- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
cnm benim hayirli ugurlu olsun insaallah yaaa cok sevindim valla senin adina insaallah kucagina almayida nasip ederokeanoss00 canım sen kan değerin 5 gin önce öğrendiğinde ne kadardı
Amin canım amin inşallah rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın sizede bol bol dua edicem inşallahcnm benim hayirli ugurlu olsun insaallah yaaa cok sevindim valla senin adina insaallah kucagina almayida nasip eder
et cnm hamilelerin duasi kabul olur yaaaAmin canım amin inşallah rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın sizede bol bol dua edicem inşallah
degerin kac cikti bebegimAmin canım amin inşallah rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın sizede bol bol dua edicem inşallah
Ayyy canımm çok sevindim hayırlı olsun Hadi bhcg değerlerin de çok çok olsun inşallah, alınca paylaş mutlakaEdicem tabiki tatlımmm etmem miii 1 saat sonra kan vercem saat 12 gibi öğrenırım :) dün akşam hastanede israr örneğinden yaptı onun için değer gözükmüyodu sadece pozıtıf cıktı
ayyyy insaallah hadi cnmmEdicem tabiki tatlımmm etmem miii 1 saat sonra kan vercem saat 12 gibi öğrenırım :) dün akşam hastanede israr örneğinden yaptı onun için değer gözükmüyodu sadece pozıtıf cıktı
14.85 ti canim :)okeanoss00 canım sen kan değerin 5 gin önce öğrendiğinde ne kadardı
Hayırlı olsun canim :) adetin kac gun gecince yaptin testi?Kızlar kan değerim 241 cıktı :)
Ya canım çok sevindim darısı bize olsun inşallahKızlar kan değerim 241 cıktı :)
3 kala yaptı valla erken döllenme bence M Mutluluk1515 :)Hayırlı olsun canim :) adetin kac gun gecince yaptin testi?
yaaaa cnm cokkk sevindimmmm allah kucagina almayi naosin etsin insaallhKızlar kan değerim 241 cıktı :)
Amin canım cok teşekkür ederim darısı hepımızın başına inşallah :)Ne guzel rabbim saglikli bi gebelik gecirtsin sana saglikla al kucagina
Amin bitanemmmm darısı başına inşallahhhhyaaaa cnm cokkk sevindimmmm allah kucagina almayi naosin etsin insaallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?