Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 864654AF-23B1-411F-BEFA-F92868E92E6D.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 80
Kuzum daha erken bir kac gun daha bekle . Ztn ovulasyonla birsey anlasilmaz

Bildiğim kadarıyla ovülasyonda belli olması için bata yakın T çizgisinin C kadar hatta daha da koyu olması gerekiyor

Merhaba yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti ama 35 günde 1 adet olduğum için bata 9 gün var gibi gözüküyor bugün predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkınca kan tahlili verdim beta hcg değeri 31,93 geldi sizce normal midir gebelik vardır değil mi

Eklentiler

• IMG_20210825_113629.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20210825_151357.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 60
Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Kullanıyorsan ne zaman başlıyorsun kullanmaya? İnsallah iyi sonuç alırsın çizgi belirgin görünüyor hemen kan v er doktorunla görüş

Gebelik var hayırlı olsun ama artış daha önemli. 2 gün sonra yinelemek gerekiyor. Sağlıkla kucakla insallah

Hiç kullanmadım canım yarın kan verip doktora mı sorsam ne yapsam bilemiyoruz
Coraspin bile mi? Ben de kimyasal geçirdim 1. Kimyasaldan sonra verdi adet tarihinden 15 gün önce başladım 12 haftalık olunca başka bir doktora gittim proftu bırak dedi neden kullanıyorsun bende bıraktım 16 haftada kalbi durdu

Öyle mii canım benim ya çok geçmiş olsun ne ağır zor bir durum bu konu hakkında bilgim yok çünkü doktor da beni yönlendirmedi hiç ne yapmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…