Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya umutlandirdin 16 sinda pik oldu benim 17 sinde catlama oldu . Sence ne zaman cikar diyorsun cok saol bu arada icime su serptin
Ooo bacım naptın sen ya 17de döllense daha 7 gün olmuş rahme anca tutmuştur inşallah bak benim bat 30 ama çatlama 16sı oldu. Batın erken olmasına rağmen benden 1 gün sonra çatlaman olmuş. İnşallah ki döllenme olduysa 2 gün sonra kanda çıkar idrarda ise 4 gün sonra falan. En güzeli adet gününde idrar testi yapmak olur bana göre ama dayanamam dersende adetden 1-2 gün önce yap. Tercih senin ama kan veya idrar testini yaptırsan ve çıkmasa bu sefer geç döllenmemi diye düşünüp yıpranırsın.

Evet bende anlamadim normalde daha erken pik olurdu. Insallah dedigin gibidir vardir gercekden cok istiyorum burdaki herkez givi . Senin belirtilerin var mi peki ?

Evet bende anlamadim normalde daha erken pik olurdu. Insallah dedigin gibidir vardir gercekden cok istiyorum burdaki herkez givi . Senin belirtilerin var mi peki ?
Allahım gönlümüzce nasip etsin inşallah herbirimize.Geçen ay yumurtalamadan 1 hafta sonra kasıkda batma sırt ağrısı falan yaşadım heves ettim ama avcumu yalayınca bu ay daha temkinliyim. Yine kasığımda ağrı ve batma hissediyorum. Ama Allah tarafından bir sakinlik geldi bana sanki test yapmıcam Bu sefer negatif çıkınca ay acaba geç döllenmemi diye kendimi yiyom adet olana kadarda psikolojim bozuluyor vakti geçiremiyorum. Akışına bıraktım. Varsa şükredicem yoksa da hiç istifimi bozmadan öteki aya nasip dicem. Umut ettikçe beyin insana oyun oynuyo çünki vücutta sürekli bişeyler dikkatimi çekiyor

O kadar haklisin ki soyledigin herseye imzami atarim. Hefes etmek insani cok yipratiyor. Ben yeniyim Ama ona ragmen yipranmis hissediyorum kendimi. Keske daha once denemeye baslasaydim diyorum surekli . Iki yil olcak ayin sonunda evleneli. 4 cu denemem bu . Covid yuzunden hep erteledim . Simdide sanki olmucak gibi . Bu Sabah negatifi gorunce o kadar bozuldum ki esime dedim ki yilin sonuna kadar denicem olmazsa tup bebek. Sonra dedim ne kadar kolay vazgeciyorum. Insanlar yillarca evlat bekliyor. Boyle iste. Allahima dua ediyorum evlat hasreti ceken herkezin kalbinw gore nasip etsin . Sizin kacinci denemeniz acaba? Baska evladiniz var mi

Bende 2 yıllık evliyim. Evlat olarak kedimiz var başka yok biz evlendiğimizden beri korunmadık hiç eşimde nasıl olsa varikosel var olmaz diye. Olmadıda. Ama geçen ay niyetlendik artık tedavi araştırma ne lazımsa başlayalım biran önce vakti geldi diye. Ovülüasyon testini 2.denemem benim. Önümüzdeki ay doktora gidecek eşim test ameliyat ne lazımsa artık çaresine bakıcaz. Fakat iki aydırda çakşır suyu ile havuç suyu içiyor eşim Allahın işi ya belki olur bir deneyelim dedik böylede. Psikolojinin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum açıkcası eşimde çok sitrese giriyor. Yumurtlama günümü demedim ona hatta bu ay o yüzden daha iyi bir psikolojiye sahiptik kendini kasmadı. Kalpten umut edip Allahtan istesemde psikolojime sahip çıkmayı hızlı öğrendim. Akşam pasta yapalım dedik mesela vakit geçsim diye sanki adet gününü bekleyen biz değilmişiz gibi takılıyoruz mümkün oldukca bebeğe odaklanmamaya çalışıyoruz

Ayrıca niye tüp bebek diyon ya dur bir hemen umutsuzluk etme. Sizin problem ne doktora hiç müyane oldunuzmu

Bilincli davranmak cok mantikli cozum odaklisiniz. Stresden uzak durmaz insanin vucudunu ve psikolojisini cok etkiliyor. Siz dogru davraniyorsunuz. Umarim kalbinize gore olur hersey. Ovulasyon testi aslinda hem cok iyi hemde kotu beni geriyor mesela. O gunlerde kendimi robot gibi hissediyorum. Sanki olmasi gereken oymusda o yuzden yapiyormusuz givi . Sizin esiniz stres yapiyorsa belki kucuk bir tatil haftasonu bir yere mi kacsaniz butcenize gore belki olumlu sonuc verir. Benim esim cok takmiyor Ama bizi asil etkileyen iki yildir turkiye gelememis
Olmamiz. Biraz degisiklige ihtyacimiz var bizimde Ama suanda durum zor givi gorunuyor. Alllah war yukarda esime hep dedim ki Ben hamis olucam
Oyle gidicez turkiyeye . Nasip iste

