Hayır canım pko değil adette atılamayan yumurta oluyormuş galiba ama baya büyüktü 5.5 cmdi sürekli kimyasal gebelik yaşayınca doktora gitmiştim doktor da bana ‘ya kist olduğu için kimyasal oluyor ya da kimyasal gebelikler bende kist yapmış’ sonra 2 ay yasmin kullandım yani doğum kontrol hapı adetlerim vs herşeyim düzenlidir kontrole gittiğimde kistten eser yok dedi doktor ben korunmak amaçlı 2 ay daha kullandım toplam 4 ay korunmuş oldum sonrasında tahlil vs yaptırdım herşey temiz çıktı ama doğum kontrol hapı yumurtaları tembelleştirmiş mi bilemiycem bakalım artık önümüzdeki aylar belli olacak ne olduğuAmin rabbim sizlere de nasıp etsin inşallahbende de pko var. Kist derken pko gibi bişe mi var. Tedavi falan oldun mu yumurta takibi falan? Bence olur sonuçta hamile kalabiliyosun bı şekilde. Ben hiç kendi kendine kalamadm Mesela. Ama kızımda gelisitirici iğneler falan kullanmıştım karnimdan. Bunda iğneye gerek kalmadı şükür
Geçmis olsun canım inşallah bı daha yaşamazsın da bebişini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sevindirsinHayır canım pko değil adette atılamayan yumurta oluyormuş galiba ama baya büyüktü 5.5 cmdi sürekli kimyasal gebelik yaşayınca doktora gitmiştim doktor da bana ‘ya kist olduğu için kimyasal oluyor ya da kimyasal gebelikler bende kist yapmış’ sonra 2 ay yasmin kullandım yani doğum kontrol hapı adetlerim vs herşeyim düzenlidir kontrole gittiğimde kistten eser yok dedi doktor ben korunmak amaçlı 2 ay daha kullandım toplam 4 ay korunmuş oldum sonrasında tahlil vs yaptırdım herşey temiz çıktı ama doğum kontrol hapı yumurtaları tembelleştirmiş mi bilemiycem bakalım artık önümüzdeki aylar belli olacak ne olduğu
Amin canım benim bekleyenler olarak Rabbim bu ay hepimizi sevindirsin inşallahGeçmis olsun canım inşallah bı daha yaşamazsın da bebişini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sevindirsin
İnşallah pozitifi görürsün canımBenim de bat 28 Ağustos bende bugün yumurtlama oldu sayılır bugün ve yarın değerlendirip beklemeye gecicem ,
Amin inşallah hepimiz görürüzİnşallah pozitifi görürsün canım
İnşallahAmin inşallah hepimiz görürüz
İlacı kullanırken ovulasyonla takip ettin mi canım doktor 20 mm dediğinde test yaptım hala yumurtlama yoktu çatlatma iğnesi yap dediFemara kullandım canım. Benim de tek şuan öteki sönmüş sanırım. Ondan ümitli değilim dedi. Hem üzülme ben kızıma tek yumurtayla hamile kaldım
Evet ben şuan yumurtlama dönemindeyim hem doktor kontörlü hem ovu testiyle bunu biliyorum ve dediğin gibi kasıklarda batma hissi bel ve göğüs hassasiyetim var. Ben bunu özellikle doktora sordum yumurtlama döneminde olurmuş hatta şanslı diyebiliriz biz ağrısı olana dedi. Hiç kaçırmadan değerlendir canım bugunleriKızlar bir şey soracağım size İki gündür kasıklarımda inanılmaz şişlik ve Batmalar söz konusu Sağ ve sol kasığımda bunu gerçekten yoğun bir şekilde hissediyorum Bu sabah kalktığımda sol kasıktaki batma geçmişti sadece sağ kısımdaki batma ve şişlik hala devam ediyor programa göre zaten bugün yumurtlama günüm her ay düzenli adet olan birisiyim acaba yumurtlamanın etkisi ile böyle bir ağrı çekiyor olabilir miyim ovü test kullanmadım hiç yumurtlama dönemi böyle olan var mı aranızda
Benim daha stresli dün akşam 18 de çatlatma iğnesi oldum gece test yaptım ikisi koyu şimdi test yaptım t çizgisi c den daha da koyu. Sanırım siliklesmesi gerekiyor çatlama için. Ama eşim bu gece dörtte yola cikiyor kizlar akıl verin kacicakmi yumurta ,İlacı kullanırken ovulasyonla takip ettin mi canım doktor 20 mm dediğinde test yaptım hala yumurtlama yoktu çatlatma iğnesi yap dedi14 gün beklycem günler geçmek bilmez artık
Ay hadi ya tüh dünü kaçırdım neyse bugünü ve yarını değerlendiririm artık ağrılar bitene kadar değerlendiriyim en iyisi çok teşekkür ederim canım benimEvet ben şuan yumurtlama dönemindeyim hem doktor kontörlü hem ovu testiyle bunu biliyorum ve dediğin gibi kasıklarda batma hissi bel ve göğüs hassasiyetim var. Ben bunu özellikle doktora sordum yumurtlama döneminde olurmuş hatta şanslı diyebiliriz biz ağrısı olana dedi. Hiç kaçırmadan değerlendir canım bugunleri
Kuzum sen bugünü değerlendir 2 gün duracak spermler vucüdunda stres yapma sakın eşin gitmeden bi ovu test daha yap belki silinmiş olurBenim daha stresli dün akşam 18 de çatlatma iğnesi oldum gece test yaptım ikisi koyu şimdi test yaptım t çizgisi c den daha da koyu. Sanırım siliklesmesi gerekiyor çatlama için. Ama eşim bu gece dörtte yola cikiyor kizlar akıl verin kacicakmi yumurta ,(
Ayy vallahi bana çok iyi geldin arkadaşım ama elimde değil. Yani çok sinir oluyorum inşallah tedaviye denk gelmez şehir dışı işi dedim. Yine de denk geldi takdiri ilahi artıkKuzum sen bugünü değerlendir 2 gün duracak spermler vucüdunda stres yapma sakın eşin gitmeden bi ovu test daha yap belki silinmiş olur
Şuan var ya havada uçuyorumKuzum sen bugünü değerlendir 2 gün duracak spermler vucüdunda stres yapma sakın eşin gitmeden bi ovu test daha yap belki silinmiş olur
Ya canımsın vallahi bende bir o kadar sevindim ya şükürler olsun ey büyük Rabbim ya harikaaa hadi gözün aydın arkadaşııımŞuan var ya havada uçuyorumeşimin sehirdisi iptal olmuş o kadar mutluyum ki yaaa ben düşünüp dururken aradı iptal dedi. Yazık o da sevindi. Aşkım olmazsa önümüzdeki ay yine gidersin falan diyodu ayy çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim
Kuzum baya bi koyulaşmış pik olmuş bence silinene kadar değerlendir bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah hepimizin de aynı zamana geldi yumurtlamaları ay ne güzel grup olduk hamiş haberlerimizi de alırız inşallahBebisler sizce bugun pik olmus mu
Ay kuzum ya insallah burdaki butun kizlar hamis cikarizKuzum baya bi koyulaşmış pik olmuş bence silinene kadar değerlendir bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah hepimizin de aynı zamana geldi yumurtlamaları ay ne güzel grup olduk hamiş haberlerimizi de alırız inşallah
Hadi inşallah kuzucum yaaa.Ya canımsın vallahi bende bir o kadar sevindim ya şükürler olsun ey büyük Rabbim ya harikaaa hadi gözün aydın arkadaşııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?