- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
E nabıza düşmüyor bazen verdiğiniz hastanenin sitesinden barkod ile bakabilirsiniz. Özelde verdiyseniz zaten TC ile falan çıkıyorEvet e nabız dan baktım
Doktor 4 tane barkot veriyor 2 si tüplere yapışıyo 2 side sizde kalıyo ya hani hemşire kızda diyoki hatta elindeki kağıdı kaybetme yarın onla gel sonucunu al o kağıtBu dediğiniz kan verdiğimiz tüpün üzerine yapıştırılan barkod mu
Maalesef sağlık ocağında vermiştim. Koduda kanı verdiğinde alabilirmisizE nabıza düşmüyor bazen verdiğiniz hastanenin sitesinden barkod ile bakabilirsiniz. Özelde verdiyseniz zaten TC ile falan çıkıyor
Evet canım ilk idrarla net çıkıyor yarın yine gidicem bakalım hayırlısı olsunkuzum o kadar bilmiyorum ki yeniyim daha ben bu yolda :) çok yazı okudum erken gebelik testine de güven duymayın diye. çoğu kişi yanılmış hep :) ama bu merakta insanı bitiryor. şey okumuştum bir de. sabah ilk idrar ile yapın gebelik testini. ne kadar etkiler bilmiyorum
Zorlu bir bekleyiş olacak sizin için sonu güzel olsun :) ben de erken gebelik testi aldım aslında bata kadar beklemeyi planlıyordum ama birden girip aldım eczanedenMaalesef sağlık ocağında vermiştim. Koduda kanı verdiğinde alabilirmisiz
Kod verilmedi maalesef. Daha önce de böyle bişey yasamadigim için kodu isteme gereği duymadım aradım sağlık ocagini kan verirken alacaktiniz diyorYok benim dediğim not ordan çıkmaz amabak boşa sitres yapmıssınız. Ben verseydim kanı eğer googleye Konya il sağlık müdürlüğü laboratuar sonuçları yazıp, kan vermeden önce doktorun bana verdiği barkot kodu ile bakardım. Ben konyada yaşadığım için. Sizde yaşadığınız şehirin adıyla bakın
İnşallah hepimiz mutlu haberi alırızZorlu bir bekleyiş olacak sizin için sonu güzel olsun :) ben de erken gebelik testi aldım aslında bata kadar beklemeyi planlıyordum ama birden girip aldım eczaneden
Aslında onlarda vardır kaydı verebilir de uğraşır mı tabiki hayır...Kod verilmedi maalesef. Daha önce de böyle bişey yasamadigim için kodu isteme gereği duymadım aradım sağlık ocagini kan verirken alacaktiniz diyor
Kuzu sen yarin onlari ara sor istersen. Bakmayi unutmus olabilirlerYa kizlar anlayaniniz var mı ben bugün gebelik testi için gittim başka şeylere de bakalım dedi tm dedim idrar ve iki tüp kan verdim sağlık ocağında şimdi çıkmış sonuç ama gebeliğe bakilmamis? Hormon ve kan değerlerine bakilmis acaba gebelik yok mu içinde başına gelen var mı ya cildircam artk aricaz dediler aramadilar da
Hünüz hormon sonuçlarınız çıkmadığı için e nabızda gözükmüyor. Sitres yapıp sıkıntıya girmeyin hiç. Kan verdiğim gün benimde böyleydi. Sizinde şuan çıkmamıştır. Attığım fotonun en aşağısını okuyun.Kardeşim eczacı her tahlilin sonucu aynı çıkmaz hormon testleri genelde geç çıkar demişdi bana hattaKod verilmedi maalesef. Daha önce de böyle bişey yasamadigim için kodu isteme gereği duymadım aradım sağlık ocagini kan verirken alacaktiniz diyor
Doktor 4 tane barkot veriyor 2 si tüplere yapışıyo 2 side sizde kalıyo ya hani hemşire kızda diyoki hatta elindeki kağıdı kaybetme yarın onla gel sonucunu al o kağıt
Aaa öylemi çok şaşırdım. Her şehrin kuralı farklı demek kiBizde öyle olmuyor. Doktor kağıt vermiyor kan tahlili olacak olan odaya gidince kağıt çıkarılıyor ve o tüplere yapıştırılıyor elimize de verilmiyor
Aynen demek kiAaa öylemi çok şaşırdım. Her şehrin kuralı farklı demek ki
Koda gerek yok canım tc ve doğum tarihini girdiğinde tüm tetkikler çıkıyorMaalesef sağlık ocağında vermiştim. Koduda kanı verdiğinde alabilirmisiz
Sağlık ocağında yaptırmıştim. Nereden çıkıyor e nabız dan baskaKoda gerek yok canım tc ve doğum tarihini girdiğinde tüm tetkikler çıkıyor
İstediği diğer tetkikler çıkmış hormon kan değerleri idrar tahlilleri vs. Kendi sayfasından baktım HCG istemedigini gördüm onun dışındakileri istemişHünüz hormon sonuçlarınız çıkmadığı için e nabızda gözükmüyor. Sitres yapıp sıkıntıya girmeyin hiç. Kan verdiğim gün benimde böyleydi. Sizinde şuan çıkmamıştır. Attığım fotonun en aşağısını okuyun.Kardeşim eczacı her tahlilin sonucu aynı çıkmaz hormon testleri genelde geç çıkar demişdi bana hattaEki Görüntüle 2905380
Doktorun kendi numarasi yok ki ben sağlık ocağında çalışan başka bı ebeyi aradmKuzu sen yarin onlari ara sor istersen. Bakmayi unutmus olabilirler
Bence
Evet uğraşmak istemedi bende öyle anladımAslında onlarda vardır kaydı verebilir de uğraşır mı tabiki hayır...
Bulunduğun şehrin devlet hastanesine gidiyor sonuçlar o devlet hastanesinin adını girip atıyorum,keşan devlet hastanesi lab sonuçları yazıyorsun bi ekran çıkıyor tc ni ve doğum tarihini girip görüyorsunSağlık ocağında yaptırmıştim. Nereden çıkıyor e nabız dan baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?