Dört gün var canım evet senin sonuç noldu öğrendin miadet gününe 4 gün vardı dmi? insallah geç döllenme olmuştur
Bugün doktora gitmekten vazgeçtim yarın gidecem insallah. Aynen bende o yüzden hayal kırıklığı yaşadım aslında testte çizgiyi görünce 100 falan olmasa da 12 den daha yüksek bi değer bekliyordumBu kadar beta ya o kadar belirgin çıkması şaşırttı beni. Bugün tekrar verirsen anlaşılır ve bence kimyasal değil( inşallah )
Sizi umutlandırmak istemem fakat e nabız da bazen hcg değeri doğru girilmiyor doğru sonucu vermiyorlar bence siz kan verdiğiniz yerden sonucunuzu kağıt üzerinden isteyinE nabizdan baktim
Aa gercekten mi bilmiyordum bunu. Dün zaten e nabiza düşmedi bugün düştü değer. Sağlık ocaginda yaptırmıştim ararız dediler aramadilar da en iyisi gideyim teşekkür ederim bildilendirdiginiz içinSizi umutlandırmak istemem fakat e nabız da bazen hcg değeri doğru girilmiyor doğru sonucu vermiyorlar bence siz kan verdiğiniz yerden sonucunuzu kağıt üzerinden isteyin
Bende dört ay önce düşük yaşadım hcg değerim oldukça yüksekti ona rağmen enabızda değerim sıfır görünüyordu
Evet 12.71 çıktı önce bi telaş yaptım şimdi daha sakinleştim yarın doktora giderim tahlil yapar hayırlısı artık yoksa da yok yani napayım sağlıklı olmayacaktı belki belki Rabbim çift verecek diye bu ay olmadı deyip kendimi avuturumDört gün var canım evet senin sonuç noldu öğrendin mi
Rica ederim inşallah güzel haberler alırsınızAa gercekten mi bilmiyordum bunu. Dün zaten e nabiza düşmedi bugün düştü değer. Sağlık ocaginda yaptırmıştim ararız dediler aramadilar da en iyisi gideyim teşekkür ederim bildilendirdiginiz için
İnşaallahRica ederim inşallah güzel haberler alırsınız
İnşallah güzel haberi alırsın. Testin hassas bir testmiş galiba markası neydiBugün doktora gitmekten vazgeçtim yarın gidecem insallah. Aynen bende o yüzden hayal kırıklığı yaşadım aslında testte çizgiyi görünce 100 falan olmasa da 12 den daha yüksek bi değer bekliyordum
Artı med ve freely yaptım. Artı med daha belirgindiİnşallah güzel haberi alırsın. Testin hassas bir testmiş galiba markası neydi
Hayırlısı olsun inşallah. Ben de cuma günü kan vericem iğneden sonra 13. gün olmuş olacakArtı med ve freely yaptım. Artı med daha belirgindi
sağolHayırlısı olsun inşallah. Ben de cuma günü kan vericem iğneden sonra 13. gün olmuş olacak
bazen vücudumuzu yorduğumuz zamanlar da öne ya da arkaya kayabiliyor canım. stres yaptıysan olmuştur belkiKızlar ben iptal. Kahverengi peçeteye silince gelen akıntım başladı. Sökülürüm akşama. Yumurtlamadan sonraki 11. Gündü bugün. Neden erken oldu anlamadım 14 gün sürmüyor mu yumurtlamadan sonra adete kadar geçen süre
Stres küpü olarak dolaşıyorumbazen vücudumuzu yorduğumuz zamanlar da öne ya da arkaya kayabiliyor canım. stres yaptıysan olmuştur belki
ahh hepimiz öyle :) normalde bat tarihiniz ne zamandı ki. yerleşme kanaması olmasınStres küpü olarak dolaşıyorumtamam canım bir sorun yoksa erken gelmesinde
Batım cuma günü. Ovülasyon ile takip ettim yumurtlamayı. Yumurtlamadan 14 gün sonra diyorlar ya hep ondan bi noluyor dedim. Önceki gebeliğimde yine battan bu kadar önce kahverengi lekelenmem olmuştu ama onda çamaşıra damla damla leke şeklindeydi. Şimdi peçeteye siliyorum kahverengi su gibi geliyor muhtemelen söküleceğim.ahh hepimiz öyle :) normalde bat tarihiniz ne zamandı ki. yerleşme kanaması olmasın
Bence erken.bat 29 sa tahminimce yumurtalaman ayın 15. Döllenmiş yumurtanında rahme inip yerleşmesi zaten 7 gün. Beta yerleşmeden sonra üretilir bunun içinde idrarda çıkması içim bence daha erken. Yani tecrübeli hanımlar daha iyi bilir ama youtubede hep doktorlar bu şekilde diyorKizlar benimde bat 29 bugun test yaptim negatiferken mi sizce
Ya umutlandirdin 16 sinda pik oldu benim 17 sinde catlama oldu . Sence ne zaman cikar diyorsunBence erken.bat 29 sa tahminimce yumurtalaman ayın 15. Döllenmiş yumurtanında rahme inip yerleşmesi zaten 7 gün. Beta yerleşmeden sonra üretilir bunun içinde idrarda çıkması içim bence daha erken. Yani tecrübeli hanımlar daha iyi bilir ama youtubede hep doktorlar bu şekilde diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?