- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Neden kimyasal diye düşünüyorsunuz belki de sağlıklı ilerleyecek korkmayın. Evdeki testte çıkmış mıydı? Bata kaç gün kala test yaptınız? İnşallah sağlıkla artarBeta 12.71yeniden bir kimyasal gebelik beni bekliyor sanırım
Merhaba sonucunuzu öğrenebildiniz miEvet uğraşmak istemedi bende öyle anladım
Daha önce 2 kimyasal gebelik 1 de 16 haftalık kaybım olduğu için korkuyorumNeden kimyasal diye düşünüyorsunuz belki de sağlıklı ilerleyecek korkmayın. Evdeki testte çıkmış mıydı? Bata kaç gün kala test yaptınız? İnşallah sağlıkla artar
sıkma canını. aslında biz çok kafaya taktığımız stres yaptığımız için olacağı varsa da olmuyor. ben bu ay olmazsam bir sonraki ay buraya girmeyi düşünmüyorum. sürekli okuyorum kafamda kuruyorum. daha çok stres yapıyorum. kafamızı dinlemek lazımKizlar maalesef hamile değilmişim çok üzgünüm
Sizi anlıyorum benim de bir düşüğüm varDaha önce 2 kimyasal gebelik 1 de 16 haftalık kaybım olduğu için korkuyoruminsallah dediğin gibi sağlıklı ilerler çok heyecanlıyım bugün doktoruma gideceğim yeniden tahlil yapsın bakalım ne çıkacak. Evde kaset test yaptım silik çizgi çıktı o yüzden 12 çok az bir değer gibi geldi. Çatlatma iğnesinden sonra bugün 13. Günüm dün tahlil verdiğimde 12ydi. iğneye göre adete 2 gün varken tahlil verdim. Ama adet tarihime göre 5 gün var
Üzülme desek de üzüleceksin çok iyi anlıyorum inşallah bundan sonrası güzel haberlerle dolu olurKizlar maalesef hamile değilmişim çok üzgünüm
Testi yaptıktan ne kadar süre sonra kan vermiştin. Kimyasal değildir inşallah çok yeni olduğu içindirBeta 12.71yeniden bir kimyasal gebelik beni bekliyor sanırım
Aynen öyle çok fazla stres yaptım çok kafaya taktım canım öyle olmamak gereksıkma canını. aslında biz çok kafaya taktığımız stres yaptığımız için olacağı varsa da olmuyor. ben bu ay olmazsam bir sonraki ay buraya girmeyi düşünmüyorum. sürekli okuyorum kafamda kuruyorum. daha çok stres yapıyorum. kafamızı dinlemek lazım
İnşallah canim çok şükür bı kızım var Allah'ın ona can sağlığı versinÜzülme desek de üzüleceksin çok iyi anlıyorum inşallah bundan sonrası güzel haberlerle dolu olur
aynen öyle canım. bir sonra ki ay denersiniz hiç bir şey için geç değilİnşallah canim çok şükür bı kızım var Allah'ın ona can sağlığı versin
Yok canım deneme işini bırakıyorum çünkü çok strese girdim biraz ara vermek istiyorumaynen öyle canım. bir sonra ki ay denersiniz hiç bir şey için geç değil
ne kadar süredir deniyorsunuz kuzum. valla hep karşıma çıktı yazılarda denemeyi bıraktıktan sonra birden oldu diye. işte diyorum ya stresten hep. hakkımız da hayırlısı olsunYok canım deneme işini bırakıyorum çünkü çok strese girdim biraz ara vermek istiyorum
Kuzum ben deniyordum normalde korunmuyorduk zaten de. Bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmuştum kızima da öyle hamile kalmıştım o yüzden çok Umutluydum ama vardır bı hayirne kadar süredir deniyorsunuz kuzum. valla hep karşıma çıktı yazılarda denemeyi bıraktıktan sonra birden oldu diye. işte diyorum ya stresten hep. hakkımız da hayırlısı olsun
Ne yazık ki bir türlü genetik testi yaptıramadım bilmiyorum pıhtılaşma var mı ama doktor gebelik olursa oksapar başlayacağız dedi benim evde vardı silik çizgi görür görmez başladım. Erken gebelik testi mi yaptın kaset test mi?. İnsallah pozitif görürsün gerçekten öyle zor ki bu süreç yaşamayan anlamıyor hepimiz sağlıklı bebişlerimize hemen kavuşuruz umarımSizi anlıyorum benim de bir düşüğüm varama moralinizi yüksek tutun inşallah sağlıklı ilerler. Kan pıhtılaşması probleminiz var mı? Benim de ovülasyon testine göre 3 gün var adete ama silik çizgi bile çıkmadı...
İnsallah ya. Önce kan verdim 2 - 3 saat sonra da evde test yaptımTesti yaptıktan ne kadar süre sonra kan vermiştin. Kimyasal değildir inşallah çok yeni olduğu içindir
adet gününe 4 gün vardı dmi? insallah geç döllenme olmuşturKizlar maalesef hamile değilmişim çok üzgünüm
Merhabalar ben anonim takip ediyordum sonucunuzu yazılı belge olarak mı aldınız yoksa enabızdan mı baktınızKuzum ben deniyordum normalde korunmuyorduk zaten de. Bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmuştum kızima da öyle hamile kalmıştım o yüzden çok Umutluydum ama vardır bı hayir
Bu kadar beta ya o kadar belirgin çıkması şaşırttı beni. Bugün tekrar verirsen anlaşılır ve bence kimyasal değilİnsallah ya. Önce kan verdim 2 - 3 saat sonra da evde test yaptım
E nabizdan baktimMerhabalar ben anonim takip ediyordum sonucunuzu yazılı belge olarak mı aldınız yoksa enabızdan mı baktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?