Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkez bizim icin erken diyor . Ben arkdaslarimada sordum bugun regl gecikmeden yapmak cok saglikli degil hatta sen 5 gun once yapmissin akil tutulmasi gibi bisi bu diyorlar beklicez tatlim regl gelene kadar
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik geri sayım başladı inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Amin insallah
Sizde belirti var mı bu arada bende ilişki sonrası kasık ağrısı oldu bide ara ara tatlı sızı oluyor bazı günler bugün bi göğüs şişmesi var bide inanılmaz yemek yiyorum sanırım yemek kısmı psikolojik

Goguslerimde dolgunluk hissi war. Belim cok agriyor cok yorgun hissediyorum. Goz altlarim coktu iki gundur. Kramplarim oldu ama test negatif bende acaba soguk alginligi mi diye dusunuyorum. Esiminde iki gun basi donuyor. Bnde Dalga geciyorum acaba cocug yanlis yere mi koyduk diye

Bende baariz bi belirti yok adet olcak gibi hissediyorum normalde 2 hafta pms olurdu bu sefer son bir hafta başladı pms de

Belirti olmadan gebelik ogrenen cok kadin var. Sen ne zaman test yapicaksin bir daha
Aslında 6 gün önce gösteren testi yaptım dün ancak negatif çıktı o yüzden yapmaya korkuyorum belirti olarak adet öncesi dışında olanlar dışında bişey yok kasık ağrım çok hafif akıntım yok o yüzden test yapmayı çok istesem de korkuyorum bide ben çatlama gününü ve yumurtlama gününden önceki 3. Günü değerlendirdik şansımızı verimli de kullanamadık yani bazen sabah uyanıyorum hiç ağrım sızım yok diye kendimi çok boş hissediyorum aa bide şimdi hatırladım ara ara sıcaklıyorum

Sende benim gibi acele ediyorsun. Regl belirtisiyle asagi yukari ayni ztn hamilelik belirtisi. Erken gosterme testlere pek guvenemiyorum Bn ya nedense. Iyi markalar bile yaniltici olabiliyor. Az kaldi ztn bugundan sonra belirtiler daha net ortaya cikar diye dusunuyorum

Evet biraz daha sabredicez inşallah güzel haberler alırız ikimizde

selam kızlar bugün de sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hiiç bir şey yok sonuç negatif. bat 27-28 olsa çıkardı. daha çok stres yapıp bat tarihimi de kaydırtmak istemiyorum. bir sonra ki ay buraya hiç girmemeyi düşünüyorum

Benımde aynı oldu bende artık burda okudukca etkılenıyorum sanırım yaa

Reactions: kdv
Benımde aynı oldu bende artık burda okudukca etkılenıyorum sanırım yaa
ben şu son 4 5 gündür buradan çıkmıyorum. düşün artık şey yapmaya başladım forumda hamilelik belirtisi olan insanların yorumlarını okumaya. kafayı yemiş gibiydim. ilk denememizdi. ben ilkinde böyle kafayı sıyırdıysam sonrasında kim bilir nasıl olurum. akıl sağlığımı koruyamadım resmen. bir yanda da olmaması hayırlı oldu. bu ay antibiyotik falan kullanmıştım. vardır her şer de bir hayır. ama önümüz de ki ay kesinlikle girmeyi düşünmüyorum.

Valla bata 6 gün kala öğrenenler oluyor burda okuyoruz diye ben de bu sabah kaset test yaptım negatif gitti benim kaset test varımı yogumu testlere harcadim artik

Valla bata 6 gün kala öğrenenler oluyor burda okuyoruz diye ben de bu sabah kaset test yaptım negatif gitti benim kaset test varımı yogumu testlere harcadim artik
ben de dün kaset test yapmıştım öğlen 2 3 gibi falan. Ama kaset testlerde genellikle regl günü geçtikten sonra falan çıkıyor diye yorumlar okudum bir de ilk idrar da değildi herhalde ondan çıkmadı falan dedim. Ama ondan değilmiş :) :) :) erken gebelik testini tam uygulanması gerektiği gibi uyguladım da ne oldu sonuç yine negatif

Arkadaşlar merhaba dün test yapmaya korkuyorum dedikten sonra ben bugün evde gebelik testi yok diye ovulasyon testi yaptım bi kaç yerde tespit edebiliyor az çok tarzı şeyler okuduğum için şimdi ovulasyon testinde hemen attığım fotoğraf gibi silik çizgi çıktı belirtilerimde adet belirtisi sizce gebelik olabilir mi. Bat4 gün var 6 gün varken prediktör yaptım negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…