Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle kırmızılar gelirse uğurlarız sonra ki aylar da bizim için İnşallah gelmez moralimizi yüksek tutalım kuzum Allah büyüktür :)

Aynen öyle kırmızılar gelirse uğurlarız sonra ki aylar da bizim için İnşallah gelmez moralimizi yüksek tutalım kuzum Allah büyüktür :)
Aynen kuzucum. Bakalım hayırlısı olsun bu ay olmazsa ama kafamı dinlemem lazım akışına birakicam takip etmicem canım. Çünkü iğneden dolayı mıdır o kadar sinirli ve asabi bı ruh halindeyimki el parmaklarim çekiliyor anlayamadım en ufacık şey bile tahammulsuzlestirdi beni. Dua okuyorum hergun inşallah iğnedendir de geçer. Kan testine oyuzden erken gidiyorum sonucu alıp rahatlarim olmazsa bı psikologa falan gorunurum

İçinde olduğun bekleyiş, stres, sıkıntı, belirsizlik yüzünden geriliyorsun tabi iğnenin de etkisi vardır illaki, git yaptır testini içinde olduğun belirsizlikten daha iyidir güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

Evet kuzucum yok sadece tedavi için değil biraz birikmislikler falan da var. Yani sanki bu bebek olursa içime öyle doğuyor çok mutlu olacakmışm gibi ki inşallah öyle olur hepimiz içinde

Kizlar Nefasett @Tambikedi agiz kurulugu dudak kuramasi gebelik belirtisi mi? Birde Ben surekli acikiyorum sisdim gobegim ?
Ağız kuruluğu bilmiyorum kuzum ama acıkma hissi bende de oluyor bilemiyorum gebelik belirtisi mi. Mesela bugün biraz geciktim akşam yemeği için temizlikle ugrasinca resmen elim ayagim titredi buz kestim tabi hemen hamileliğe bağlamyorum

Kesilime bnde de oluyor ya iki gundur dudaklarim kuruyor . Su iciyorum agzimin kurulugu gitmedi. Birden kesilme aclikdan sekerin warsa gizli seker Ondan oluyor

Evet kuzucum yok sadece tedavi için değil biraz birikmislikler falan da var. Yani sanki bu bebek olursa içime öyle doğuyor çok mutlu olacakmışm gibi ki inşallah öyle olur hepimiz içinde
Ay inşallah inşallah bende o kadar çok istiyorum ki valla ailemden uzağım eşim gün içinde işte yalnızım şöyle evimizi şenlendiren tüm kötülükleri unutturan bi bebiş Rabbim nasip etsin bize :)

Ay inşallah inşallah bende o kadar çok istiyorum ki valla ailemden uzağım eşim gün içinde işte yalnızım şöyle evimizi şenlendiren tüm kötülükleri unutturan bi bebiş Rabbim nasip etsin bize :)
Amin aminnn kuzucum inşallah gelecek çocuk evin neşesi huzuru. Kızım bazen yerinde durmuyor bazen inatcilik ediyor malum 3 yaş sendromu ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum babası bı saat parka götürse aklım onda evin sesi neşesi resmen rabbim hepimize nasip etsin çok şükür çok şükür ben hem dua hem şükür ediyorum olmazsa Allah'ımdan diyorum çok şükür bı tane vermiş ona can saglili versin ve tüm isteyenlere versin

Kesilime bnde de oluyor ya iki gundur dudaklarim kuruyor . Su iciyorum agzimin kurulugu gitmedi. Birden kesilme aclikdan sekerin warsa gizli seker Ondan oluyor
Ben hep şekerden şüpheleniyorum gebeligimde çıkmıştı gebelk şekeri ama sonra baktirmadm. İlaç kullanıyor musun bazı ilaçlar ağzı kuruluğu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…