Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım HCG ama yazmıyor istememiş bile yani hem bı saat bekletti yapacağı tek şey HCG sıkkıni işaretlemek PC den onu da becerememis
En aşağıda küçük bir not varmı sonuçlanmamış hormon testi bulunmaktadır diye. Sağlık ocağından giden tahlillere genelde il sağlık müdürlüğü laboratuarında bakılır ve beta testi hep geç çıkar. Sıkmayın canınızı yarın 11 gibi çıkar sonucunuz

ay sana diyorum ama ben de senin gibiyim :) bat tarihi yaklaştıkça kafayı yeme aşamasına geldim. sabahtan beri forumları okuyorum. erken gebelik belirtilerini falan. :):)
Bende aynı durumdayım baktım olacak gibi değil kapattım telefonu işlerimi yaptım şimdi yeniden açtım

Reactions: kdv
Yazmıyor not baktım da simdi. Doktorun sayfasında istediği tetkiklere baktım orda da hcg yazmıyor

Yüksek ihtimal unuttu o zaman. Siz sitres yapmayın ama belkide bugün kanda çıkmayacakdı yani bir hayır vardır elbet inşallah yarın güzel bir değer çıkar
Doğru söylüyorsun ya ben zaten biseye stres yapınca herşey aksi gidiyor yani bu bende ispatlanmış bişey bı tek ben yaşayabilirdm millet tıkır tıkır ogreniyo

aaaaa ay inanmıyorum. atlamış olabilir belki de kafası falan doluysa. sen stres yapma hiç. için biraz rahatlasın istiyorsan gebelik testi al istersen
Ya o kadar hevesim kırıldı ki böyle aşırı mayısık durumdayım gebelik testi yapsam çıkar mı ki

Reactions: kdv
Canım sen naptın test verdin dimi e nabiza baksana çıkmis mi
Şimdimi senin mesajını görünce baktım e nabızda görünmüyor insallah benim doktor da unutmamıştır kolesterol AST alt tsh herşeyi yaptı ay çatlarım valla yarın da il dışında olucam. Sabah ilk idrarla test denesene belki çıkar 13. Gün oluyor artık

Ne güzel bir hediye olurdu bebek haberi vermek insallah nasip olur canım ilk bebeğiniz mi olacak
Ya evet ilk bebegimiz olcak Allah nasip ederse. Tez zamanda kavusurz insallah. Esim cok istiyor bana dedi ki gecen gun bebek haberini guzel ver tamam mi birden soyleme soka girmiyim. Patik filan koy kutuya dio oturup dusunmus. Normalde benm esim vurdumduymaz birisidir

Evet e nabız dan baktım
Yok benim dediğim not ordan çıkmaz ama bak boşa sitres yapmıssınız. Ben verseydim kanı eğer googleye Konya il sağlık müdürlüğü laboratuar sonuçları yazıp, kan vermeden önce doktorun bana verdiği barkot kodu ile bakardım. Ben konyada yaşadığım için. Sizde yaşadığınız şehirin adıyla bakın

Bu dediğiniz kan verdiğimiz tüpün üzerine yapıştırılan barkod mu

Ya o kadar hevesim kırıldı ki böyle aşırı mayısık durumdayım gebelik testi yapsam çıkar mı ki
kuzum o kadar bilmiyorum ki yeniyim daha ben bu yolda :) çok yazı okudum erken gebelik testine de güven duymayın diye. çoğu kişi yanılmış hep :) ama bu merakta insanı bitiryor. şey okumuştum bir de. sabah ilk idrar ile yapın gebelik testini. ne kadar etkiler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…