Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum maydonoz suyunu kestim 2 gün oldu totelde 2 gün içtim 1 bardak inşallah bişe olmamıştır tamamen geçti enfeksiyon bol suyla atlattım çok şükür inşallah bir zararı olmaz

Merhabalar benimde bat 28 ağustosta 5 Ağustosta yumurtlama gördük 6 ağustosta çatlama ovulasyon testiyle iki günüde değerlendirdik. İçim içimi yiyor beklerken,zaman geçmiyor sanki Allah herkesin kalbindekini nasip etsin inşallah

Benim de bat 27 28 29 inşallah hamile kalırım :) dahayumurtlama olmadı 11 gün olacak 6arin Ovulasyon testi yapacağım

Bizler içinde öyle zaman geçmiyor sanki Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Supersiniz gercekden.. bende hergun meyve yemeye dikkat ediyorum avocado tuketiyorum .vede iste vitaminler d cubku folic asit filan . Benim daha pik olmadi . Olsun esimi biktircam

Supersiniz gercekden.. bende hergun meyve yemeye dikkat ediyorum avocado tuketiyorum .vede iste vitaminler d cubku folic asit filan . Benim daha pik olmadi . Olsun esimi biktircam
Stres yapmayın en önemlisi bu bnm bi tane cocugum var ve evlilğimizin ilk ayı balayında oldu dogumdan sonra nedense deniyoruz olmuyor ikimizdede sıkıntı yok aslında ama bu ay bunları denedim sonucu 10 gün sonra görcez :)

Stress yapiyorum ya engel olamiyorm malesef. Allah bagislasin masallah. Umarim bu ay duamiza kavusuruz

Benim de bat 28 Ağustos bende bugün yumurtlama oldu sayılır bugün ve yarın değerlendirip beklemeye gecicem ,

Akşam 6 da çatlatma iğnesi oldum kızlar. Bunu da gece onikide çektim doktorum yarın gece ondan sonra ilişki ve cuma ilişki istediama eşim cuma yok o yüzden bugün ve yarını değerlendirecez. Acaba çatlar mi tutar denk gelir mi aklım çok karışık

Eklentiler

• IMG_20210812_000731.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 33
Spermler 48 saat yaşıyor eşin gideceği son akşama kadar değerlendir kuzum gerisi Allahın taktiri inşallah tutar

Bence olur kuzum tabi taktir Allahtan ama yumurta da sperm de belirli yaşama süresi var vücutta Allah öyle güzel düzeni yaratmış ki o gün değerlendiremesen de sperm ve yumurta bi şekilde yaşadığı için buluşuyor

Bende diyorum Rabbim verecekse tek seferde olur eğer alacak nefesi varsa tek bı ani vesile kilar ama işte böyle yumurta takibi ve planlı olunca insan sabırsızlanıyor

Bende diyorum Rabbim verecekse tek seferde olur eğer alacak nefesi varsa tek bı ani vesile kilar ama işte böyle yumurta takibi ve planlı olunca insan sabırsızlanıyor
Bende aynı şekilde çok sabırsızlanıyorum daha bata kaç gün var nasıl dolacak bu günler diyorum bu ayda olmazsa ne kadar daha bekleyecez diyorum ama sabırrrr bir şekilde beklemek zorundayız miniklerimizi geldiği gün bizi bekletmelerinin hesabını popoya vurarak sorarız artık napalım

İnşallah kuzucum. Benim bı kızım var Allah bağışlarsa 3 yaşında ona bı kardeş istiyoruz yazdın mı bilmiyorum. Kizima da tedaviyle kalmıştım yine aynı yolu izliyorum Allah herkese gönlünden geçeni versin

Aa bilmiyordum canım ya :)) Allah size bağışlasın evladını umarım gelir ona da bir kardeş tez zamanda inşallah nasıl olursa olsun olmuş ha iğneleme ha doğal çok şükür yine nasip olsun inşallah Benim ilk olacak nasipse tabi, 10 aylık evliyim ilk geceden kaldım sonra kimyasal oldu 3 ay sonra bir kimyasal gebelik daha yaşadım sonrasında yumurtalık kistim oluştu belki de kist olduğu için kimyasal oluyordu bilinmiyor, 4 aylık korunma tedavisinden sonra kist eridi tahlillerim yapıldı herşey yolunda dedi doktor, 4 ay üzerine korunmayı bıraktım tekrar denemeye başladım hayırlısıyla olur inşallah bu ay o yüzden fazlasıyla heyecanlı ve sabırsızım :))

Amin rabbim sizlere de nasıp etsin inşallah bende de pko var. Kist derken pko gibi bişe mi var. Tedavi falan oldun mu yumurta takibi falan? Bence olur sonuçta hamile kalabiliyosun bı şekilde. Ben hiç kendi kendine kalamadm Mesela. Ama kızımda gelisitirici iğneler falan kullanmıştım karnimdan. Bunda iğneye gerek kalmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…