- 14 Mayıs 2020
- 164
- 121
- 53
Ay insallah yaBen gordum ya cizgi war bana gore aksam olunca bir daha yap testin varsa
Testim war Ama cikicagini dusunmuyorum. Takvime gore 2 gun sonra yumurtlama oldu benim. Belki yarin yaparimBENimde regl olacakmış gibi ağrım var Testin varsa dene belki çıkar silikte olsa
Biraz daha sabretKullandim canim ovulasyona gore daha 8 gun war takvime gore 6 gun kaldi
Yaa insallah kuzum cok istiyorum Ama iste istemekle olmuyorBiraz daha sabretçok varmış insallah pozitifi görürsün
bende çok istiyorum bu ay da çok uğraştım gerçekten denenmedik yol bırakmadım ilaçlar vitamin takviyeleri kan hapı ballı kür avakado havuç fındık birsürüşey yedimYaa insallah kuzum cok istiyorum Ama iste istemekle olmuyor
İçimizi ferah tutalım :) olur olur güzel düşünelimbende çok istiyorum bu ay da çok uğraştım gerçekten denenmedik yol bırakmadım ilaçlar vitamin takviyeleri kan hapı ballı kür avakado havuç fındık birsürüşey yedim
İşte o hiç yok bendeİçimizi ferah tutalım :) olur olur güzel düşünelim
ay sana diyorum ama ben de senin gibiyim :) bat tarihi yaklaştıkça kafayı yeme aşamasına geldim. sabahtan beri forumları okuyorum. erken gebelik belirtilerini falan. :):)İşte o hiç yok bendesürekli düşünür dururum
Insallah hayirlisi olur kuzum yabende çok istiyorum bu ay da çok uğraştım gerçekten denenmedik yol bırakmadım ilaçlar vitamin takviyeleri kan hapı ballı kür avakado havuç fındık birsürüşey yedim
Ahaha onu bnde yapiyorum Ama benm genelde ek kotu kokuya hassasiyetim varay ben çok heyecanlıyım ya. psikolojik olarak resmen kafayı yedim :) şu 3 gündür falan koku hassasiyeti var sanırım bende. ama emin de değilim tabi. dün koltukta uzanıyordum burnuma ter kokusu gelmeye başladı. kendimi kokladım benden değildi. eşime dedim gel bi seni koklayayım ondan geliyormuş. aramızda mesafe de vardı. ben öyle yapınca çocukcağız kalktı duş aldı kendini kötü hissetti sonrasında da tribe bağladı kendini hahahaha
Evet iğne gününü saymadım 10. GÜN tam tertemiz bir negatif çıktı 11.gn çokçok silik (benden başka kimsenin göre göremediği bir çizgi bugün de böyle
hahaha allah yardımcımız olsun valla. ben dediğim gibi her şeyi yoruyorum. pskilojik olarak olduğunu düşünüyorum. gerçi eskiden bu kadar net koku duymazdım ama psikoloji işte insanın aklı ile oynuyor. sanırım dayanmayıp yarın erken gebelik testi alacağımAhaha onu bnde yapiyorum Ama benm genelde ek kotu kokuya hassasiyetim var
umudumuzu kaybetmek yok. bir sonra ki ay bebişinize kavuşursunuz inşallahBende bu ay oyle hissediyordum ama suanda adet oldum
Sabirsizlik basa bela walla benimde icim icimi yiyor. Psikolojik olarak cok yorucu ya . Ben birde cok huysuz oldum bu donemde. Esim de diyor ki galiba Sen regl olcaksin oncesi huysuzlugun basladihahaha allah yardımcımız olsun valla. ben dediğim gibi her şeyi yoruyorum. pskilojik olarak olduğunu düşünüyorum. gerçi eskiden bu kadar net koku duymazdım ama psikoloji işte insanın aklı ile oynuyor. sanırım dayanmayıp yarın erken gebelik testi alacağım
ahahahahahahahaha :) :) :) bu dönemler de erkeklerin bizden çektiği ne acaba :) ama haklısın her şeyi bizim üzerimize yıkmalarına izin vermemek lazım. onların da 2 eli 2 ayağı var bizler gibi :) ben de geçen gün çamaşır makinesinin ayakları yerinden oynuyor diye bağrındım durdum hala yapmadın bu kadar zor mu bu iş diye. kayınpederim oturmaya gelmişti bize en son onu aradı baba baksana makinenin ayaklarına ben gelene kadar diye hahahahahSabirsizlik basa bela walla benimde icim icimi yiyor. Psikolojik olarak cok yorucu ya . Ben birde cok huysuz oldum bu donemde. Esim de diyor ki galiba Sen regl olcaksin oncesi huysuzlugun basladidun dedim bu evin her isini Ben mi yapicam yoruldum artik diye bir bakis atmjsim normalde beni cok takmiyor boyle soyleyince kalkti camasirlari makineye atiyor bulasik makinesini yerlestirdi cay yapti Ben oturdum. korkutmusum adami
kaç yaşında kızlarınız. belki onları oyalamanın bir yolu vardırInşallah benden çok kızlarım üzülüyor son düşükten sonra cok istiyorlar kardeşleri olsun
Büyüğüm 7 küçüğü 5 yasinda o biraz zor kuzenleri var bebek onu gorunce hemen ısıtıyorlar sanki benim elimde pcos var ha deyince olan birseyde değilkaç yaşında kızlarınız. belki onları oyalamanın bir yolu vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?