- 3 Ağustos 2021
- 259
- 639
- 33
- 29
En aşağıda küçük bir not varmı sonuçlanmamış hormon testi bulunmaktadır diye. Sağlık ocağından giden tahlillere genelde il sağlık müdürlüğü laboratuarında bakılır ve beta testi hep geç çıkar. Sıkmayın canınızı yarın 11 gibi çıkar sonucunuzEvet canım HCG ama yazmıyor istememiş bile yani hem bı saat bekletti yapacağı tek şey HCG sıkkıni işaretlemek PC den onu da becerememis
Bende aynı durumdayım baktım olacak gibi değil kapattım telefonu işlerimi yaptım şimdi yeniden açtımay sana diyorum ama ben de senin gibiyim :) bat tarihi yaklaştıkça kafayı yeme aşamasına geldim. sabahtan beri forumları okuyorum. erken gebelik belirtilerini falan. :):)
Yazmıyor not baktım da simdi. Doktorun sayfasında istediği tetkiklere baktım orda da hcg yazmıyorEn aşağıda küçük bir not varmı sonuçlanmamış hormon testi bulunmaktadır diye. Sağlık ocağından giden tahlillere genelde il sağlık müdürlüğü laboratuarında bakılır ve beta testi hep geç çıkar. Sıkmayın canınızı yarın 11 gibi çıkar sonucunuz
Canım sen naptın test verdin dimi e nabiza baksana çıkmis miBende aynı durumdayım baktım olacak gibi değil kapattım telefonu işlerimi yaptım şimdi yeniden açtım
Sadece sol kasık ağrısı ama hafif olarak artk. Bide ara sıra göğüs sizisi bı de asiriiiiii sinirrrYaa tüh.. acilden mi gidip versen acaba merak ettim ben de. Peki belirtilerin var mı
Yüksek ihtimal unuttu o zaman. Siz sitres yapmayın ama belkide bugün kanda çıkmayacakdı yani bir hayır vardır elbet inşallah yarın güzel bir değer çıkarYazmıyor not baktım da simdi. Doktorun sayfasında istediği tetkiklere baktım orda da hcg yazmıyor
Ne güzel bir hediye olurdu bebek haberi vermekInsallah hayirlisi olur kuzum ya. Emeklerimizin karsiligini aliriz. Bende bu ay esimi kuruttum resmen bakalim bu ayin sonunda evlilik yildonumuz insallah olur
Doğru söylüyorsun ya ben zaten biseye stres yapınca herşey aksi gidiyor yani bu bende ispatlanmış bişey bı tek ben yaşayabilirdmYüksek ihtimal unuttu o zaman. Siz sitres yapmayın ama belkide bugün kanda çıkmayacakdı yani bir hayır vardır elbet inşallah yarın güzel bir değer çıkar
Ya o kadar hevesim kırıldı ki böyle aşırı mayısık durumdayım gebelik testi yapsam çıkar mı kiaaaaa ay inanmıyorum. atlamış olabilir belki de kafası falan doluysa. sen stres yapma hiç. için biraz rahatlasın istiyorsan gebelik testi al istersen
Şimdimi senin mesajını görünce baktım e nabızda görünmüyor insallah benim doktor da unutmamıştır kolesterol AST alt tsh herşeyi yaptı ay çatlarım valla yarın da il dışında olucam. Sabah ilk idrarla test denesene belki çıkar 13. Gün oluyor artıkCanım sen naptın test verdin dimi e nabiza baksana çıkmis mi
Testin varsa dene istersenYa o kadar hevesim kırıldı ki böyle aşırı mayısık durumdayım gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Ya evet ilk bebegimiz olcak Allah nasip ederse. Tez zamanda kavusurz insallah. Esim cok istiyor bana dedi ki gecen gun bebek haberini guzel ver tamam mi birden soyleme soka girmiyim. Patik filan koy kutuya dioNe güzel bir hediye olurdu bebek haberi vermekinsallah nasip olur canım ilk bebeğiniz mi olacak
Varsa var zaten boşa sitrese girdiğinizle kalırsınız. E nabızdanmı baktınız sizDoğru söylüyorsun ya ben zaten biseye stres yapınca herşey aksi gidiyor yani bu bende ispatlanmış bişey bı tek ben yaşayabilirdmmillet tıkır tıkır ogreniyo
Evet e nabız dan baktımVarsa var zaten boşa sitrese girdiğinizle kalırsınız. E nabızdanmı baktınız siz
Testim kalmadı kuzumTestin varsa dene istersen
Yok benim dediğim not ordan çıkmaz amaEvet e nabız dan baktım
Bu dediğiniz kan verdiğimiz tüpün üzerine yapıştırılan barkod muYok benim dediğim not ordan çıkmaz amabak boşa sitres yapmıssınız. Ben verseydim kanı eğer googleye Konya il sağlık müdürlüğü laboratuar sonuçları yazıp, kan vermeden önce doktorun bana verdiği barkot kodu ile bakardım. Ben konyada yaşadığım için. Sizde yaşadığınız şehirin adıyla bakın
kuzum o kadar bilmiyorum ki yeniyim daha ben bu yolda :) çok yazı okudum erken gebelik testine de güven duymayın diye. çoğu kişi yanılmış hep :) ama bu merakta insanı bitiryor. şey okumuştum bir de. sabah ilk idrar ile yapın gebelik testini. ne kadar etkiler bilmiyorumYa o kadar hevesim kırıldı ki böyle aşırı mayısık durumdayım gebelik testi yapsam çıkar mı ki
sanırım ben de aynısını yapıcam. yarından itibaren. ama kendimi ne kadar tutarım bilmiyorum :)Bende aynı durumdayım baktım olacak gibi değil kapattım telefonu işlerimi yaptım şimdi yeniden açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?