Onlarda e nabiza yönlendiriyor denedim bikac hastaneyiBulunduğun şehrin devlet hastanesine gidiyor sonuçlar o devlet hastanesinin adını girip atıyorum,keşan devlet hastanesi lab sonuçları yazıyorsun bi ekran çıkıyor tc ni ve doğum tarihini girip görüyorsun
Nasıl öğrendiniz peki aradılar mi sizi beni bugün arayacaklarını söylediler ama aramadilarAynen yüklemiyor saglik ocaginda betahcg benim yaptiklarimda görünmüyor
Allah Allah ilginç ben hep öyle bakıyorum sağlık ocağında verince. Ayrıca gebelik olduğunda arıyorlar diye bişey yok belki arayan yer vardır ama beni aramadılar iki gebeliktedeOnlarda e nabiza yönlendiriyor denedim bikac hastaneyi
Bilemiyorum canım. Ben sağlık ocağında yaptırdım 2017 yılında kızıma olan çıkıyor ondan sonra iki kez yaptırdım gerçekten çıkmıyor. Yani gebelik şüphesiyle gittim doktorun yanına da HCG bakmaması çok tuhaf gelmişti biraz giydirdim hakkını helal ederse ahshAllah Allah ilginç ben hep öyle bakıyorum sağlık ocağında verince. Ayrıca gebelik olduğunda arıyorlar diye bişey yok belki arayan yer vardır ama beni aramadılar iki gebeliktede
30 ağustos. BekliyorummmBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Yok ben diğer gun kendim gittim doktordan öğrendimNasıl öğrendiniz peki aradılar mi sizi beni bugün arayacaklarını söylediler ama aramadilar
Benimki 26 AğustosBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Benim adete 4 gün kala 7’ydi çocuğum sağlıköa doğduBeta 12.71yeniden bir kimyasal gebelik beni bekliyor sanırım
Gerçekten mi çok sağol umut oldun sevindim insallah ben de kucaklayabilirim yavrumuBenim adete 4 gün kala 7’ydi çocuğum sağlıköa doğdu
Evet hatta çok üzülmüştüm kimyasal diye ama katlanarak arttı inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuzGerçekten mi çok sağol umut oldun sevindim insallah ben de kucaklayabilirim yavrumu
İnsallah canım insallah çok sağolEvet hatta çok üzülmüştüm kimyasal diye ama katlanarak arttı inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuzhayırlı olsun
göğüs hassasiyetinden başka bir belirtim yok. ama benim regl olmadan önce de hep sızlardı. sadece bu sefer ki daha şiddetli dün ara ara sol kasığım sızladı sadece ama büyütülcek bir şekilde değildi sızısı. regl olmadan birkaç gün önce de sızlıyordu benim. bakalım. sabah test yapıcaktım ama işe geç kaldığım için paldır küldür geldim. öğle molamda gidip test almayı planlıyorum. sizce çıkar mı ? genelde ilk idrar ile yapın diyorlar gebelik testiniBelirti yaşayan var mı
Tam adet gününüz ne zaman ? Bence yarın sabah ilk idrarı bekleyingöğüs hassasiyetinden başka bir belirtim yok. ama benim regl olmadan önce de hep sızlardı. sadece bu sefer ki daha şiddetli dün ara ara sol kasığım sızladı sadece ama büyütülcek bir şekilde değildi sızısı. regl olmadan birkaç gün önce de sızlıyordu benim. bakalım. sabah test yapıcaktım ama işe geç kaldığım için paldır küldür geldim. öğle molamda gidip test almayı planlıyorum. sizce çıkar mı ? genelde ilk idrar ile yapın diyorlar gebelik testini
27 ya da 28 inde adet günüm. bugün alıp yarın sabah ilk idrar ile yapayım. benim umudum yok açıkçası. bu ay başıma gelmeyen kalmadı çünkü. aslında olmaması bu ay daha hayırlı. antibiyotik falan kullanmıştım. ama insan yine de istemeden duramıyor :)Tam adet gününüz ne zaman ? Bence yarın sabah ilk idrarı bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?