Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben çok heyecanlıyım ya. psikolojik olarak resmen kafayı yedim :) şu 3 gündür falan koku hassasiyeti var sanırım bende. ama emin de değilim tabi. dün koltukta uzanıyordum burnuma ter kokusu gelmeye başladı. kendimi kokladım benden değildi. eşime dedim gel bi seni koklayayım ondan geliyormuş. aramızda mesafe de vardı. ben öyle yapınca çocukcağız kalktı duş aldı kendini kötü hissetti sonrasında da tribe bağladı kendini hahahaha

bende çok istiyorum bu ay da çok uğraştım gerçekten denenmedik yol bırakmadım ilaçlar vitamin takviyeleri kan hapı ballı kür avakado havuç fındık birsürüşey yedim
Insallah hayirlisi olur kuzum ya . Emeklerimizin karsiligini aliriz. Bende bu ay esimi kuruttum resmenbakalim bu ayin sonunda evlilik yildonumuz insallah olur

Reactions: kdv
Ahaha onu bnde yapiyorum Ama benm genelde ek kotu kokuya hassasiyetim var

Ahaha onu bnde yapiyorum Ama benm genelde ek kotu kokuya hassasiyetim var
hahaha allah yardımcımız olsun valla. ben dediğim gibi her şeyi yoruyorum. pskilojik olarak olduğunu düşünüyorum. gerçi eskiden bu kadar net koku duymazdım ama psikoloji işte insanın aklı ile oynuyor. sanırım dayanmayıp yarın erken gebelik testi alacağım

Sabirsizlik basa bela walla benimde icim icimi yiyor. Psikolojik olarak cok yorucu ya . Ben birde cok huysuz oldum bu donemde. Esim de diyor ki galiba Sen regl olcaksin oncesi huysuzlugun basladidun dedim bu evin her isini Ben mi yapicam yoruldum artik diye bir bakis atmjsim normalde beni cok takmiyor boyle soyleyince kalkti camasirlari makineye atiyor bulasik makinesini yerlestirdi cay yapti Ben oturdum. korkutmusum adami

ahahahahahahahaha :) :) :) bu dönemler de erkeklerin bizden çektiği ne acaba :) ama haklısın her şeyi bizim üzerimize yıkmalarına izin vermemek lazım. onların da 2 eli 2 ayağı var bizler gibi :) ben de geçen gün çamaşır makinesinin ayakları yerinden oynuyor diye bağrındım durdum hala yapmadın bu kadar zor mu bu iş diye. kayınpederim oturmaya gelmişti bize en son onu aradı baba baksana makinenin ayaklarına ben gelene kadar diye hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…