bata az kaldi diyenler

karakulli umudum var sende olacak bebişin tutacak Allahın izniyle canım benim yüreğini ferah tut rahmin kalınlaşmış değer yükseliyo hayırlısıyla kavuşursun inşallah bence pazartesi yaptır kan testini tekrardan arada idrar da yaparsan onunda koyulaştığını görürsün ama çok şükür sendne iyi haber almak iyi geldi inşallah rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin

Kızlar değerim 20,60 çıktı gecikmenin 2. Günü. Geçen ay kimyasalda gecikmenin 9. Günü 9 çıkmıştı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum yaaa, sizce nasıl değer?
İnşallah yükselir canım geçen ay kimyasal yaşadığın için belki yumurtlaman daha geç olmuştur geç döllenme oldugu icin böyledir Sevin bence çok düşük değil

Gecikmenin 3. Günü idrar testi negatif ilk defa böyle bir şey oluyor hiç adetim gecikmez madem bebekte yok neden böyle anlayamadım moralim çok bozuk şu an

Geç yumurtlamış olabılırsın canım örnek 17/02/2017 de yumurtladın bundan 14 gün sonra adet olursun yani 2 martta sende böle olduysan normal batından bi 5-6 gün sonra olabılırsın aynı şekilde geç yumurtalama olursa geç döllenirsin o yüzden hamileliğide geö öğrenirsin 10 gün sonra felan anlatabıldım mı bilmiyorum ama kendimce anlatmaya calıstım

İlk iki dakıkada cıktı çizgiyi gören var mı ben mı yanlış görüyorum

Eklentiler

• IMG_0194.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 74
Burda görebılıyomusunuz

Eklentiler

• IMG_0195.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_0195.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 76
kizlar bata son 6 gun kaldi hep birlikte bekleyelimmi?belirtilerimizi yazalim M Mutluluk1515
Herkese mrb benim iki aydır adet olmadım.Ama pko hastasıyım gebelik testi De yapmadım.Belirti olarak bı mide bulantısı var.benim gibi pko olup hamile kalanlar varsa yaZsin bana umut olsun.Adet düzensiz ligim yüzünden gebe kalabilirim bilmiyorum tek sorun yumurtlama problem i

Canım ovulasyon testi al takıp et bide bi takım kürler var onlardan kullanabılırsın

Çok sağolun canlarım kan testini görmedwn inanamıyorum buda şuanki hali

Eklentiler

• IMG_0202.webp
    4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…