Kalirsin yakin zamanda belki de bu ayAmin inşallah ya bende hem heyecanlıyım hem korku hem sevinç sanki hamile kaldım gibi düşüncelere daldım
Ya 20 min ustu catlatiyorlar diye biliyorum ben Ama kendim hic tedavi gormedim henuz . Yanlis yonlendirmiyim seni . Yakindir senin artik bol bol degerlendirDün kontrolde yumurtam 20 mm di çatlatma iğnesi al yarın gel dedi bugünden için. Gittim. Ama yine 20×12 mm olmuş iki yumurta var birisi de 18 mm. Yarın yine gel dedi yani neyi bekliyoruz catlatmak için dedim bı iki mm daha dedi. Ayy sistim. Kizlar siz yumurtanız kaç mm Ken catlattiniz yumoslari???
Ay hadi İnşallah Allah gönlümüze göre versinKalirsin yakin zamanda belki de bu aybenim ilk olcak Allah verirse. Iki yildir evliyiz. Olursa evlilik yildonumu hediyesi olcak kocama cok istiyor artik pandemiden cesaret edemiyorduk insallah Allah nasip eder
Evet gercekden oyle Ben full asilandim . Simdi biraz daha rahatim . Sen asi oldun mi ?Ay hadi İnşallah Allah gönlümüze göre versinpandemi beni de çok korkutuyordu ama bekle bekle nereye kadar
İşte değerlendirim diyorum da adam da diyor ki herifi yaklaştırma ben söyleyene kadarYa 20 min ustu catlatiyorlar diye biliyorum ben Ama kendim hic tedavi gormedim henuz . Yanlis yonlendirmiyim seni . Yakindir senin artik bol bol degerlendir
Hayır çok kararsız kaldığım için aşı olmadım benEvet gercekden oyle Ben full asilandim . Simdi biraz daha rahatim . Sen asi oldun mi ?
Ya bide kimisi 18 mm Ken falan vermiş yani ben geri soner diye korkuyorum sanki içimden bı ses bugün iğneyi vurmam gerektigini söylüyor ama dinlemedik bakım o sesi hayırlısıYa 20 min ustu catlatiyorlar diye biliyorum ben Ama kendim hic tedavi gormedim henuz . Yanlis yonlendirmiyim seni . Yakindir senin artik bol bol degerlendir
İşte değerlendirim diyorum da adam da diyor ki herifi yaklaştırma ben söyleyene kadaranlamadık vallahi zaten eşim cuma gidiyor şehir dışına yarın çatlatma iğnesi yapsa 36 saate çatlasa anca bı iliskiyle yollicam adamı zaten canı sıkkın bu konuda normalde sperm kalitesi için gün aşırı falan derler hani bilemedin haftada iki üç falan. Soramadım da niye seyetmeyelim diye sanki basiretim bağlandı
Ya bide kimisi 18 mm Ken falan vermiş yani ben geri soner diye korkuyorum sanki içimden bı ses bugün iğneyi vurmam gerektigini söylüyor ama dinlemedik bakım o sesi hayırlısı
Degerlendiysen bosver takma kafama esin gitmede de degerlendir sonrasi Allaha kalmis. Asiyida keske olsaydin Ama gebe kalinca olursun ozaman. Ya bu olaylar beni acayip geriyor kafam hep orda buda duzensiz regl getirmeye basladi. Ama kan testleriim filan hep temiz cikti . Doktor cok dusunme diyor elimde degil. Icimden bir ses bu ay tutar diyor.Hayır çok kararsız kaldığım için aşı olmadım ben
İnsallah canım 20 mm olmuş 1 tanecik yumurta var çatlatma iğnesi vurcm bugün. Çok heyecanlıyım bu umut bile mutlu ediyor Allah gönlümüze göre versin hepimize Sağlıklı bebişler nasip etsinAllah hepimizin yardimcsi olsun. Sizde zor seyler yasamissiniz insallah guzel haberlerinizzi bu ay aliriz
Hiç değerlendirmedik işte biz. Doktor öyle diyince ne bilim vardır bı bildiği dedik. Bugün yine gidicem belki kendiliğinden catlar dedi bakalım. Ya o kafa karışıklığı bende de var psikolojik olarak ilk başta herşey çok güzeldi ama şuan yapabilir miyimi sorguluyorum çünkü çevremden de iki çocukla hayatın biter gibi yorumlar geliyor onun için ikinci çocuk planımi kimseye duyurmuyorm. Ben kardeş bağlarıni çok seviyorum benim olmadığı için çocuklarımın olsun kalabalık aile olsun istiyorumDegerlendiysen bosver takma kafama esin gitmede de degerlendir sonrasi Allaha kalmis. Asiyida keske olsaydin Ama gebe kalinca olursun ozaman. Ya bu olaylar beni acayip geriyor kafam hep orda buda duzensiz regl getirmeye basladi. Ama kan testleriim filan hep temiz cikti . Doktor cok dusunme diyor elimde degil. Icimden bir ses bu ay tutar diyor.