Ovuluasyon testini şey gibi düşün bak diş hekimi antibiyotik verirde günde 1 defa iç şunu derya öyle düşün sanki bir ilaçmış gibi bebek için değilmiş gibi. Bebek isteğinden öncede eşlerimizle birlikte oluyorduk sırf bebek odaklı olduğunu düşünüp sitrese girmek istemiyorsan yumurtalamayı gördüğün gün kocanın sevdiği yemekleri hazırlayıp hoşunuza gidecek bir filmi sarılıp izlersen güzel bir gece geçirmek beynini belkide o sorumluluk duygusundan uzaklaştırır hani sanki yumurtalama gününü değerlendirmiş gibi değilde eşinle güzel bir geceyi noktalamış gibi olursun iyi gelebilir bu. Eşinizde testleri versin inşallah herşeyin tedavisi çaresi var

Basbasa vakit gecirmek en sevdigimiz seylerden biri elimizden geldiginde birbirmizi iyi mutlu hissetircek seyler yapiyoruz. Ama bizim ikimizinde isleri surekli kosusturmaca stres . Eve gelince pertimiz cikmis oluyor. .Bakalim eylulde tatile gitmeyi dusunuyoruz o zaman olur diyorum bnde umudum eylulden yana hadi insallah. Bakarsin gerek kalmaz ikimizede hicbir tedaviyeel tak diye oluverir

Tabiii ya ol diyen Allah dilerse ufak kan pıhtısına da canı verir biz sadece vaktinin gelmesini bekliyoruz ve eh işte birazda acele ediyoruz işte sabırsızlığımız ondan bizde doktor işinden sonra Bakü ye gidicez inşallah eşimin memleketi. Herşey iyi olacak hissediyorum sende hisset ❤❤❤

Super uzakda yasamak hem cok guzel hem ozlem dolu. Ama tecrubee etmeye kesinlikle deger insallah hakinizda hayirlisi olur. Azerileri cok seviyorum. Bir cok arkadasim var o kadar icten ve sicaklar k

Kizlar benimde bat 29 bugun test yaptim negatif erken mi sizce
Canım bence de erken, benim bir arkadaşım erken gebelik testinde negatif gördüğü halde adet gecikmesinden sonra gördüğü testte pozitifi yakaladı, şuan 9 haftalık hamile.
Evet ben de bundan şikayetçiyim kendim için, özellikle de geçen ay sanki görev bilinci ile yaptım ve bununda bilincindeydim bu sefer kendimden de soğudum açıkçası. yani hem bunun bilincinde olmak hem de buna engel olamamak insana kendini kötü hissettiriyor, takribi yumurtlama günler geçtikten sonra kendimi daha iyi ve daha mutlu hissettiğimi farkettim ilişkide. Bir de adet olacak mıyım diye beklemek ve o belirsizlik gerçekten can sıkıcı, şuan reglimin 2. Günü ve en azından şu üç beş gün belirsizlik yok aman hamile olacak mıyım ama bugün yumurtlama günü mü diye düşünmek yok bu bile beni rahatlattı kısa vadede

Bişey diyim mi benim batımda 29u 16sında çatlama oldu aynı gün ilişki oldu maalesef tek o gün değerlendirdik bende dün prediktör test yaptım negatifti bugün yapmadım bata 5 gün var bugün

Ben adetken dahi şüpe etmişdim ay acaba yerleşme kanaması falanmı diye bazılarının varya 5 günlük kanamaları dahi oluyomuş. Bu ay dedimki yeter artık bune beee aklı varsa bebişin gelir paşa keyfi bilir valla. Örgü falan öğrenmeye çalışıyorum, geziyorum, hergün yeni bir yemek tarifi deniyorum ana olacam derken şişman olacam az kaldı. Ben başardım hem deneyip hep aklımdan çıkarmayı. Başarırsan omzundan seninde yük kalkacak bu ay bide öyle dene

Evet gerçekten düşük yapmadan önceki dönemime bakıyorum ne kadar cahilmişim test yaptım çıktı o kadar, şimdi o kadar çok bilgi var ki kafamda her şeyi belirtiye yormaya başladım ben de yeme düzeni çok önemli gerçekten ama ben de bu ara saldım. Stresten sürekli yemek yemek istiyorum.

Insallah dedigin gibidir bugun kendimi Cok yorgun ve halsiz hissediyorum. Ztn regl gununu beklemekden baska care de Yok.
yumurtlama gunlerini bilmek insani zorluyor iliskiye sanki. Benim esimde zamani geldi mi diyor. Ama en guzeli kendimize degisik farkli ugraslar edinmek sanirim. Pozitif dusunmeyi etkilecek aktiviteler . Ne bileyim en basitinden bir sac kesimi boyamasj . Belki insanin modunu biraz degistirir. Denemeye deger bence

Bişey diyim mi benim batımda 29u 16sında çatlama oldu aynı gün ilişki oldu maalesef tek o gün değerlendirdik bende dün prediktör test yaptım negatifti bugün yapmadım bata 5 gün var bugün
Herkez bizim icin erken diyor . Ben arkdaslarimada sordum bugun regl gecikmeden yapmak cok saglikli degil hatta sen 5 gun once yapmissin akil tutulmasi gibi bisi bu diyorlar beklicez tatlim regl gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…