Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bence bana sayfa etti yumurtlamada çizgiyi normalden kopkoyu gördüm

Amin canim insallah . Seninde yumurtan warmis iste skma canini kac tane istiyorsun ki birtane olsun saglikli olsun isini gorur
Çok istiyorum valla kaç olursa artık ikiz üçüz dördüz Allah ne verdiyse çok yoruldum iki seneyi geçti her ay hüsran son 8 aydır da kimyasallar ve 16 haftalık kaybım oldu yatıyorum kalkıyorum bebek

Merhabalar benimse bat 22 ağustos sat 27 temmuz yumrtlma dönemini değerlendirdik denk geldiyse bakalım ancak benim gebelik problemli olduğu için erken öğrenmem gerekiyor sonun içinde 16 ağustos pazartesi günü doktora gidicem sizce o zaman belli olur mu ?

Çok istiyorum valla kaç olursa artık ikiz üçüz dördüz Allah ne verdiyse çok yoruldum iki seneyi geçti her ay hüsran son 8 aydır da kimyasallar ve 16 haftalık kaybım oldu yatıyorum kalkıyorum bebek
Allah hayirlisini versin kuzum . Yasadiklarini sevincle unuttursun insallah . Bol Bol dua et . Bol Bol dene. Bende bu ay olan diye acayip heves ettim. Evlilik yildonumuze yetissin diye . Nasip tabiki

Canim biraz erken o zaman cikmayabilir. Belki 19 gibi gorebilirsinn varsa eger

Bnce sen bugun degerlendirmeye basla derim baya buyumus yumurtalar.yaparsin kiz ha bjr ha iki
Çatlatma iğnesi yaptık saat akşam 6 da yarın ondan sonra ilişki olcak cuma eşim yok aslında cuma olsa iyi olurdu dedi doktor ama bilemedim

Sonradan mı büyüdü ikinci yumurtanız bana da 1 tane tek var dedi keşke daha çok olsaydı daha çok şansımız olurdu ilaç kullandınız mı yumurtlama için
Femara kullandım canım. Benim de tek şuan öteki sönmüş sanırım. Ondan ümitli değilim dedi. Hem üzülme ben kızıma tek yumurtayla hamile kaldım

Merhaba herkese bat 31 ağustos 6 ay önce dış gebelik geçirdim tam da bu ay başlıyoruz yeniden görünce dahil olayım dedim korkularla heyecanlarla insan tek başına bas edemiyor beylere göre de sakin kalmamiz gerekiyor tabi inşallah güzel haberleri alırız hepimiz

Insallah canim bakalim bende oyle yapicam . Saglikla olsun baska istedigim Yok. sen ekstra bisiler yapiyormusun dogurganligi artirmaya yonelik?
Ferrum kullanıyorum kan ilacı içinde folik asitte içeriyor birde 2 günde bir adetten yumurtlamaya kadar 1 bardak aslan pencesi cayı ictim cok icmedim cnku ne olur olmaz dye ibrahim saracoglu hormonları duzenlıyo dye oneriyo ve bu ay yumurtlama piki kopkoyu cıktı iliskiyide sabah uykudan uyanınca diz dirsek pozisyonu olarak denedik ve eşim öylece 2 3 dk bekledi bende 10 dk kadar oyle bekleyp 10 dk yüzüstü uzandım eşimede tatlı yedirdim sürekli sperm kaliteli olsun dye bal pekmez içirdim bol bol bende süt içtim prolaktin yükselmesini önleyeyim diye

Insallah canim bakalim bende oyle yapicam . Saglikla olsun baska istedigim Yok. sen ekstra bisiler yapiyormusun dogurganligi artirmaya yonelik?
Kaset test gecen ay ki yumurtlama strip test bu ay ki çay ve kan ilacına baglıyorm ben bunu

Eklentiler

• 20210808_141452.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20210713_161403.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…