Sonradan mı büyüdü ikinci yumurtanız bana da 1 tane tek var dedi keşke daha çok olsaydı daha çok şansımız olurduDün kontrolde yumurtam 20 mm di çatlatma iğnesi al yarın gel dedi bugünden için. Gittim. Ama yine 20×12 mm olmuş iki yumurta var birisi de 18 mm. Yarın yine gel dedi yani neyi bekliyoruz catlatmak için dedim bı iki mm daha dedi. Ayy sistim. Kizlar siz yumurtanız kaç mm Ken catlattiniz yumoslari???
Bnce sen bugun degerlendirmeye basla derim baya buyumus yumurtalar.yaparsin kiz ha bjr ha ikiHiç değerlendirmedik işte biz. Doktor öyle diyince ne bilim vardır bı bildiği dedik. Bugün yine gidicem belki kendiliğinden catlar dedi bakalım. Ya o kafa karışıklığı bende de var psikolojik olarak ilk başta herşey çok güzeldi ama şuan yapabilir miyimi sorguluyorum çünkü çevremden de iki çocukla hayatın biter gibi yorumlar geliyor onun için ikinci çocuk planımi kimseye duyurmuyorm. Ben kardeş bağlarıni çok seviyorum benim olmadığı için çocuklarımın olsun kalabalık aile olsun istiyorum
Amin canim insallahİnsallah canım 20 mm olmuş 1 tanecik yumurta var çatlatma iğnesi vurcm bugün. Çok heyecanlıyım bu umut bile mutlu ediyor Allah gönlümüze göre versin hepimize Sağlıklı bebişler nasip etsin
Ayni gene batlar canims =) hayırlısı olsunYaaa hosgeldin Ben seni hatirliyorum Ben covid asisi olmadan once birlikde bekliyorduk sonra sonra Bn iki ay ara verdim simdi tekrar burdayim
Yok pik canimsKizlar daha pik olmamis sanki ne diyorsunuz? Bu gece degerlendiremicem. Yarin gece degerlendirebilirim
Kuzum aynı durumda bende de var ürinonvef kullanıyorum ben de maydanoz suyu kesinlikle kullanma bugün adet sökücü özelliği olduğu için gebe kalmaya engel bugün doktora gittim bende bende ona yeltendim asla dedi bide mantar da var bende idrar yolu gebeliğe engel değil fitil verdi bana onu kullanıcam o yüzden senin probiyotik Alman lazım yanındaKızlar bilgisi olan var mı acaba idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel mi evde maydonoz suyu yaptım bol bol sıvı tükettim be sıcak su koyuyorum bide eczaneden urinonvef aldım doğal olsun gebe kalırsam ilaç zarar vermesin diye, tamamen geçmiş değil biraz rahatlattı önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?