Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki onlarda pembe çizgi cikiyo muydu kuzum ?
Şöyle söyleyeyim garip bir anım var testlerle ilgili, ilk o şekilde öğrenmiştim zaten 11 gün kala yapmaya başladım 9. Günde silik çizgi çıktı tabi ben şok, sonra inanamadım sabah bir daha yaptım yine silik çıktı bu arada aldığım kitler içinde prodoctor erken gebelik testleriyle yaptım onlarda silik çıktı. Sonra buraya attım testi herkes var bişeyler yazdı. Ama kaset testte çıkmamıştı birşey. Sonrasında sağlık ocağına gittim test vermeye, testim de cuma günü yapıldığı için pzartesiye kalmıştı sonra gittim sonucu almaya aile hekimim dışında biri baktı sonuca gebelik yok dedi tabi ben bi bozuldum ağladım falan. Sonra bata 5 gün kaldı tekrar test yaptım ama bu sefer kaset test yaptım ve ne göreyim silik çizgi yine kan vermeye gittim hcg 299 çıktı garip bi dönemdi resimleri de eklerim buraya istersen ama kimyasalla sonuçlandı orası ayrı tabi

Oy kıyamam ya hayırlısı böyleymiş kuzucum bu ay gelecek inşallah minnak

Ee bu siliiik kız sen hamilemisin bu yoksa iğneden dolayı mı böyle çıktı
Kuzu valla ilk yaptım beş dk içinde bundan daha silikti tabi şimdi iki saat geçti ben çekip atana kadar da gözle görülür şekilde belliydi. Ben çatlatma iğnesi in etkisidir hala diyorum beş gunde de anlaşılmaz heralde ya?

Ee bu siliiik kız sen hamilemisin bu yoksa iğneden dolayı mı böyle çıktı
Yani şöyle diyeyim kesinlikle bilir kişi değilim konu hakkında fikrim yok bir kaç konuda iğnenin etkisiyle böyle çıkıp kan verince nefatif çıkanları okumuştum hatta ilerde bir gün yaptırırsam fikrim olsun diye. Hatta doktorlar da bata kadar test yapmayın diyormuş iğneden dolayı ama dediğim gibi bilirkişi değilim bu konuda yine de mecbur batı beklemek zorundayız gerçek sonuç için ama ben öğrendiğimde de bu siliklikteydi inşallah bebiştir kuzum benim öyle dua ediyorum

İnşallah kuzucum. Beklemekten başka çare yok. Sen ne zaman kan vereceksin unuttm. Ben haftaya vermeyi düşünüyorum aslında. Kızıma catlarma ignesinden 12 gün sonra bu şekil silikle öğrendim. Elimde iki test vardı birini yaktım bı altı gün daha bekleyip onu da yapmayı dusunuyorum

Senin bat ne zaman benimki 28 haftaya gitcem öğrenir miyim ki?

Zayn gebeliklerim sorunlu oluyor umarıö değildir sağlıklı olur

Canım bunu burda hiç birimiz bilemeyiz umarım tutmuştur gönlünce olsun :))
Canım öyle tabi ama ben şeyi sormak istedim aslında. Ovü testinde yumurtlama gördüğümüz günü mü değerlendirmek önemli yoksa çatlama gününü mü? Kimisi yumurtlama kimisi çatlama daha önemli diyor. Tabiki olacağı varsa.. yoksa Hergüm değerlendirsek de olmuyor

Benim bildiğim kadarıyla çatlama önemli olan ama ne zaman çatlayacağını bilmediğimiz için yumurtlama gününden çatlamayana kadar değerlendirin diyorlar kuzum ben böyle biliyorum seni de yanlış yönlendirmek istemem :)

Keşke şu olay yumurtlama dönemi bitince hemen belli olsa dimi :) bekle dur şimdi kaç gün tuttu mu tutmadı mı

Catlatma ignesi min 36.saati de doldu baklm neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…