Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm insallah vardir kavusursun Ama bnce bir iki gun daha bekle daha net olur . Icini kemirmez boylece
Cıkmıyacagını bile bile bu kadar pahalı testi yaptm bde smdi :)

Eklentiler

• 16290709419458227468932906152359.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 40
Ah kuzum ya cok iyi anliyorum. Insanin aklinda hep . Bende cok sabirsizim Ama senin kadar degil. Bakalim ne zaman bebek gelicek.
Benim anlam veremedgm sey herseyim normal ilk hamılelıgım ılk ayda olmustu ve esmle cok afedersnz balayındaydık hergun ust uste 3 4 kez iliski olduodu ve hamıle kaldm ama smdi 5 6 neredeyse 7 ay oldu neden olmuyor

Benim anlam veremedgm sey herseyim normal ilk hamılelıgım ılk ayda olmustu ve esmle cok afedersnz balayındaydık hergun ust uste 3 4 kez iliski olduodu ve hamıle kaldm ama smdi 5 6 neredeyse 7 ay oldu neden olmuyor
Sezeryan dogum yaptm dye mi olmuo anlamıorm ya cok uzuluyorm
Kuzum Ama bak bebegin var allah bagislasin evladini. Oyle umutsuzluga kapilma. Yillarca evlat hasretiyle yanan insanlar var. olur zamani gelince herseyin bir zamani var demek ki . Biraz oluruna birak . Uzulcekk bir durum Yok yani. Yine olur merak etme . duayla beklicez

Artık ovülasyon yapıp stres yapmayacagm oluruna bırakıcam 3 aydır ovülasyon kullanıyorm 13. 14 hep sabit gün oluyor yumurtlamam zaten döngüm 28 gün hiç şaşmaz

Aaa ilk defa boyle bisi duyuyorum . O nedir biraz bilgi verir misin?
Canım msji cevapladıgim arkadaş karın çektirmiş sanırım. Eskilerden hamiel kalamayan kadınlara ebeler gelip karın cekermis yumurtalıklarda masaj falan yaparlarmis. Eşimin yengesi beş yıl çocuğu olmamış karın cektirince hamile kalmış. Ben inanıyorum böyle şeylere. Mesela Instagram'da takip ediyorsan birgebeningunlugu sayfasını ebru hanımda yumurtama ve adet sokturucu masaj gösterdi gerçekten olumlu sonuç alan insan çok. Bu konuda ben kızıma femara+purogen iğne+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Bu ay yine femara kullandım ama yumurtalık masajı da yaptım iğneye gerek kalmadan birisi 18 birisi 20 mm çok güzel yumurtam oldu. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o bölgeye giden kan akışını uyarıyor masajlar

Karın çekmeyi bilmiyordum ama bu yumurtlama masajını çok araştırmıştım ve gerçekten de bir çok kişide işe yarıyor bu masaj bende bu ay yaptım ama 2 gün sonra unuttum tekrarlamayı

Kızlar merhaba benim de bat 28 Ağustos. Haziran ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum. Temmuzda adet gördüm bu ay da denemeye başladık. Ovülasyon testime göre 28 Ağustos gibi duruyor bat. Bakalım güzel haber alacak mıyım?

benim yumurtlama cuma günüydü fakat biz değerlendiremedik. Ondan önceki çarşamba, yumurtlama sonrası çatlama günü olan cumartesi ve pazar ilişki oldu. Sizce tutma ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…