yok cnm oyle bati bekliyorum isteee
İnşallah yükselir canım geçen ay kimyasal yaşadığın için belki yumurtlaman daha geç olmuştur geç döllenme oldugu icin böyledir Sevin bence çok düşük değilKızlar değerim 20,60 çıktı gecikmenin 2. Günü. Geçen ay kimyasalda gecikmenin 9. Günü 9 çıkmıştı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum yaaa, sizce nasıl değer?
Herkese mrb benim iki aydır adet olmadım.Ama pko hastasıyım gebelik testi De yapmadım.Belirti olarak bı mide bulantısı var.benim gibi pko olup hamile kalanlar varsa yaZsin bana umut olsun.Adet düzensiz ligim yüzünden gebe kalabilirim bilmiyorum tek sorun yumurtlama problem ikizlar bata son 6 gun kaldi hep birlikte bekleyelimmi?belirtilerimizi yazalim M Mutluluk1515
Canımmmmm hamilesiiiiiinnnnn tebrik ederimmmmmBurda görebılıyomusunuz
Hamilesin bence de görünüyor tebrik ederim canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah kan testi yaptır hemen benceBurda görebılıyomusunuz
Canım ovulasyon testi al takıp et bide bi takım kürler var onlardan kullanabılırsınHerkese mrb benim iki aydır adet olmadım.Ama pko hastasıyım gebelik testi De yapmadım.Belirti olarak bı mide bulantısı var.benim gibi pko olup hamile kalanlar varsa yaZsin bana umut olsun.Adet düzensiz ligim yüzünden gebe kalabilirim bilmiyorum tek sorun yumurtlama problem i
Eşim gece vardıyasında kuzenıme söyledim onun işi bitince götürcek inşallahCanımmmmm hamilesiiiiiinnnnn tebrik ederimmmmmGüzelhaberler al yerinde olsam koşarak acile giderdim
Canım heyecanla bekliyorum:)Eşim gece vardıyasında kuzenıme söyledim onun işi bitince götürcek inşallah
Hayırlı olsun canım kan sonucunu yaz mutlakaÇok sağolun canlarım kan testini görmedwn inanamıyorum buda şuanki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?