- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 28
- 30
Arkadaşlar merhaba dün test yapmaya korkuyorum dedikten sonra ben bugün evde gebelik testi yok diye ovulasyon testi yaptım bi kaç yerde tespit edebiliyor az çok tarzı şeyler okuduğum içinşimdi ovulasyon testinde hemen attığım fotoğraf gibi silik çizgi çıktı belirtilerimde adet belirtisi sizce gebelik olabilir mi. Bat4 gün var 6 gün varken prediktör yaptım negatiftiEki Görüntüle 2906158 Eki Görüntüle 2906159
Kuzum daha erken bir kac gun daha bekle . Ztn ovulasyonla birsey anlasilmazArkadaşlar merhaba dün test yapmaya korkuyorum dedikten sonra ben bugün evde gebelik testi yok diye ovulasyon testi yaptım bi kaç yerde tespit edebiliyor az çok tarzı şeyler okuduğum içinşimdi ovulasyon testinde hemen attığım fotoğraf gibi silik çizgi çıktı belirtilerimde adet belirtisi sizce gebelik olabilir mi. Bat4 gün var 6 gün varken prediktör yaptım negatiftiEki Görüntüle 2906158 Eki Görüntüle 2906159
Bildiğim kadarıyla ovülasyonda belli olması için bata yakın T çizgisinin C kadar hatta daha da koyu olması gerekiyorArkadaşlar merhaba dün test yapmaya korkuyorum dedikten sonra ben bugün evde gebelik testi yok diye ovulasyon testi yaptım bi kaç yerde tespit edebiliyor az çok tarzı şeyler okuduğum içinşimdi ovulasyon testinde hemen attığım fotoğraf gibi silik çizgi çıktı belirtilerimde adet belirtisi sizce gebelik olabilir mi. Bat4 gün var 6 gün varken prediktör yaptım negatiftiEki Görüntüle 2906158 Eki Görüntüle 2906159
Hep bekleyeceğim diyip bekleyemedim çıkan oluyor diyince bulmuşken deniyim dedimKuzum daha erken bir kac gun daha bekle . Ztn ovulasyonla birsey anlasilmaz
Hmmm benim bata 4 gün amaBildiğim kadarıyla ovülasyonda belli olması için bata yakın T çizgisinin C kadar hatta daha da koyu olması gerekiyor
Nerde bende o şans tek yumurtam vardı ailede de yok ikizİkiz olabilir mi
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallahBata 3 gün var kızçeler 28 ağustos?
Ben bir yıldır görüyorum bu çizgileri ama bişe olduğu yok kuzum hep kimyasal geçiriyorum ya da düşük yaşıyorum alıştım artık... benim için dua eder misiniz arkadaşlar bu sefer ki bırakmasın beni...Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah
Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Kullanıyorsan ne zaman başlıyorsun kullanmaya? İnsallah iyi sonuç alırsın çizgi belirgin görünüyor hemen kan v er doktorunla görüşBen bir yıldır görüyorum bu çizgileri ama bişe olduğu yok kuzum hep kimyasal geçiriyorum ya da düşük yaşıyorum alıştım artık... benim için dua eder misiniz arkadaşlar bu sefer ki bırakmasın beni...
Gebelik var hayırlı olsun ama artış daha önemli. 2 gün sonra yinelemek gerekiyor. Sağlıkla kucakla insallahMerhaba yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti ama 35 günde 1 adet olduğum için bata 9 gün var gibi gözüküyor bugün predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkınca kan tahlili verdim beta hcg değeri 31,93 geldi sizce normal midir gebelik vardır değil mi
Dur bakalım vardır bir sebebi inşallah güzel haberler alırsınNerde bende o şans tek yumurtam vardı ailede de yok ikiz
BEn çok yükselirse dış gebelik yada mol gebelik riski oluyor diye biliyorum ama insallah öyle olmaz araştırıyorum şimdi forumdan benim gibi olan var mıaklınıza kötüyü getirmeyin. zaten normal değil mi bu kadar artması
İnşallah çok sağolunGebelik var hayırlı olsun ama artış daha önemli. 2 gün sonra yinelemek gerekiyor. Sağlıkla kucakla insallah
Hiç kullanmadım canım yarın kan verip doktora mı sorsam ne yapsam bilemiyoruzKan sulandırıcı kullanıyor musun? Kullanıyorsan ne zaman başlıyorsun kullanmaya? İnsallah iyi sonuç alırsın çizgi belirgin görünüyor hemen kan v er doktorunla görüş
Coraspin bile mi? Ben de kimyasal geçirdim 1. Kimyasaldan sonra verdi adet tarihinden 15 gün önce başladım 12 haftalık olunca başka bir doktora gittim proftu bırak dedi neden kullanıyorsun bende bıraktım 16 haftada kalbi durduHiç kullanmadım canım yarın kan verip doktora mı sorsam ne yapsam bilemiyoruz
Öyle mii canım benim ya çok geçmiş olsun ne ağır zor bir durumCoraspin bile mi? Ben de kimyasal geçirdim 1. Kimyasaldan sonra verdi adet tarihinden 15 gün önce başladım 12 haftalık olunca başka bir doktora gittim proftu bırak dedi neden kullanıyorsun bende bıraktım 16 haftada kalbi durdu
Sağol canımÖyle mii canım benim ya çok geçmiş olsun ne ağır zor bir durumbu konu hakkında bilgim yok çünkü doktor da beni yönlendirmedi hiç ne yapmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?