Ay olabilir mi öyle bişi olmasın çünküPeki ya belirtiler yalan geç döllenme falansa o gün de gidip öğrenenemekten korktum şuan
Bi forumda havuç tuketin boyle durumlarda diyordu çatlamamışsa catlatiyormus deneseniz mi acabaÇatlatma İğne sorması 6. Gün ovulasyon testim. Asla siliklesmiyo. İki gün önce siliklesir gibi oldu sanki daha da koyulasti neden ola ki??
Bat tarihi ne demek acabaBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Yedim canım ama 6 gün oldu vurulali çatlamış olması gerekmez miydi kasik Ağrımda olduBi forumda havuç tuketin boyle durumlarda diyordu çatlamamışsa catlatiyormus deneseniz mi acaba
Beklenen adet tarihi demek canimBat tarihi ne demek acaba
İnsallah hamilesindir ondan böyle çıkıyordurÇatlatma İğne sorması 6. Gün ovulasyon testim. Asla siliklesmiyo. İki gün önce siliklesir gibi oldu sanki daha da koyulasti neden ola ki??
İnşallah canımİnsallah hamilesindir ondan böyle çıkıyordurfırsat bulursam bende test yapayım bakalım nasıl çıkacak
İnşallah gebelikten dolayı koyu çıkıyordur bende pek anlamam ki bu testlerdenÇatlatma İğne sorması 6. Gün ovulasyon testim. Asla siliklesmiyo. İki gün önce siliklesir gibi oldu sanki daha da koyulasti neden ola ki??
Canım benim de böyleydi 15 i eşit koyulukta dün pikti bugün siliklesmeye başladı ben koyu olan iki gün degerlendirdim bugün de degerlendircemKizlar, dun cok daha koyudu bugun esit koyulukdaydi. Sizce catlama olmus mu hala pik mi ? Ve de sorum su ki pikden sonra mi sayioruz catlamadan sonra mi ?
Bildiğim kadarıyla Silikleşene kadar çatlama olmamış oluyor şuan yumurtlamışsın ama çatlamamışKizlar, dun cok daha koyudu bugun esit koyulukdaydi. Sizce catlama olmus mu hala pik mi ? Ve de sorum su ki pikden sonra mi sayioruz catlamadan sonra mi ?
İnşallah canımOvülasyon testi mi yapacaksin yapınca fotoğrafını yükler misin
Ay hadi İnşallah
Vallahi benim de aklım ermedi artıkİnşallah gebelikten dolayı koyu çıkıyordur bende pek anlamam ki bu testlerden
Hahaha tamamdır çözmeye çalıştım çözemedimBeklenen adet tarihi demek canim
Evet bende degerlendirdim. Bugunde degerlendirebilirimCanım benim de böyleydi 15 i eşit koyulukta dün pikti bugün siliklesmeye başladı ben koyu olan iki gün degerlendirdim bugün de degerlendircem
Karnimda Sabah acayip kramplar vardi ve akintim oldu oglen. Sanirim dedim yumurtam catliyorBildiğim kadarıyla Silikleşene kadar çatlama olmamış oluyor şuan yumurtlamışsın ama çatlamamış
Canım sen çatlatma iğnesi oldun mu bu ay kaçırmışım?Hahaha tamamdır çözmeye çalıştım çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?