Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ben bi test daha patlattım ondada gözle görülmesi bile zor bir silikimsi bişe oldu ama güvenmiyoeum acaba bata4 kala negatif olup pozitifi gören oldumu ?
Canım bı kan ver istersen varsa çıkar zaten. Kızıma beş gün kala ogrenmistim

Amin kuzum. Hic stress yapma tez zamnda kavusursun insallah

Vallahi aynıyız iğneden mi sistik acaba ? Karın bölgem şişti ve yüzüm. Yani iştahım da açık aslında genel olarak ondan da olabilir bır de sürekli bı tuvalet ihtiyacım var gidiyorum iki damla çiş yapıyorum tamam. Dünkü gibi kasik ağrım da yok ama içerde bı doluluk var hâlâ. Bende acaba adet mi olcam diye düşünüyorum

Valla aynı yani cidden adet dönemi ağrılarıyla erken gebelik belirtileri birbirine benzediği için karıştırılıyormuş diye okumuştum umarım bebişin tutunma çabalarının etkilerini yaşıyoruzdur kediciik :)) bata 10 gün varken hiç adet ağrısı yaşamamıştım bu sefer belirti harbiden çok erken niye böyle oldu anlamadım

Normalde adetine kaç gün kala yaşarsın canım ben iki üç gün kala yaşarım. Ama göğüs hassasiyeti asla olmaz kaşık ve bel ağrım olur zaten anlarım iki gün sonra regl gelir. Şimdi bacaklarıma vuran bı ağrım var kızımda da böyle olmuştu ama geçti şuan o ağrı

1 hafta önceden kasık ağrılarım ve göğüs şişliğim başlar, son 2 gün kala da sıklaşır kasık ağrılarım şuan erken başladı bilemedim

1 hafta önceden kasık ağrılarım ve göğüs şişliğim başlar, son 2 gün kala da sıklaşır kasık ağrılarım şuan erken başladı bilemedim
Belki de bebistir canım haftaya gidiyor muyuz teste ben bekleyemiyorum çok sabirsizim. Bugünü sayma kaldı 9 gün hadi bakalım

Hafif sarimsi kokusuz akintim oldu bir iki gun. Catlamadan sonra.. bakiyorum ve net bisi bulamiyorum . Cok erken oldugu icin beklemedeyim kizlar

Hafif sarimsi kokusuz akintim oldu bir iki gun. Catlamadan sonra.. bakiyorum ve net bisi bulamiyorum . Cok erken oldugu icin beklemedeyim kizlar
Şuan benden de geliyor biraz sulu gibi bı akıntı. Benim iğnenin üzerinde bugün tam 7 gün oldu. Bekleyelim bakalım inşallah minikler yaramazlık yapıyordur

Baya olmus senin. Sabirsizlanmaya basliyoruz yawas yawas. Erken gebelik testi yapicak misin ?
Erken gebelik testim yok maalesef normal kaset olanlardan var. Bugün yazdım ince silik gibi çizgi var ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye bekliyorum biraz daha. Kızıma beş gün kala ogrenmistim yine silikle

Erken gebelik testim yok maalesef normal kaset olanlardan var. Bugün yazdım ince silik gibi çizgi var ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye bekliyorum biraz daha. Kızıma beş gün kala ogrenmistim yine silikle
9 cu gunu bekle. Ondan sonra cikar diye biliyorum. Insallah vardir. Benim bugunu saymaZsak 10 gun kaliyor . Daha cok war

9 cu gunu bekle. Ondan sonra cikar diye biliyorum. Insallah vardir. Benim bugunu saymaZsak 10 gun kaliyor . Daha cok war
Neyse çoğu gitti azı kaldı bakalım. Yarın sabahta mi yapsam gebelik testi acaba bilemedim. İğne etkisi 7 günde geçer mi?

Çok moralim bozuk sabahın 5nde bi test daha yaptım dün görülemeyecek kadar ailik görünce herhalde sabah ilk idrarla varsa koyu çıkar dedim. Neyseki yaptım ve temizdi. Sabah uyandığımda 7 de Temizdi Gözümü çıkaracak kadar bakmadım bu sefer teste attım çöpe. Bata kaldı 3 pazar günü bat Olsaydı çıkardı demi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…