Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım pko değil adette atılamayan yumurta oluyormuş galiba ama baya büyüktü 5.5 cmdi sürekli kimyasal gebelik yaşayınca doktora gitmiştim doktor da bana ‘ya kist olduğu için kimyasal oluyor ya da kimyasal gebelikler bende kist yapmış’ sonra 2 ay yasmin kullandım yani doğum kontrol hapı adetlerim vs herşeyim düzenlidir kontrole gittiğimde kistten eser yok dedi doktor ben korunmak amaçlı 2 ay daha kullandım toplam 4 ay korunmuş oldum sonrasında tahlil vs yaptırdım herşey temiz çıktı ama doğum kontrol hapı yumurtaları tembelleştirmiş mi bilemiycem bakalım artık önümüzdeki aylar belli olacak ne olduğu

Geçmis olsun canım inşallah bı daha yaşamazsın da bebişini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sevindirsin

Femara kullandım canım. Benim de tek şuan öteki sönmüş sanırım. Ondan ümitli değilim dedi. Hem üzülme ben kızıma tek yumurtayla hamile kaldım
İlacı kullanırken ovulasyonla takip ettin mi canım doktor 20 mm dediğinde test yaptım hala yumurtlama yoktu çatlatma iğnesi yap dedi 14 gün beklycem günler geçmek bilmez artık

Kızlar bir şey soracağım size İki gündür kasıklarımda inanılmaz şişlik ve Batmalar söz konusu Sağ ve sol kasığımda bunu gerçekten yoğun bir şekilde hissediyorum Bu sabah kalktığımda sol kasıktaki batma geçmişti sadece sağ kısımdaki batma ve şişlik hala devam ediyor programa göre zaten bugün yumurtlama günüm her ay düzenli adet olan birisiyim acaba yumurtlamanın etkisi ile böyle bir ağrı çekiyor olabilir miyim ovü test kullanmadım hiç yumurtlama dönemi böyle olan var mı aranızda

Evet ben şuan yumurtlama dönemindeyim hem doktor kontörlü hem ovu testiyle bunu biliyorum ve dediğin gibi kasıklarda batma hissi bel ve göğüs hassasiyetim var. Ben bunu özellikle doktora sordum yumurtlama döneminde olurmuş hatta şanslı diyebiliriz biz ağrısı olana dedi. Hiç kaçırmadan değerlendir canım bugunleri

İlacı kullanırken ovulasyonla takip ettin mi canım doktor 20 mm dediğinde test yaptım hala yumurtlama yoktu çatlatma iğnesi yap dedi 14 gün beklycem günler geçmek bilmez artık
Benim daha stresli dün akşam 18 de çatlatma iğnesi oldum gece test yaptım ikisi koyu şimdi test yaptım t çizgisi c den daha da koyu. Sanırım siliklesmesi gerekiyor çatlama için. Ama eşim bu gece dörtte yola cikiyor kizlar akıl verin kacicakmi yumurta ,(

Ay hadi ya tüh dünü kaçırdım neyse bugünü ve yarını değerlendiririm artık ağrılar bitene kadar değerlendiriyim en iyisi çok teşekkür ederim canım benim

Kuzum sen bugünü değerlendir 2 gün duracak spermler vucüdunda stres yapma sakın eşin gitmeden bi ovu test daha yap belki silinmiş olur

Kuzum sen bugünü değerlendir 2 gün duracak spermler vucüdunda stres yapma sakın eşin gitmeden bi ovu test daha yap belki silinmiş olur
Ayy vallahi bana çok iyi geldin arkadaşım ama elimde değil. Yani çok sinir oluyorum inşallah tedaviye denk gelmez şehir dışı işi dedim. Yine de denk geldi takdiri ilahi artık

Bunu da şimdi yaptım sanırım bu yumurtlama. Ama çatlama da tekrar eskisi gibi siliklesmesi gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20210812_130105.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 47
Şuan var ya havada uçuyorum eşimin sehirdisi iptal olmuş o kadar mutluyum ki yaaa ben düşünüp dururken aradı iptal dedi. Yazık o da sevindi. Aşkım olmazsa önümüzdeki ay yine gidersin falan diyodu ayy çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim

Bebisler sizce bugun pik olmus mu

Eklentiler

• 21B63D68-FC1F-416C-AF3E-148A4E7423B2.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 37
Ya canımsın vallahi bende bir o kadar sevindim ya şükürler olsun ey büyük Rabbim ya harikaaa hadi gözün aydın arkadaşııım

Bebisler sizce bugun pik olmus mu
Kuzum baya bi koyulaşmış pik olmuş bence silinene kadar değerlendir bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah hepimizin de aynı zamana geldi yumurtlamaları ay ne güzel grup olduk hamiş haberlerimizi de alırız inşallah

Ay kuzum ya insallah burdaki butun kizlar hamis cikariz. Bu ay ozellikle cok istiyorum evlilik yildonumuz diye . Insallah Allah saglikli evlat nasip eder bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…