi dusunuyorum. Sen naptin canimCanım bugün pik olucak muhtemelen 1 2 gune
Aaa ilk defa boyle bisi duyuyorum . O nedir biraz bilgi verir misin?Aa eskilerden çok duydum karın çektirmeyle hamile kalan cokmus şimdi yok diyolardi varmış demekbence yumurtlamadir çünkü aynısı bende de oldu
6.günüm beklıyorm cnm salı kan vercemSanirim pik oldu ya .. Ben cok net yakalayamadim. Ama degerlendirdim. Bir kere daha degerlendirip oluruna birakmayi dusunuyorum. Sen naptin canim
İğnede hch olduğundan pik çıkıyorBende aynı durumdayım hala pik. Çarşamba akşamı yapmıştım iğneyi şimdi yine test yaptım. İki gündür havuç yiyorum faydası olmadı
Kac gun gecince cikiyor ki ? Ben en erken 11 diye biliyorum biraz erken degil mi ?6.günüm beklıyorm cnm salı kan vercem
Kanda 9.gün cıkıomus sanırımKac gun gecince cikiyor ki ? Ben en erken 11 diye biliyorum biraz erken degil mi ?
Himm insallah vardir kavusursun Ama bnce bir iki gun daha bekle daha net olur . Icini kemirmez boyleceKanda 9.gün cıkıomus sanırım
Sabırsızım cok ya :)Himm insallah vardir kavusursun Ama bnce bir iki gun daha bekle daha net olur . Icini kemirmez boylece
Cıkmıyacagını bile bile bu kadar pahalı testi yaptm bde smdi :)Himm insallah vardir kavusursun Ama bnce bir iki gun daha bekle daha net olur . Icini kemirmez boylece
Ah kuzum ya cok iyi anliyorum. Insanin aklinda hep . Bende cok sabirsizim Ama senin kadar degilSabırsızım cok ya :)
Yaaa kiyamam. Insallah tez zamanda nasip olur. Ama boyle cok yoruyorsun kendini . Cok saglikli degil sen skildikca yaz burayaCıkmıyacagını bile bile bu kadar pahalı testi yaptm bde smdi :)
Benim anlam veremedgm sey herseyim normal ilk hamılelıgım ılk ayda olmustu ve esmle cok afedersnz balayındaydık hergun ust uste 3 4 kez iliski olduodu ve hamıle kaldm ama smdi 5 6 neredeyse 7 ay oldu neden olmuyorAh kuzum ya cok iyi anliyorum. Insanin aklinda hep . Bende cok sabirsizim Ama senin kadar degil. Bakalim ne zaman bebek gelicek.
Sezeryan dogum yaptm dye mi olmuo anlamıorm ya cok uzuluyormYaaa kiyamam. Insallah tez zamanda nasip olur. Ama boyle cok yoruyorsun kendini . Cok saglikli degil sen skildikca yaz buraya
Benim anlam veremedgm sey herseyim normal ilk hamılelıgım ılk ayda olmustu ve esmle cok afedersnz balayındaydık hergun ust uste 3 4 kez iliski olduodu ve hamıle kaldm ama smdi 5 6 neredeyse 7 ay oldu neden olmuyor
Kuzum Ama bak bebegin var allah bagislasin evladini. Oyle umutsuzluga kapilma. Yillarca evlat hasretiyle yanan insanlar var. olur zamani gelince herseyin bir zamani var demek ki . Biraz oluruna birak . Uzulcekk bir durum Yok yani. Yine olur merak etme .Sezeryan dogum yaptm dye mi olmuo anlamıorm ya cok uzuluyorm
Artık ovülasyon yapıp stres yapmayacagm oluruna bırakıcam 3 aydır ovülasyon kullanıyorm 13. 14 hep sabit gün oluyor yumurtlamam zaten döngüm 28 gün hiç şaşmazKuzum Ama bak bebegin var allah bagislasin evladini. Oyle umutsuzluga kapilma. Yillarca evlat hasretiyle yanan insanlar var. olur zamani gelince herseyin bir zamani var demek ki . Biraz oluruna birak . Uzulcekk bir durum Yok yani. Yine olur merak etme .duayla beklicez
Bencede bir kac oluruna gore birak . Belki de stres kaynaklidir.Artık ovülasyon yapıp stres yapmayacagm oluruna bırakıcam 3 aydır ovülasyon kullanıyorm 13. 14 hep sabit gün oluyor yumurtlamam zaten döngüm 28 gün hiç şaşmaz
25 agustosBencede bir kac oluruna gore birak . Belki de stres kaynaklidir.. Bat tarihin neydi ?
Canım msji cevapladıgim arkadaş karın çektirmiş sanırım. Eskilerden hamiel kalamayan kadınlara ebeler gelip karın cekermis yumurtalıklarda masaj falan yaparlarmis. Eşimin yengesi beş yıl çocuğu olmamış karın cektirince hamile kalmış. Ben inanıyorum böyle şeylere. Mesela Instagram'da takip ediyorsan birgebeningunlugu sayfasını ebru hanımda yumurtama ve adet sokturucu masaj gösterdi gerçekten olumlu sonuç alan insan çok. Bu konuda ben kızıma femara+purogen iğne+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Bu ay yine femara kullandım ama yumurtalık masajı da yaptım iğneye gerek kalmadan birisi 18 birisi 20 mm çok güzel yumurtam oldu. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o bölgeye giden kan akışını uyarıyor masajlarAaa ilk defa boyle bisi duyuyorum . O nedir biraz bilgi verir misin?
Karın çekmeyi bilmiyordum ama bu yumurtlama masajını çok araştırmıştım ve gerçekten de bir çok kişide işe yarıyor bu masaj bende bu ay yaptım ama 2 günCanım msji cevapladıgim arkadaş karın çektirmiş sanırım. Eskilerden hamiel kalamayan kadınlara ebeler gelip karın cekermis yumurtalıklarda masaj falan yaparlarmis. Eşimin yengesi beş yıl çocuğu olmamış karın cektirince hamile kalmış. Ben inanıyorum böyle şeylere. Mesela Instagram'da takip ediyorsan birgebeningunlugu sayfasını ebru hanımda yumurtama ve adet sokturucu masaj gösterdi gerçekten olumlu sonuç alan insan çok. Bu konuda ben kızıma femara+purogen iğne+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Bu ay yine femara kullandım ama yumurtalık masajı da yaptım iğneye gerek kalmadan birisi 18 birisi 20 mm çok güzel yumurtam oldu. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o bölgeye giden kan akışını uyarıyor masajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?