- 9 Temmuz 2017
- 173
- 35
- 18
- 38
Hayırlı olsun hamilesiniz :)
Ayy çok sevindim bencede hemen kan ver inşallah değildir :)Dayanamadım test yaptim çift çizgi hemen çıktı kan vermeliyim acaba kimyasal falan olmasin
Tebrikler canım gerçekten baya belli
Çok sağolun gittim kan verdim bı iki saate çıkar dedi ayy çok şaşırdım ama iki çizgi görünce:)))Tebrikler canım gerçekten baya belli
Çok sağolun herkes için hayırlısı olsun size de en kısa zamanda duyarız umarım.netlesince tahlil yazarım tekrar çünkü hala emin değilim:)Hayırlı olsun hamilesiniz :)
Bekliyoruz haberlerini canım :)Çok sağolun herkes için hayırlısı olsun size de en kısa zamanda duyarız umarım.netlesince tahlil yazarım tekrar çünkü hala emin değilim:)
Çok komigim ben yaw eşim geldi öğlen söyleyemedim kan da çıksın öyle soyliyim dedimBekliyoruz haberlerini canım :)
Şunu da söylemek isterim aynı durumda olanlar vardır mutlaka biz 9 aydır yaklaşık istiyorduk ama yumurtlamami falan bilmiyordum hiç.baktim olmuyor ovulasyon testi ile iki aydır takip ediyordum.ve ben adet öncesi bir on gün depresif geçiriyorum ağrım olur moral hiç yok o yüzden hiç ilişki istemiyordum meğer o ara yumurtlama oluyormuş.eger pozitif çıkarsa kan demek o günlerdeki ilişkiyle oldu.Çok komigim ben yaw eşim geldi öğlen söyleyemedim kan da çıksın öyle soyliyim dedim
Kanda da çıkmış Pts kontrole gidicemŞunu da söylemek isterim aynı durumda olanlar vardır mutlaka biz 9 aydır yaklaşık istiyorduk ama yumurtlamami falan bilmiyordum hiç.baktim olmuyor ovulasyon testi ile iki aydır takip ediyordum.ve ben adet öncesi bir on gün depresif geçiriyorum ağrım olur moral hiç yok o yüzden hiç ilişki istemiyordum meğer o ara yumurtlama oluyormuş.eger pozitif çıkarsa kan demek o günlerdeki ilişkiyle oldu.
Benim de aynı gun. Bugün test yaptım negatif malesef çok üzüldüm. AğladımIyi geceler kizlar Benim adetim 31 ocak merakla beklemkteyim. Gunler gecmek bilmiyor
çok sevimdim senin adına canım :) ben de 3 aydır istiyorum ama daha yok ilk korunmadığım ay bende testte pozitif gördüm adetim iki üç gün gecikmişti hemen kan verdim hcg 15 çıkmıştı sonra akşam bi anda adetim geldi. Büyük ihtimal kimyalsal gebelik yaşadım sanırım. İnşallah rabbim banada nasip eder....Kanda da çıkmış Pts kontrole gidicem
Kaç çıkmış değerinKanda da çıkmış Pts kontrole gidicem
Ağlama üzme kendini cunku elden gelen birşey Yok vakti saati gelmemiş demekBenim de aynı gun. Bugün test yaptım negatif malesef çok üzüldüm. Ağladım
Sonucu ben almadım telefon açtılar sadece değerin yüksek gebesin dedi asistan ben de tamam Pts gelirim dedimKaç çıkmış değerin
Of boyle şeyler de oluyor işte bilmiyorum tabi bakalım Pts gidicemçok sevimdim senin adına canım :) ben de 3 aydır istiyorum ama daha yok ilk korunmadığım ay bende testte pozitif gördüm adetim iki üç gün gecikmişti hemen kan verdim hcg 15 çıkmıştı sonra akşam bi anda adetim geldi. Büyük ihtimal kimyalsal gebelik yaşadım sanırım. İnşallah rabbim banada nasip eder....
Inşallah canım. Ama olsaydı çıkardı adete dört gun kala silik olurdu. Ayrıca yumurtlama ayin on beşinde oldu. Yumurtlama dan kaç gun sonra teste çıkar. Bilgin var mıAğlama üzme kendini cunku elden gelen birşey Yok vakti saati gelmemiş demekİnan ne zaman aklından çıkar hamileliği o ay hamilr kalıyorsun stres çok etkiliyor ve hala adet olmadığına göre insallah hamilesindir :)
agliyorsun çok erken daha dün Ben de yaptim negatifti. Uzme tatli canini haftaya birlikte yapariz gene :)Benim de aynı gun. Bugün test yaptım negatif malesef çok üzüldüm. Ağladım
Hayir bazen adeti 5 gün gecince bile silik olabiliyor.Inşallah canım. Ama olsaydı çıkardı adete dört gun kala silik olurdu. Ayrıca yumurtlama ayin on beşinde oldu. Yumurtlama dan kaç gun sonra teste çıkar. Bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?