Aynen öyle kırmızılar gelirse uğurlarız sonra ki aylar da bizim içinBenim iki gündür yok oldu bütün belirtiler hicbise yok ara sıra göğüs sizisi oluyor ama dikkat etmezsem anlamıyorum bile. Sadece yine rahmimde doluluk hissediyorum. Sık idrara bile çıkmıyorum artık. Diyorum ya belirtiler bitti gitti sanki iki üç gün önce bende degillermis gibi :) hayırlısı olsun kırmızılar gelene kadar umidi kesmiyoruz demistik
Aynen kuzucum. Bakalım hayırlısı olsun bu ay olmazsa ama kafamı dinlemem lazım akışına birakicam takip etmicem canım. Çünkü iğneden dolayı mıdır o kadar sinirli ve asabi bı ruh halindeyimki el parmaklarim çekiliyor anlayamadım en ufacık şey bile tahammulsuzlestirdi beni. Dua okuyorum hergun inşallah iğnedendir de geçer. Kan testine oyuzden erken gidiyorum sonucu alıp rahatlarim olmazsa bı psikologa falan gorunurumAynen öyle kırmızılar gelirse uğurlarız sonra ki aylar da bizim içinİnşallah gelmez moralimizi yüksek tutalım kuzum Allah büyüktür :)
İçinde olduğun bekleyiş, stres, sıkıntı, belirsizlik yüzünden geriliyorsun tabi iğnenin de etkisi vardır illaki, git yaptır testini içinde olduğun belirsizlikten daha iyidir güzel sonuçlarla gelirsin inşallahAynen kuzucum. Bakalım hayırlısı olsun bu ay olmazsa ama kafamı dinlemem lazım akışına birakicam takip etmicem canım. Çünkü iğneden dolayı mıdır o kadar sinirli ve asabi bı ruh halindeyimki el parmaklarim çekiliyor anlayamadım en ufacık şey bile tahammulsuzlestirdi beni. Dua okuyorum hergun inşallah iğnedendir de geçer. Kan testine oyuzden erken gidiyorum sonucu alıp rahatlarim olmazsa bı psikologa falan gorunurum
Evet kuzucum yok sadece tedavi için değil biraz birikmislikler falan da var. Yani sanki bu bebek olursa içime öyle doğuyor çok mutlu olacakmışm gibi ki inşallah öyle olur hepimiz içindeİçinde olduğun bekleyiş, stres, sıkıntı, belirsizlik yüzünden geriliyorsun tabi iğnenin de etkisi vardır illaki, git yaptır testini içinde olduğun belirsizlikten daha iyidir güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
Ağız kuruluğu bilmiyorum kuzum ama acıkma hissi bende de oluyor bilemiyorum gebelik belirtisi mi. Mesela bugün biraz geciktim akşam yemeği için temizlikle ugrasinca resmen elim ayagim titredi buz kestim tabi hemen hamileliğe bağlamyorumKizlarNefasett @Tambikedi agiz kurulugu dudak kuramasi gebelik belirtisi mi? Birde Ben surekli acikiyorum sisdim gobegim ?
Bi fikrim yok ama vucüdun normalin dışında şeyler yaşıyorsa belirti sayılabilir benceKizlarNefasett @Tambikedi agiz kurulugu dudak kuramasi gebelik belirtisi mi? Birde Ben surekli acikiyorum sisdim gobegim ?
Kesilime bnde de oluyor ya iki gundur dudaklarim kuruyor . Su iciyorum agzimin kurulugu gitmedi. Birden kesilme aclikdan sekerin warsa gizli seker Ondan oluyorAğız kuruluğu bilmiyorum kuzum ama acıkma hissi bende de oluyor bilemiyorum gebelik belirtisi mi. Mesela bugün biraz geciktim akşam yemeği için temizlikle ugrasinca resmen elim ayagim titredi buz kestim tabi hemen hamileliğe bağlamyorum
Ay inşallah inşallah bende o kadar çok istiyorum ki valla ailemden uzağım eşim gün içinde işte yalnızım şöyle evimizi şenlendiren tüm kötülükleri unutturan bi bebiş Rabbim nasip etsin bize :)Evet kuzucum yok sadece tedavi için değil biraz birikmislikler falan da var. Yani sanki bu bebek olursa içime öyle doğuyor çok mutlu olacakmışm gibi ki inşallah öyle olur hepimiz içinde
Ya insallah. Bugun birdeel cok hafif goz kararmasi yasadim Ama cok erken geliyor banaBi fikrim yok ama vucüdun normalin dışında şeyler yaşıyorsa belirti sayılabilir bence
Kaç gün kaldı bataYa insallah. Bugun birdeel cok hafif goz kararmasi yasadim Ama cok erken geliyor bana
Amin aminnn kuzucum inşallah gelecek çocuk evin neşesi huzuru. Kızım bazen yerinde durmuyor bazen inatcilik ediyor malum 3 yaş sendromu ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum babası bı saat parka götürse aklım onda evin sesi neşesi resmen rabbim hepimize nasip etsin çok şükür çok şükür ben hem dua hem şükür ediyorum olmazsa Allah'ımdan diyorum çok şükür bı tane vermiş ona can saglili versin ve tüm isteyenlere versinAy inşallah inşallah bende o kadar çok istiyorum ki valla ailemden uzağım eşim gün içinde işte yalnızım şöyle evimizi şenlendiren tüm kötülükleri unutturan bi bebiş Rabbim nasip etsin bize :)
Ben hep şekerden şüpheleniyorum gebeligimde çıkmıştı gebelk şekeri ama sonra baktirmadm. İlaç kullanıyor musun bazı ilaçlar ağzı kuruluğu yaparKesilime bnde de oluyor ya iki gundur dudaklarim kuruyor . Su iciyorum agzimin kurulugu gitmedi. Birden kesilme aclikdan sekerin warsa gizli seker Ondan oluyor
29 agustos bat erken mi?Kaç gün kaldı bata
Yok hic ilac kullanmiyorum. Iki gundur war ztn henuzBen hep şekerden şüpheleniyorum gebeligimde çıkmıştı gebelk şekeri ama sonra baktirmadm. İlaç kullanıyor musun bazı ilaçlar ağzı kuruluğu yapar
Belirti olur mu olur canımYok hic ilac kullanmiyorum. Iki gundur war ztn henuz
Hadi insallahBelirti olur mu olur canım
Benim bat 28i yarın kan testi vericem sende bı gün sonra ver istersen?Hadi insallahkeske hemen ogrensem Ama bekliyorum
Çoğu gitti azı kaldı kızçelerrrHadi insallahkeske hemen ogrensem Ama bekliyorum
Ben Yurtdisindayim o yuzden veremiyorum. Mecbur evde ogrencemBenim bat 28i yarın kan testi vericem sende bı gün sonra ver istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?