Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ilk idrarla net çıkıyor yarın yine gidicem bakalım hayırlısı olsun

Reactions: kdv
Kod verilmedi maalesef. Daha önce de böyle bişey yasamadigim için kodu isteme gereği duymadım aradım sağlık ocagini kan verirken alacaktiniz diyor

Kuzu sen yarin onlari ara sor istersen. Bakmayi unutmus olabilirler
Bence

Kod verilmedi maalesef. Daha önce de böyle bişey yasamadigim için kodu isteme gereği duymadım aradım sağlık ocagini kan verirken alacaktiniz diyor
Hünüz hormon sonuçlarınız çıkmadığı için e nabızda gözükmüyor. Sitres yapıp sıkıntıya girmeyin hiç. Kan verdiğim gün benimde böyleydi. Sizinde şuan çıkmamıştır. Attığım fotonun en aşağısını okuyun.Kardeşim eczacı her tahlilin sonucu aynı çıkmaz hormon testleri genelde geç çıkar demişdi bana hatta

Bizde öyle olmuyor. Doktor kağıt vermiyor kan tahlili olacak olan odaya gidince kağıt çıkarılıyor ve o tüplere yapıştırılıyor elimize de verilmiyor
Doktor 4 tane barkot veriyor 2 si tüplere yapışıyo 2 side sizde kalıyo ya hani hemşire kızda diyoki hatta elindeki kağıdı kaybetme yarın onla gel sonucunu al o kağıt

İstediği diğer tetkikler çıkmış hormon kan değerleri idrar tahlilleri vs. Kendi sayfasından baktım HCG istemedigini gördüm onun dışındakileri istemiş

Mesela ben geçen sene Ocak ayinda da gebelik testi yaptırmıştım ebe beni arayıp gebelik olmadığını soyledi ama şuan onu da göremiyorum o tarihte başka tektikler yapılmış gebelik bakilmamis olarak görünüyor. E nabizdan gebelik testi sonucu yüklenmiyor mu acaba

Sağlık ocağında yaptırmıştim. Nereden çıkıyor e nabız dan baska
Bulunduğun şehrin devlet hastanesine gidiyor sonuçlar o devlet hastanesinin adını girip atıyorum,keşan devlet hastanesi lab sonuçları yazıyorsun bi ekran çıkıyor tc ni ve doğum tarihini girip görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…