Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de 28 kızıma bata 5 gün kala ogrebmistim hem kaset testte hem kanda 147 cikmisti
Berabere gideriz kan vermeye artıık

Oyle olcak gibi cidden ayarlasip gidelim ya hangi gün düşünüyorsun
Haftaya salı mı gitsek bilemedm ki aslında kendime söz vermiştim bat geçmeden kan testi vermek yok diye sonra kimyasal oluyordu bat günümde ama bilemedim tekrar denemeye başlayınca aynı heyecanlar geldi yine sabırsız davranıyorum sanırım gitsem de sonuç ne olursa olsun değişmeyecek salı günü mü gitsek ne diyosun kıız

Ay heycanlandim. Dur kız salı sallanır diyormusum ahhaah

Nefasett kız var mı bı belirti bı his falan. ben sanki hamileyim gibi hissediyorum ama bugüne kadar ne hissetsem tersi çıktı. Bı göz korkusu var bende umitlenipte negatifi yersem diye ara ara giren kasik sansici arada bacağıma vuran bı ağrı. Göğsumde ki acı azaldi ama sanki bı dolgun gibi maşallah bu iyi bişi ohh lombur lombur böyle bı şişkinlik var alt karnımda bişi var rahatsız ediyor gibi böyle. Çok sık idrara cikiyorum normalde de çok sıvı alır çok idrara çıkarım ama şimdi daha bı gozume battı ovülasyon testlerim hep koyu bı sersemlik üstümde bu uyku hali . Yani ararsan belirti çokta işte inşallah hamileliktendir yoksa hayal kırıklığı olur benim için

Kız valla bende de belirti çok ve psikolojik değil o kadar eminim ki yani o derece ay sonu fıss çıkarsa bak çok utanırım ama eminim gibi yahu sende kesin var ben senden daha eminim salı gidelim salı sallanır dedin bi sallayalım salıyı hahayyt bende belirti olarak suan sol kasık batması inanılmaz var, süt kesiği akıntı göğüs şişmesi belirgn bir şekilde ve gaz problemi psikolojik değil eminim bunlara daha önceki gebeliklerde de bunlardan şüphelenmiştim ve çıkmıştı ama kendimi ümitlendirmemek ve duygularımı bastırmak için hep adete az kaldı ondan herhalde diyorum yoksa hayal kırıklığı olacak bende de

Hahaha ay kendimizi kandirma şeklimiz peki ya inşallah vardır Allah'ım salı gidelim tamam ben karar verdim tam artk. Benim de şakir sakir olan akinti durdu tik yok. Belki bu da mı belirti kızımda net olarak adet belirtileri yaşadım. Kasık bel sivilcelenme. Ayrı olsrak sadece bacak kemiğime vuran bı ağrı vardı ve göğüs hassasiyeti. Hatta regl olcam diye ağlamıştım o kadarki inanmiyodum hamile olduguma. Şimdi bacaklarım ağrıyınca bı hoşuma gidiyo azcikta burama acı diye

Hahaha ne güzel söyledin tamam hadi beraber gitcez bende karar aldım umarım yaşadıklarım gerçek anlamda psikolojik değildir yoksa rezilliikk

Hahaha ne güzel söyledin tamam hadi beraber gitcez bende karar aldım umarım yaşadıklarım gerçek anlamda psikolojik değildir yoksa rezilliikk
Ay aman ne rezil olcaz kız boşver umut fakirin ekmeği güzel sonuçlar alcaz pozitif enerji gonderelerim evrene olsun. Yani bu planlı olan gebelikler iyi bişey de değil durmadan bı belirti ariyosun gün gelene kadar kafayı yiyosun falan. Kendiliginden hamile kalan öyle mi adeti geciyo a hamileymişim diyo neyse böylesi hayirliymis.

Aynen öyle kaderimizde varmış bunları yaşamak demek ki neyse yolladım enerjilerimi evrene umarım öyleyizdir amin

Aynen öyle kaderimizde varmış bunları yaşamak demek ki neyse yolladım enerjilerimi evrene umarım öyleyizdir amin
Senin yaş kaç nerelisin anlat biraz gebeliklerin neden sonlandı üzülerek soruyorum ben 25 yaşındayım 5 yıldır evliyim bı kızım var 3 yaşında ve adanaliyim

Allah bağışlsın canım adana da mı yaşıyorsun? Bende Trabzonluyum ama evlenince başka şehire yerleştim 23 yaşındayım ekim ayında evlendim daha 10 aylık evliyim :) ben evlendim ilk geceden hamile kaldığımı öğrendim 6 haftalıktı kese görünmemişti ama rahim güzel kalınlaşmış gebelik var demişti doktor sonra kimyasala döndü. Sonra 3 ay ara verdim psikolojikmen çok etkilendim sonra mart ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim anlatmıştım zaten sana çok erken öğrenmiştim gebe kaldığı adetten 5 gün sonra kanama oldu pıt düştü. Sonra neden oluyor dye doktora gittğimde yumurtalık kistim olduğunu söyledi muhtemelen kist yüzünden rahim yeterince büyüyemiyor ve bebek tutunamadan kimyasala dönüyor dedi. Doğum kontrol hapı kullandım 2 aylık tedaviyle eridi kist çok şükür Sonra doktor doğum kontrol hapını çocuk düşündüğün zaman bırak dedi bende toplamda 4 ay kullanmış oldum. Beni heyecanlandıran şu korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum fakat sağlıklı ilerlemiyor. Çok şükür şuan bir sağlık sıkıntım yok kontrollerimi de oldum hapı bu ay bıraktım denemeye başladım hayırlı güzel sonuç olur inşallah:)

Evet canım Adana'da yaşıyorum. Ne güzel sorun çözülmüş inşallah bu ay hamilesin ve güzelce ilerler hamilelgin. Ben hiç hamile kalmadım kendiliğinden olmadı. 2017 yılında yine femarayla kızıma kalmsitim. Şimdi yine aynı tedaviyi oldum. Kısmet bakalım bekliyoruz işte. Demekki senin bebeklerin düşmesi kisttenmis bı doktor yazı paylasmisti polip kist falan olursa bebek rahimde gelisemiyor hamilelik sonlanıyor diye. İnsalalh problem çözüldü darısı sağlıklı bı gebelik geçirmene olsun

İnşallah canım benim inşallahh , sen femarayı ilk kullanmanda mı hamile kaldın pko dan dolayı mı hamilelik kendiliğinden olmuyor acaba birde şimdiye kadar korundun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…