Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 27 Ağustos erken gebelik testini pazartesi gecesi yaptım silik bir çizgi gördüm sanki sizde görüyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_20210823_183855.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 81
Tevrikler hamissin

kızlar bir şey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?
25 haziran tarihin de reglim 3. günü kan ve idrar testi vermiştim.
LH 5,05
FSH 9,34
estradıol 30 çıkmıştı.
bu değerler sizce nasıl ?

ağustos ayı grubuna da yazdım bunu belki orada arada kaynar diye buraya da yazmak istedim

BEn çok yükselirse dış gebelik yada mol gebelik riski oluyor diye biliyorum ama insallah öyle olmaz araştırıyorum şimdi forumdan benim gibi olan var mı
Benim canım erken gebelik testlerinde ve normal gebelik testlerin pozitifleri görüp 10 gün sonra regl oluyordum değerlerim senin kadar bile olmuyordu düşüktü sonra genetik test ve kan pıhtılaşma problemim olabilir diye testler yapıldı ve kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden bebek tutunamayıp regli ile birlikte dışarı atılıyormuş o yüzden canım demem o ki doktora git genetik test ve kan pıhtılaşma problemin var mı yok mu onu öğren 2 haftayı buluyor çünkü testler ben şuanda kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kaldığımda da kan sulandırıcı iğne inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum yazmışsın içim cız etti Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

Sağolasın kuzum Allah sana da sağlıklı gebelik nasip etsin. Galiba bende de pıhtılaşma var 2 kimyasal oldu. İğneyi gebe kalmadan başlamıyor musun. Benim önceki doktorum Beklenen adet tarihinden 15 gün önce başlatmıştı bu doktor keseyi görünce dedi korkuyorum Sadece coraspin yeterli olur mu bilmiyorum dün de kahverengi bi kanama oldu

Hamile kaldığında iğne başlayacaksın dedi bana kuzum şuanda coraspin kullanıyorum bende bakalım ne olacak hayırlısı inşallah sağlıklı gebelikler olur

Ayy hadi bakalım. Bir düşüğüm oldu Nisan ayında.kalp atışı duyana kadar çok heyecanlanmak istemiyorum korkudan.9 yıl aradan sonra ikinci çocuk kararı alınca daha da korkuyorsun ilki gibi oluyor heyecan
İnsallah sağlıkla kucağına alırsın 9 yıl sonra Eve yeni bir bebiş gelecek heyecan olmaz mı hiç

Kizlar bat yarin … yumurtlamam gec olmusdu takvime gore . Dun test yaptim negatif bakalim bekliyorum kirmizilari artik . Sanirim eylule kaldim Napalim umutlari kaybetmiyoruz . Ama bir karar aldim eylulde ovulasyon testi yapmicam beni cok etkiliyor psikolojik olarak. Ve biraz buraya girmicem okuya okuyaa surekli kafam burda . Vucudum kasiliyor bakalim neler olcak

Ben de eylüle kaldım

Sözümde durdum ve test yapmadım biliyomusun zor oldu ama başardım. Seninle günlerimiz aynıydı heyecanla adet olacakmıyım onu bekliyorum. Hamile değilim yüksek ihtimal ama bunu teste öğrenmek gerçekten insanı çok çok üzüyo.

Çok kafaya takmamak lazım biraz rahat olmak sanırım bu işin sırrı. İsteyen dileyen herkesi Rabbım biran önce güzel haberler almasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…