- 3 Ağustos 2021
- 259
- 639
- 33
- 29
İnşallah aynı iyi dilekleri senin içinde diliyorumInsallah hersey Cok guzel olur senin icin orda
Amin inşallah. Hiç yapmadım test iğnenin etkisi geçmemiştir diyesağolyüksek değerler çıkar insallah. İdrar testi yaptın mı hiç
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik geri sayım başladı inşallah ikimizde güzel haberler alırızHerkez bizim icin erken diyor . Ben arkdaslarimada sordum bugun regl gecikmeden yapmak cok saglikli degil hatta sen 5 gun once yapmissin akil tutulmasi gibi bisi bu diyorlarbeklicez tatlim regl gelene kadar
Amin insallahYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik geri sayım başladı inşallah ikimizde güzel haberler alırız
Goguslerimde dolgunluk hissi war. Belim cok agriyor cok yorgun hissediyorum. Goz altlarim coktu iki gundur. Kramplarim olduAmin insallah
Sizde belirti var mı bu aradabende ilişki sonrası kasık ağrısı oldu bide ara ara tatlı sızı oluyor bazı günler bugün bi göğüs şişmesi var bide inanılmaz yemek yiyorum sanırım yemek kısmı psikolojik
Bende baariz bi belirti yok adet olcak gibi hissediyorum normalde 2 hafta pms olurdu bu sefer son bir hafta başladı pms deGoguslerimde dolgunluk hissi war. Belim cok agriyor cok yorgun hissediyorum. Goz altlarim coktu iki gundur. Kramplarim olduama test negatif bende acaba soguk alginligi mi diye dusunuyorum. Esiminde iki gun basi donuyor. Bnde Dalga geciyorum acaba cocug yanlis yere mi koyduk diye
Belirti olmadan gebelik ogrenen cok kadin var. Sen ne zaman test yapicaksin bir dahaBende baariz bi belirti yok adet olcak gibi hissediyorum normalde 2 hafta pms olurdu bu sefer son bir hafta başladı pms de
Aslında 6 gün önce gösteren testi yaptım dün ancak negatif çıktı o yüzden yapmaya korkuyorum belirti olarak adet öncesi dışında olanlar dışında bişey yok kasık ağrım çok hafif akıntım yok o yüzden test yapmayı çok istesem de korkuyorumBelirti olmadan gebelik ogrenen cok kadin var. Sen ne zaman test yapicaksin bir daha
Sende benim gibi acele ediyorsun. Regl belirtisiyle asagi yukari ayni ztn hamilelik belirtisi. Erken gosterme testlere pek guvenemiyorum Bn ya nedense. Iyi markalar bile yaniltici olabiliyor. Az kaldi ztn bugundan sonra belirtiler daha net ortaya cikar diye dusunuyorumAslında 6 gün önce gösteren testi yaptım dün ancak negatif çıktı o yüzden yapmaya korkuyorum belirti olarak adet öncesi dışında olanlar dışında bişey yok kasık ağrım çok hafif akıntım yok o yüzden test yapmayı çok istesem de korkuyorumbide ben çatlama gününü ve yumurtlama gününden önceki 3. Günü değerlendirdik şansımızı verimli de kullanamadık yani bazen sabah uyanıyorum hiç ağrım sızım yok diye kendimi çok boş hissediyorum aa bide şimdi hatırladım ara ara sıcaklıyorum
Evet biraz daha sabredicez inşallah güzel haberler alırız ikimizdeSende benim gibi acele ediyorsun. Regl belirtisiyle asagi yukari ayni ztn hamilelik belirtisi. Erken gosterme testlere pek guvenemiyorum Bn ya nedense. Iyi markalar bile yaniltici olabiliyor. Az kaldi ztn bugundan sonra belirtiler daha net ortaya cikar diye dusunuyorum
Benımde aynı oldu bende artık burda okudukca etkılenıyorum sanırım yaaselam kızlar bugün de sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hiiç bir şey yok sonuç negatif. bat 27-28 olsa çıkardı. daha çok stres yapıp bat tarihimi de kaydırtmak istemiyorum. bir sonra ki ay buraya hiç girmemeyi düşünüyorum
ben şu son 4 5 gündür buradan çıkmıyorum. düşün artık şey yapmaya başladım forumda hamilelik belirtisi olan insanların yorumlarını okumaya. kafayı yemiş gibiydim. ilk denememizdi. ben ilkinde böyle kafayı sıyırdıysam sonrasında kim bilir nasıl olurum. akıl sağlığımı koruyamadım resmen. bir yanda da olmaması hayırlı oldu. bu ay antibiyotik falan kullanmıştım. vardır her şer de bir hayır. ama önümüz de ki ay kesinlikle girmeyi düşünmüyorum.Benımde aynı oldu bende artık burda okudukca etkılenıyorum sanırım yaa
Valla bata 6 gün kala öğrenenler oluyor burda okuyoruz diye ben de bu sabah kaset test yaptım negatif gitti benim kaset test varımı yogumu testlere harcadim artikselam kızlar bugün de sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hiiç bir şey yok sonuç negatif. bat 27-28 olsa çıkardı. daha çok stres yapıp bat tarihimi de kaydırtmak istemiyorum. bir sonra ki ay buraya hiç girmemeyi düşünüyorum
ben de dün kaset test yapmıştım öğlen 2 3 gibi falan. Ama kaset testlerde genellikle regl günü geçtikten sonra falan çıkıyor diye yorumlar okudum bir de ilk idrar da değildi herhalde ondan çıkmadı falan dedim. Ama ondan değilmiş :) :) :) erken gebelik testini tam uygulanması gerektiği gibi uyguladım da ne oldu sonuç yine negatifValla bata 6 gün kala öğrenenler oluyor burda okuyoruz diye ben de bu sabah kaset test yaptım negatif gitti benim kaset test varımı yogumu testlere harcadim artik
aklınıza kötüyü getirmeyin. zaten normal değil mi bu kadar artmasıBugünkü kan değerim 79,29 çıktı Pazartesi 12,71 di şimdi de dış gebelikten korkuyorum neredeyse 7 kat artmış
İkiz olabilir miBugünkü kan değerim 79,29 çıktı Pazartesi 12,71 di şimdi de dış gebelikten korkuyorum neredeyse 7 kat artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?