siz içinizi ferah tutun.Büyüğüm 7 küçüğü 5 yasinda o biraz zor kuzenleri var bebek onu gorunce hemen ısıtıyorlar sanki benim elimde pcos var ha deyince olan birseyde değil
Wala o kadar haklisin ki .. iyi yapmissin biraz tutussun pacalari kocalarinahahahahahahahaha :) :) :) bu dönemler de erkeklerin bizden çektiği ne acaba :) ama haklısın her şeyi bizim üzerimize yıkmalarına izin vermemek lazım. onların da 2 eli 2 ayağı var bizler gibi :) ben de geçen gün çamaşır makinesinin ayakları yerinden oynuyor diye bağrındım durdum hala yapmadın bu kadar zor mu bu iş diye. kayınpederim oturmaya gelmişti bize en son onu aradı baba baksana makinenin ayaklarına ben gelene kadar diye hahahahah
çalışıyorum. benim öyle çok koşturduğum bir işim yok. muhasebe ile uğraşıyorum ben. ama çok stresli olduğunu söyleyebilirim. valla arada böyle çıkıp kafa dağıtmak gibisi yok. sürekli ev iş moduna döndüğünde olay insan kendini kötü hissediyor. yani şahsen ben öyle hissediyorum. bazen yeri geliyor hiç dışarı çıkamıyoruz hayat telaşesinden. ama kendimizi aksatmamak gerekiyor :)Wala o kadar haklisin ki .. iyi yapmissin biraz tutussun pacalari kocalarin. Calisiyor musun bilmiyorum Ama ben birde calisiykrum. Isim hem cok yogun hem cok stresli butun gun kosusturuyorum. Eve gelince pertim cikmis oluyor . O yuzden sanki kendimi birseye yetisemiyor givi hissediyorum. Gecen gun isden arkdslarla disari ciktim sank ustumden traktor gecmis gibiydi. Cok yorgunum su iki haftadir
kaç yaşındasınız. bir de ne kadar zamandır deniyorsunuz ?Aynen haklisiniz cok şükür kizlarim var yarin doktora gidecem bu ay ciddi bir tedavi belki catlatma ignesi bakalım nasip
27 yasindayim 2 seneden fazla oldu deniyorduk geçen sene kasimda düşük yaptim ocaktan beri tekrar denemeye basladik sadece ilaç tedavisi yaptik bu ay doktorumu değiştirdik bakalim ne olacak yarın gidecemkaç yaşındasınız. bir de ne kadar zamandır deniyorsunuz ?
aynı sizinle yaşlarımız. ben de daha 1 tane bile yok :) ama ben daha evleneli 1 sene oldu onun da etkisi vardır tabi. başlarda istemiyorduk şimdide de olsa mı acaba demeye başladık. bakalım bu ay ilk kez denedik. ilk elin günahı olmaz derler :) :) inşllah doktordan olumlu sonuçlar ile dönersiniz.27 yasindayim 2 seneden fazla oldu deniyorduk geçen sene kasimda düşük yaptim ocaktan beri tekrar denemeye basladik sadece ilaç tedavisi yaptik bu ay doktorumu değiştirdik bakalim ne olacak yarın gidecem
Canım silikte olsa bence var bebisEki Görüntüle 2905160
İğneden sonra 12. Gün testim böyle çıktı kızlar silik çizgiyi sizde görüyor musunuz? çok heyecanlıyım kan verdim ama çok korkuyorum yine kimyasal gebelik olacak diye
İnsallah olur ben 8 yildir evliyimaynı sizinle yaşlarımız. ben de daha 1 tane bile yok :) ama ben daha evleneli 1 sene oldu onun da etkisi vardır tabi. başlarda istemiyorduk şimdide de olsa mı acaba demeye başladık. bakalım bu ay ilk kez denedik. ilk elin günahı olmaz derler :) :) inşllah doktordan olumlu sonuçlar ile dönersiniz.
Hadi hayırlısı inşallahCanım silikte olsa bence var bebisbende kan verdim bugün sonucu bekliyorum aşırı heycanliyim
Hepimize kolayliar gelsinçalışıyorum. benim öyle çok koşturduğum bir işim yok. muhasebe ile uğraşıyorum ben. ama çok stresli olduğunu söyleyebilirim. valla arada böyle çıkıp kafa dağıtmak gibisi yok. sürekli ev iş moduna döndüğünde olay insan kendini kötü hissediyor. yani şahsen ben öyle hissediyorum. bazen yeri geliyor hiç dışarı çıkamıyoruz hayat telaşesinden. ama kendimizi aksatmamak gerekiyor :)
o kadar haklı bir tespit ki hahahaHepimize kolayliar gelsin. Hem is hem ev hem es stress atmak icin tatile gitmekjl lazim aslinda pat diye olur cocuk wala
inan ki bir fikrim yok. gebelikte hcg'ye bakıyorlar sanırım emin olmamakla beraberYa kizlar anlayaniniz var mı ben bugün gebelik testi için gittim başka şeylere de bakalım dedi tm dedim idrar ve iki tüp kan verdim sağlık ocağında şimdi çıkmış sonuç ama gebeliğe bakilmamis? Hormon ve kan değerlerine bakilmis acaba gebelik yok mu içinde başına gelen var mı ya cildircam artk aricaz dediler aramadilar da
Evet canım HCG ama yazmıyor istememiş bile yani hem bı saat bekletti yapacağı tek şey HCG sıkkıni işaretlemek PC den onu da becerememisinan ki bir fikrim yok. gebelikte hcg'ye bakıyorlar sanırım emin olmamakla beraber
aaaaa ay inanmıyorum. atlamış olabilir belki de kafası falan doluysa. sen stres yapma hiç. için biraz rahatlasın istiyorsan gebelik testi al istersenDoktorun istediği tetkiklere de bakıyorum HCG falan yok şimdi ebeyi aradım istememiştir diyor. Nasıl yani dedim zaten gebelik şüphesiyle gelmiştim kendi cikardi başka tahlillerde jsticem diye son adet tarihime kadar sordu dedim yarın yine gel diyo. Yani zaten çok stresliyim cinnetin eşiğine geldim artık ya herkesle ayrı ayrı uğraşıyorum
yarın güzel haberlerini alırız inşallahEvet canım HCG ama yazmıyor istememiş bile yani hem bı saat bekletti yapacağı tek şey HCG sıkkıni işaretlemek PC den onu da becerememis
Yaa tüh.. acilden mi gidip versen acaba merak ettim ben de. Peki belirtilerin var mıEvet canım HCG ama yazmıyor istememiş bile yani hem bı saat bekletti yapacağı tek şey HCG sıkkıni işaretlemek PC den onu da becerememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?