Bat tarihi ocak-şubat 2018 :) beraber bekleyelim <3

Çok komigim ben yaw eşim geldi öğlen söyleyemedim kan da çıksın öyle soyliyim dedim
Şunu da söylemek isterim aynı durumda olanlar vardır mutlaka biz 9 aydır yaklaşık istiyorduk ama yumurtlamami falan bilmiyordum hiç.baktim olmuyor ovulasyon testi ile iki aydır takip ediyordum.ve ben adet öncesi bir on gün depresif geçiriyorum ağrım olur moral hiç yok o yüzden hiç ilişki istemiyordum meğer o ara yumurtlama oluyormuş.eger pozitif çıkarsa kan demek o günlerdeki ilişkiyle oldu.

Kanda da çıkmış Pts kontrole gidicem

Kanda da çıkmış Pts kontrole gidicem
çok sevimdim senin adına canım :) ben de 3 aydır istiyorum ama daha yok ilk korunmadığım ay bende testte pozitif gördüm adetim iki üç gün gecikmişti hemen kan verdim hcg 15 çıkmıştı sonra akşam bi anda adetim geldi. Büyük ihtimal kimyalsal gebelik yaşadım sanırım. İnşallah rabbim banada nasip eder....

Benim de aynı gun. Bugün test yaptım negatif malesef çok üzüldüm. Ağladım
Ağlama üzme kendini cunku elden gelen birşey Yok vakti saati gelmemiş demek İnan ne zaman aklından çıkar hamileliği o ay hamilr kalıyorsun stres çok etkiliyor ve hala adet olmadığına göre insallah hamilesindir :)

Of boyle şeyler de oluyor işte bilmiyorum tabi bakalım Pts gidicem

Inşallah canım. Ama olsaydı çıkardı adete dört gun kala silik olurdu. Ayrıca yumurtlama ayin on beşinde oldu. Yumurtlama dan kaç gun sonra teste çıkar. Bilgin var mı

Inşallah canım. Ama olsaydı çıkardı adete dört gun kala silik olurdu. Ayrıca yumurtlama ayin on beşinde oldu. Yumurtlama dan kaç gun sonra teste çıkar. Bilgin var mı
Hayir bazen adeti 5 gün gecince bile silik olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…