Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulunduğun şehrin devlet hastanesine gidiyor sonuçlar o devlet hastanesinin adını girip atıyorum,keşan devlet hastanesi lab sonuçları yazıyorsun bi ekran çıkıyor tc ni ve doğum tarihini girip görüyorsun
Onlarda e nabiza yönlendiriyor denedim bikac hastaneyi

Öğrendiğime göre gebelik testi e nabiza düşmüyormus. Bı de gebelik olursa arıyorlar olmazsa aramiyorlar yazmış biri de gerçekten öyle mi? Üzüldüm oyleyse

Onlarda e nabiza yönlendiriyor denedim bikac hastaneyi
Allah Allah ilginç ben hep öyle bakıyorum sağlık ocağında verince. Ayrıca gebelik olduğunda arıyorlar diye bişey yok belki arayan yer vardır ama beni aramadılar iki gebeliktede

Allah Allah ilginç ben hep öyle bakıyorum sağlık ocağında verince. Ayrıca gebelik olduğunda arıyorlar diye bişey yok belki arayan yer vardır ama beni aramadılar iki gebeliktede
Bilemiyorum canım. Ben sağlık ocağında yaptırdım 2017 yılında kızıma olan çıkıyor ondan sonra iki kez yaptırdım gerçekten çıkmıyor. Yani gebelik şüphesiyle gittim doktorun yanına da HCG bakmaması çok tuhaf gelmişti biraz giydirdim hakkını helal ederse ahsh

Belirti yaşayan var mı
göğüs hassasiyetinden başka bir belirtim yok. ama benim regl olmadan önce de hep sızlardı. sadece bu sefer ki daha şiddetli dün ara ara sol kasığım sızladı sadece ama büyütülcek bir şekilde değildi sızısı. regl olmadan birkaç gün önce de sızlıyordu benim. bakalım. sabah test yapıcaktım ama işe geç kaldığım için paldır küldür geldim. öğle molamda gidip test almayı planlıyorum. sizce çıkar mı ? genelde ilk idrar ile yapın diyorlar gebelik testini

Tam adet gününüz ne zaman ? Bence yarın sabah ilk idrarı bekleyin

Tam adet gününüz ne zaman ? Bence yarın sabah ilk idrarı bekleyin
27 ya da 28 inde adet günüm. bugün alıp yarın sabah ilk idrar ile yapayım. benim umudum yok açıkçası. bu ay başıma gelmeyen kalmadı çünkü. aslında olmaması bu ay daha hayırlı. antibiyotik falan kullanmıştım. ama insan yine de istemeden duramıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…