Evet kuzum insallah kisa zamanda guzel bebislerimiz olsunÇoğu gitti azı kaldı kızçelerrr
Amin canım sonucu öğrenir öğrenmez yazicam hemenBen Yurtdisindayim o yuzden veremiyorum. Mecbur evde ogrencemSabirla bekliyorum.yarin guzel haberini alalim
Amin inşallah :)İnşallah gelmiştir bebisler gobuse
Benimde çok kuruyor 2 günde kuruluktan kanadı dudaklarım valla insallah gebelik belirtisidirKizlar @Nefasett @Tambikedi agiz kurulugu dudak kuramasi gebelik belirtisi mi? Birde Ben surekli acikiyorum sisdim gobegim ?
Bende sabah kan vericem ertesigün sonucumu öğrenirim . Umarım hepimiz güzel haberler veririz bu ayAmin canım sonucu öğrenir öğrenmez yazicam hemen
Aaa kendim gibi birini buldum sonundaBenimde çok kuruyor 2 günde kuruluktan kanadı dudaklarım valla insallah gebelik belirtisidir
Amin canım inşallahBende sabah kan vericem ertesigün sonucumu öğrenirim . Umarım hepimiz güzel haberler veririz bu ay
Benimde 27 Ağustos dayanamadım ilk idrarla kaset test yaptım negatif, kızımda dört gün önce kaset teste silik çizgi ile öğrenmiştim galiba yokKızlar bat 27 Ağustos günler geçmek bilmiyor..
Ovülasyon ile takip yapmış mıydınız? Döllenme zamanına göre daha idrara geçmemiş olabilir isterseniz kan verin. Ben bat gününe kadar bekleyeceğim adet olmazsam yaparım test. Adet olacakmışım gibi his var kasıklarımdaBenimde 27 Ağustos dayanamadım ilk idrarla kaset test yaptım negatif, kızımda dört gün önce kaset teste silik çizgi ile öğrenmiştim galiba yok
Aynen benim durumumu tarif ettin valla. Belki başka birşeydendir ama umarım gebeliktendirAaa kendim gibi birini buldum sonundaona bakiyordum bnde . Benim kanama boyutunda degil Ama cok rahatsiz edici. Konusmaya nefesim yetmiyor.
Evet 15. Gün çatlama oldu tam zaten adetim düzenli şükür aynen ben de adet olacak gibiyimOvülasyon ile takip yapmış mıydınız? Döllenme zamanına göre daha idrara geçmemiş olabilir isterseniz kan verin. Ben bat gününe kadar bekleyeceğim adet olmazsam yaparım test. Adet olacakmışım gibi his var kasıklarımda
Hadi inşallah hayırlısı ben de 12. gün kan vericem. İğne gününü saymıyorsunuz değil miEki Görüntüle 2905160
İğneden sonra 12. Gün testim böyle çıktı kızlar silik çizgiyi sizde görüyor musunuz? çok heyecanlıyım kan verdim ama çok korkuyorum yine kimyasal gebelik olacak diye
Bazi yerler gebelik belirti olabilir dio bazilari degil dio kafam karisti. Ama Bn regl olcakmisim gibi yaAynen benim durumumu tarif ettin valla. Belki başka birşeydendir ama umarım gebeliktendir
Evet iğne gününü saymadım 10. GÜN tam tertemiz bir negatif çıktı 11.gn çokçok silik (benden başka kimsenin göre göremediği bir çizgi bugün de böyleHadi inşallah hayırlısı ben de 12. gün kan vericem. İğne gününü saymıyorsunuz değil mi
Ovulasyon kullanmışmıydın yumutlamaya göre 6ysa çıkmayabilirKizlar Sabah kasik agrisiyla uyandim. Bide regl olcakmisim gibi surekli. Sanki bisiyler geldi gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bisi yok. Gebelik testi yapsam cikar mi? 6 gun kaldi takvime gore
Kullandim canim ovulasyona gore daha 8 gun war takvime gore 6 gun kaldiOvulasyon kullanmışmıydın yumutlamaya göre 6ysa çıkmayabilir
Ben gordum ya cizgi war bana gore aksam olunca bir daha yap testin varsaEki Görüntüle 2905160
İğneden sonra 12. Gün testim böyle çıktı kızlar silik çizgiyi sizde görüyor musunuz? çok heyecanlıyım kan verdim ama çok korkuyorum yine kimyasal gebelik olacak diye
BENimde regl olacakmış gibi ağrım var Testin varsa dene belki çıkar silikte olsaKizlar Sabah kasik agrisiyla uyandim. Bide regl olcakmisim gibi surekli. Sanki bisiyler geldi gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bisi yok. Gebelik testi yapsam cikar mi? 6 gun kaldi takvime gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?