Bazen yumurtlama da hafif kanama olabiliyormuş canım bı yerde okumuştum. Hatta bazı doktorlar o kişilere şanslı diyorlarmış yumurtlamalarini anlayabilirler diye. Batina da var daha aslında adetlerin düzenli miKızlar merhaba
Bat 29 ağustos
Dün gece şeffaf akıntım oldu çok fazla yumurtlama dönemimdeyim diye düşündüm ama sonra baktığımda içinde çizgi şeklinde kan vardı
Bu sabah da yine öyle oldu adet olcakmışım gibi karnım belim sırtım da ağrıyo hasta gibiyim
Sizce yumurtlamadan dolayı mıdır
Adetlerim çok düzensiz geçen ay 2 kere adet oldum yani iki adet arasında 1 hafta temiz kaldım sadece en son 6 ağustosta bitti işte daha çok erkenBazen yumurtlama da hafif kanama olabiliyormuş canım bı yerde okumuştum. Hatta bazı doktorlar o kişilere şanslı diyorlarmış yumurtlamalarini anlayabilirler diye. Batina da var daha aslında adetlerin düzenli mi
Pko var miydiAdetlerim çok düzensiz geçen ay 2 kere adet oldum yani iki adet arasında 1 hafta temiz kaldım sadece en son 6 ağustosta bitti işte daha çok erken
O yüzden korkuyorum yine adet olucam diye
Görüntüsü var hormonlar normalPko var miydi
Benim de hormonlarım normal ama hormonlara bakmıyor pkoGörüntüsü var hormonlar normal
Pko da benim bildiğim zor adet olunuyor aslında bu aya kadar benim de öyleydi 45-55 günde bir adet oluyordum ama bu ay çok erken oldum sonra bir hafta temiz kaldım tekrar oldum şimdi de işte bugün 12.temiz günüm 2 gündür akıntının içinde minik minik kan var karnım falan da ağrıyor napıcam bilmiyorumBenim de hormonlarım normal ama hormonlara bakmıyor pkokeşke baksa yoksa ilaçlarla düzelirdi
Bende yaptımPeki benim yumurtlamanin altıncı gününde gebelik testi yapmam??Bilinci ve isteyerek doğruyu göstermeyecegini bilerek merakımdan yaptım ince silik çizgiyi görmek istiyordum sirf
Pkoda zor adet olunur diye bişey yok ki günü gününe olanlar var. Belki kistlerin büyümüş olabilir miPko da benim bildiğim zor adet olunuyor aslında bu aya kadar benim de öyleydi 45-55 günde bir adet oluyordum ama bu ay çok erken oldum sonra bir hafta temiz kaldım tekrar oldum şimdi de işte bugün 12.temiz günüm 2 gündür akıntının içinde minik minik kan var karnım falan da ağrıyor napıcam bilmiyorum
Ay hani nerdee at sonucuBende yaptım
Canım çok silik çizgi gözüküyor ama bir önceki yaptığın nasıldı daha koyulaşmış mı?Kizlar bugün tam 7. Gün çatlatma iğnesinin sabah ilk idrarla yaptım bunu da ne diyorsunuzilk beş dk çıkan sonuç bu
Canim o hemen cikammisti iki dk sonra falan belirginleşti. Bu hemen çıktı ve kaldıkça koyulasiyor gibi inşallah kendjmi kandırmiyorumdurCanım çok silik çizgi gözüküyor ama bir önceki yaptığın nasıldı daha koyulaşmış mı?
İnşallah güzel olacak canımCanim o hemen cikammisti iki dk sonra falan belirginleşti. Bu hemen çıktı ve kaldıkça koyulasiyor gibi inşallah kendjmi kandırmiyorumdur
Haftaya salı günü dunusuyorum kısmetse. Ama şeyi merak ettm ingede de HCG hormonu var ve iğnenin etkisi 1haftadan sonra azalmaya başlıyor. Onun için bı takip edeyim gebelik testiyle dedmİnşallah güzel olacak canımkan vermeyi düşünüyor musun peki
Ay hani nerdee at sonucu
Hadi inşallah canım haberdar et biziBenmki aşılama değil normal o yüzden kocaman bir tek cizgi cıktı bugün bata 6 gün var erken gebelkk testı almaya ckcam smdi hala idrarımı tutuyom ilk olsn dye
Çok yeni muayene oldum daha temmuzda bi sorun yok demişlerdi bilmiyorum ki sıkıldım gerçektenPkoda zor adet olunur diye bişey yok ki günü gününe olanlar var. Belki kistlerin büyümüş olabilir mi
Gene tek cizgi cıktı sanırım bu ayda yokHadi inşallah canım haberdar et bizi
Bı problem olmasa ayda bı hafta temiz kalmazsın bence ya detaylı bi araştır başka bı doktora git yine böyle devam ederse. Ama umarım etmezse hamilesindirÇok yeni muayene oldum daha temmuzda bi sorun yok demişlerdi bilmiyorum ki sıkıldım gerçekten
Canım kaç gün vardı regline? Umutsuz olma bekle biraz daha belki vardirGene tek cizgi cıktı sanırım bu ayda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?