Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen yumurtlama da hafif kanama olabiliyormuş canım bı yerde okumuştum. Hatta bazı doktorlar o kişilere şanslı diyorlarmış yumurtlamalarini anlayabilirler diye. Batina da var daha aslında adetlerin düzenli mi

Bazen yumurtlama da hafif kanama olabiliyormuş canım bı yerde okumuştum. Hatta bazı doktorlar o kişilere şanslı diyorlarmış yumurtlamalarini anlayabilirler diye. Batina da var daha aslında adetlerin düzenli mi
Adetlerim çok düzensiz geçen ay 2 kere adet oldum yani iki adet arasında 1 hafta temiz kaldım sadece en son 6 ağustosta bitti işte daha çok erken
O yüzden korkuyorum yine adet olucam diye

Benim de hormonlarım normal ama hormonlara bakmıyor pko keşke baksa yoksa ilaçlarla düzelirdi
Pko da benim bildiğim zor adet olunuyor aslında bu aya kadar benim de öyleydi 45-55 günde bir adet oluyordum ama bu ay çok erken oldum sonra bir hafta temiz kaldım tekrar oldum şimdi de işte bugün 12.temiz günüm 2 gündür akıntının içinde minik minik kan var karnım falan da ağrıyor napıcam bilmiyorum

Pkoda zor adet olunur diye bişey yok ki günü gününe olanlar var. Belki kistlerin büyümüş olabilir mi

Kizlar bugün tam 7. Gün çatlatma iğnesinin sabah ilk idrarla yaptım bunu da ne diyorsunuz ilk beş dk çıkan sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20210818_095553.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210818_095546.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210818_095435.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 55
Canım çok silik çizgi gözüküyor ama bir önceki yaptığın nasıldı daha koyulaşmış mı?
Canim o hemen cikammisti iki dk sonra falan belirginleşti. Bu hemen çıktı ve kaldıkça koyulasiyor gibi inşallah kendjmi kandırmiyorumdur

İnşallah güzel olacak canım kan vermeyi düşünüyor musun peki
Haftaya salı günü dunusuyorum kısmetse. Ama şeyi merak ettm ingede de HCG hormonu var ve iğnenin etkisi 1haftadan sonra azalmaya başlıyor. Onun için bı takip edeyim gebelik testiyle dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…