Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Çarşamba günü akşam 9 gibi yapmıştım sen naptın bugün test yaptın mı
Şimdi gördüm sabahki mesajını. Yarın sabah da ben bi test patlatayım bakalım ne çıkacak. Ama hiç gebelik belirtim yok kimyasal gebeliklerim de dahil yumurtlama sonrasında başlayan bi akıntım oluyor sarımsı hamilelik sonlanana kadar hiç geçmiyor malasef o yok o yüzden ümidim de yok
Canım sen çatlatma iğnesi olmuş muydun?

Ay ne güzel silik çizgiler gelmeye başlamıışş benimde bi gözüm şenlendi :))) benim de umudum kalmadı gibi bata 10 gün var ama adet olcam sanırım full adet belirtisi yaşıyorum kendimi şimdiden eledim

Ay ne güzel silik çizgiler gelmeye başlamıışş benimde bi gözüm şenlendi :))) benim de umudum kalmadı gibi bata 10 gün var ama adet olcam sanırım full adet belirtisi yaşıyorum kendimi şimdiden eledim
Yaa hayır hemen su koyverme bende yaşıyorum adet belirtileri ama bekliyorum yine de bak hergun test yakıyorum falan

Dune kadar hiç akintim yoktu dün beyaz başlayan akıntım bugün sarıya döndü ve böyle sulu gibi değişik bişe. Bende korktum acaba enfeksiyon mu oldu diye kötü koku kaşıntı beni rahatsız edicek bişe yok ama bilemedim şimdi sen böyle deyince acaba mi dedm

selam kızlar, bende 30 agustos bat. 3yıllık evlıyım . 2yıldır bebıs ıstyoruz esımde sperm sorunu az ve hareket spruınu var bende rahım fılınde polıp cıktı 3mm. ınsallah bu ay o tutar hepımız hamiş oluruz ınsallaaahhh. Rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın :)

Amin canım hoşgeldin dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

Kizlar bugünkü ovulasyon testim bu şekilde. Günlerdir ilk kez böyle silik gördüm hep kopkoyu olurdu. Bu hafta önce tam bugün çatlatma iğnesi oldum acaba şimdi mi catliyor ? Ya var ya kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• IMG_20210818_181821.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 40
Bende aynen tarif ettiğin gibi enfeksiyon belirtisi gibi olan ama kesik değilde daha yapışkan akıntım oluyor şuanda hiç akıntım yok o yüzden umutsuzum doğrusu. İnsallah pozitif i görürsün akıntı olumlu bi belirti bence. Daha önce de 3 ay bu tedaviyi gördüm letu kullandım ama gebelik olmadı daha sonraki aylarda kendiliğinden gebelik oluştu Of valla çok yoruldum çok önümüzdeki aylarda biraz korunmayı düşünüyorum her ay böyleyim yoruldum artık

Kizlar bugünkü ovulasyon testim bu şekilde. Günlerdir ilk kez böyle silik gördüm hep kopkoyu olurdu. Bu hafta önce tam bugün çatlatma iğnesi oldum acaba şimdi mi catliyor ? Ya var ya kafayı yemek üzereyim
Olumsuz düşünme daha çok erken eğer elinde test varsa iki gün bekle sonrasında birkaç gün takip et bakalım yükselecek mi

İnsallah daha fazla yormadan güzel Rabbim bizlere de nasip eder. Çok anlamam ama polipin küçük sanırım gebeliğe engel olmaz? Eşin için kür falan denediniz mi

Ovulasyonu mu canım dört beş tane daha var hergun yapıyorum zaten ama düne kadar iki çizgi aynı koyuluktaydi bugün böyle oldu
Evet ovulasyon. Bence eğer gebelik varsa birkaç gün içinde koyulaşmaya başlar.
Benimki ne durumda acaba testimi belki yumurtlama yakalamak için kullanırım diye kıyamıyorum .

Şimdi ben bi test daha patlattım ondada gözle görülmesi bile zor bir silikimsi bişe oldu ama güvenmiyoeum acaba bata4 kala negatif olup pozitifi gören oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…