- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benım batta persembe kasık bel agrısı ara soranve goguslerın acısı var bakalım nolckBenim bat yarın kızçeler peki sizin :) rabbim inş nasip eder ama pek ümidim yok :)
İnşallah vardır canım bebişin :)Benım batta persembe kasık bel agrısı ara soranve goguslerın acısı var bakalım nolck
Araatangelığ gıdıyo varmıdır benım gobı yasayanİnşallah vardır canım bebişin :)
Canım okuduğuma göre gebe olanların var öyle belirtileri ama bende terslik hiç bi belirti yok ne kasık ağrısı ne de göğüs hassaaiyet bugün adetimin gelmesi gerekti gelen de yok belirti de yok bekliyorum bakalımAraatangelığ gıdıyo varmıdır benım gobı yasayan
Sen adet oldun mu benim daha olmadı bugün ama
Adet oldun mu benim bugün bakalimBenim bugündü ama hala yok gelmedi. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Bakalım bekliyorum...
Hayır canım olmadım sol kasığım çok ağrımaya başladı bugünSen adet oldun mu benim daha olmadı bugün ama
Ben de olcak ama gelmiyor sanki offHayır canım olmadım sol kasığım çok ağrımaya başladı bugün
Aynen benimde canım inşallah gelmezBen de olcak ama gelmiyor sanki off
Benimde 3 şubat kızlar inşallah hepimiz hamile oluruz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize inşallahBenim bat yarın kızçeler peki sizin :) rabbim inş nasip eder ama pek ümidim yok :)
Nptın canım adet oldun mu? benim geldi bugün adetim 2 gün gecikme ile nasip değilmiş gelecek aya inşallah artıkBen de olcak ama gelmiyor sanki off
Benim arada kramp ve karın ağrım var adet olcak gibi olmadım ama iki aydır duzenliydi yine mı sasti acaba düzen bilemiyorum geçmiş olsun sana da ovulasyon testi kullan istersen ben bu ay ilk defa kullandım bakalım ama ilk denemede de olmayabilir tabi bilemiyorumNptın canım adet oldun mu? benim geldi bugün adetim 2 gün gecikme ile nasip değilmiş gelecek aya inşallah artık
Korunmayı bırakınca beş ay adet döngüsü değişti 40 gün oldu normalde 28 di iki aydır duzenli oldu bu ay gecikti göğüs ağrım da arttiNptın canım adet oldun mu? benim geldi bugün adetim 2 gün gecikme ile nasip değilmiş gelecek aya inşallah artık
Ayy hadi inşallah seninki gelmez. benim çok düzenlidir maşallah zaten yumurtlama zamanlarımı çok iyi anlıyorum hafif ağrı ve yumurta akı gibi olan akıntım geliyor hayırlısı gelcek ay bakalım artık :)Korunmayı bırakınca beş ay adet döngüsü değişti 40 gün oldu normalde 28 di iki aydır duzenli oldu bu ay gecikti göğüs ağrım da artti
Valla bu kadar garip ağrılarim olmamıştı adet oldugum gün olurdu sadece.bilmiyorum biraz daha mı beklesem.Ayy hadi inşallah seninki gelmez. benim çok düzenlidir maşallah zaten yumurtlama zamanlarımı çok iyi anlıyorum hafif ağrı ve yumurta akı gibi olan akıntım geliyor hayırlısı gelcek ay bakalım artık :)
Genelde bı on gün geçsin denirAyy hadi inşallah seninki gelmez. benim çok düzenlidir maşallah zaten yumurtlama zamanlarımı çok iyi anlıyorum hafif ağrı ve yumurta akı gibi olan akıntım geliyor hayırlısı gelcek ay bakalım artık :)
Dayanamadım test yaptim çift çizgi hemen çıktı kan vermeliyim acaba kimyasal falan olmasinAynen canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?