Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bravo gercekden Ben dayanamadim. Kendimi cok kaptirmisdim cubku . O yuzden boyle iyi oldu . Bakalim ne zaman regl olucam. Insallah senin wardir. Bakarsin benimki bana supriz yapar

Çok kafaya takmamak lazım biraz rahat olmak sanırım bu işin sırrı. İsteyen dileyen herkesi Rabbım biran önce güzel haberler almasını nasip etsin
Kesinlikle haklisin tatlim Ama iste bazen insanin elinde olmuyor bnde regl
Olunca yeni bir yontemle salliyorum butun herseyi hadi bakalim neler olcak

Bravo gercekden Ben dayanamadim. Kendimi cok kaptirmisdim cubku . O yuzden boyle iyi oldu . Bakalim ne zaman regl olucam. Insallah senin wardir. Bakarsin benimki bana supriz yapar
Tabi bacım. Şu ovulüasyon takibi yapanların sayfasında gördüm bak kadın test atmış ip gibi çizgi var diyorki adet günümden 2 gün sonra yaptım testi beta değeride 13 dü. Yani çok sonradan da çıkabiliyor. 1 gün yerleşme kanaması görüp gebelikde çıkabiliyor. Senle ben hiç hamile olmadıkya ay şöyle olmuşdu önceden diyebileceğimiz durumumuzda yok o yüzden her an her süprize açık olmalıyız

Canım iğnede hcg oldugu icin gebelik belirtisinin aynısını yaratıyor

Cok guzel diyorsun cok diyorsun kalbimde cit. Ama oyle cok umutlaniyorum. Dun negatif cikinca umudu kestim gittim ped aldim hazirlikli olayim diye . Yarin regl gunumuz test yapcak misin ?

Cok guzel diyorsun cok diyorsun kalbimde cit. Ama oyle cok umutlaniyorum. Dun negatif cikinca umudu kestim gittim ped aldim hazirlikli olayim diye . Yarin regl gunumuz test yapcak misin ?
Yok yaa umudu falan kesme bakma böyle dediğime bende umutluyum. Bu ay olmasa sonraki ay olur Yok yapmıcam. Tüm hafta çalıştık yorulduk negatifi görürsem çok üzülürüm pazat günümü telef etmiş olurum. Adet olunca o kadar üzülmüyom hımm vücudum yeni ay için hazırlık yapıyo diyip düşünüyom ama negatif bana başarısızlık hayal kırıklığı hissini çok fazla veriyo eğer adet olursamda ben pazartesi olurum zaten günüm pazartesi 30u yani

Bende ovülasyon testi yapıodm aşırı stres oldun 3aydır bu ay bıraktım kafam tertemiz rahatladı valla

Ben negative olduguma eminim ya o sebeple eylule kaldim. Ama bende obur ayi daha relax yasicam insallah. Yillik izine de cikicam kafam dagilir biraz . Daha net degerlendiririm . Haberlerini bekliyorum senin dua ediyorum senin icin

Ben negative olduguma eminim ya o sebeple eylule kaldim. Ama bende obur ayi daha relax yasicam insallah. Yillik izine de cikicam kafam dagilir biraz . Daha net degerlendiririm . Haberlerini bekliyorum senin dua ediyorum senin icin
Oh ne güzel bir güzel dinlen kafanı boşalt stres yorgunluk ne varsa at üzerinden tabi son durumu yazarım buraya

Gelen giden var mi ?
Vücudumu sanki adet olacakmışım gibi his var. Normalde adet olmadan 5 gün önce falan böyle koyu kıvamlı beyaz ama hafif kremsi bir akıntım olurdı benim. Adete bir gün varken falan dahada çok gelirdi bilirdim adet başlıcanı. Adet olcak gibiyim ama akıntı hiç olmadı bu ay. Yarın olmam gereken gün bakalım bu ay akıntısızmı olacam yoksa başka bir işmi var

Sende ne vaziyetde
Hadi insallah guzel haberler beklerimm seninden. Bende henuz
Olmadim Ama test negatif bakalim bekliyorum yoldadir herelde

Hadi insallah guzel haberler beklerimm seninden. Bende henuz
Olmadim Ama test negatif bakalim bekliyorum yoldadir herelde
Bide pat hamile çıkarmışız Allahın işi yani olabilirde. Herkes adetden önce öğrenmez gebeliği ya kimiside yumurtalamadan 16 gün sonra öğreniyo yarına belli olur vaziyetimiz artık

Bide pat hamile çıkarmışız Allahın işi yani olabilirde. Herkes adetden önce öğrenmez gebeliği ya kimiside yumurtalamadan 16 gün sonra öğreniyo yarına belli olur vaziyetimiz artık
Yaa cok isterim dunyalar
Benim olur Ama biraz hayal
Benimki yarina kirmizilarla basbasayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…