Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden kimyasal diye düşünüyorsunuz belki de sağlıklı ilerleyecek korkmayın. Evdeki testte çıkmış mıydı? Bata kaç gün kala test yaptınız? İnşallah sağlıkla artar
Daha önce 2 kimyasal gebelik 1 de 16 haftalık kaybım olduğu için korkuyorum insallah dediğin gibi sağlıklı ilerler çok heyecanlıyım bugün doktoruma gideceğim yeniden tahlil yapsın bakalım ne çıkacak. Evde kaset test yaptım silik çizgi çıktı o yüzden 12 çok az bir değer gibi geldi. Çatlatma iğnesinden sonra bugün 13. Günüm dün tahlil verdiğimde 12ydi. iğneye göre adete 2 gün varken tahlil verdim. Ama adet tarihime göre 5 gün var

Kizlar maalesef hamile değilmişim çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG_20210824_101405.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar maalesef hamile değilmişim çok üzgünüm
sıkma canını. aslında biz çok kafaya taktığımız stres yaptığımız için olacağı varsa da olmuyor. ben bu ay olmazsam bir sonraki ay buraya girmeyi düşünmüyorum. sürekli okuyorum kafamda kuruyorum. daha çok stres yapıyorum. kafamızı dinlemek lazım

Sizi anlıyorum benim de bir düşüğüm var ama moralinizi yüksek tutun inşallah sağlıklı ilerler. Kan pıhtılaşması probleminiz var mı? Benim de ovülasyon testine göre 3 gün var adete ama silik çizgi bile çıkmadı...

Aynen öyle çok fazla stres yaptım çok kafaya taktım canım öyle olmamak gerek

Yok canım deneme işini bırakıyorum çünkü çok strese girdim biraz ara vermek istiyorum
ne kadar süredir deniyorsunuz kuzum. valla hep karşıma çıktı yazılarda denemeyi bıraktıktan sonra birden oldu diye. işte diyorum ya stresten hep. hakkımız da hayırlısı olsun

ne kadar süredir deniyorsunuz kuzum. valla hep karşıma çıktı yazılarda denemeyi bıraktıktan sonra birden oldu diye. işte diyorum ya stresten hep. hakkımız da hayırlısı olsun
Kuzum ben deniyordum normalde korunmuyorduk zaten de. Bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmuştum kızima da öyle hamile kalmıştım o yüzden çok Umutluydum ama vardır bı hayir

Reactions: kdv
Ne yazık ki bir türlü genetik testi yaptıramadım bilmiyorum pıhtılaşma var mı ama doktor gebelik olursa oksapar başlayacağız dedi benim evde vardı silik çizgi görür görmez başladım. Erken gebelik testi mi yaptın kaset test mi?. İnsallah pozitif görürsün gerçekten öyle zor ki bu süreç yaşamayan anlamıyor hepimiz sağlıklı bebişlerimize hemen kavuşuruz umarım

Kuzum ben deniyordum normalde korunmuyorduk zaten de. Bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmuştum kızima da öyle hamile kalmıştım o yüzden çok Umutluydum ama vardır bı hayir
Merhabalar ben anonim takip ediyordum sonucunuzu yazılı belge olarak mı aldınız yoksa enabızdan mı baktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…