- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
Kuzummmm gozun aydin gecen ay birbirimize telkin veriyorduk bak bu ay rabbim sana nasip etti banada nasip eder insallah lutfen bizlerede duaaa et hamislerin duasi kabul olur bide belirtilerin nelerdi benim bata 10gun var yine sabirsizlanmaya basladimKızlar kan değerim 241 cıktı :)
insaallah cnm ben test yaptim ama birsey cikmadiAmin bitanemmmm darısı başına inşallahhhh
Ya sorma geçen ay ne kadar üzülmüştüm tatlım belirlerim kasık ağrısı idrar koyulaması bide göğüs uçlarım acıyodu onun dışında bi sorun yoktu cok şükürKuzummmm gozun aydin gecen ay birbirimize telkin veriyorduk bak bu ay rabbim sana nasip etti banada nasip eder insallah lutfen bizlerede duaaa et hamislerin duasi kabul olur bide belirtilerin nelerdi benim bata 10gun var yine sabirsizlanmaya basladim
Biraz daha bekleyelim tarkım benım kı erken döllenme oldu ondan cıktı heralde :) senınkıde öyle olur inşallahinsaallah cnm ben test yaptim ama birsey cikmadi
Canim belirtilerin ne vardi test yapmaya sevk edenYa sorma geçen ay ne kadar üzülmüştüm tatlım belirlerim kasık ağrısı idrar koyulaması bide göğüs uçlarım acıyodu onun dışında bi sorun yoktu cok şükür
Masallah ne guzelll rabbim kucagina almayida nasip etsin kendine cok dikkat ett olurmuYa sorma geçen ay ne kadar üzülmüştüm tatlım belirlerim kasık ağrısı idrar koyulaması bide göğüs uçlarım acıyodu onun dışında bi sorun yoktu cok şükür
pazartesiye kadar bekliyc3m artik cnm ama kirmizilari gorecegimden eminimBiraz daha bekleyelim tarkım benım kı erken döllenme oldu ondan cıktı heralde :) senınkıde öyle olur inşallah
Tebrik ederim cnm sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Darısı bizlereeeKızlar kan değerim 241 cıktı :)
Allah razi olsun bebegimmmEdicem canım sizede sürekli namazlaromda dua edicem burda birbirimize hep destek olduk her daimde olucaz inşallah
Cok sevindim canim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim 3 kala evde negatif cikti bugunde hep adet belirtim var ama daha gelen giden yok baanda dua et olurmu 10 ay oldu hala gelmediEdicem canım sizede sürekli namazlaromda dua edicem burda birbirimize hep destek olduk her daimde olucaz inşallah
Tabiki ederim bebeğim bana isimlerinizi söylerseniz birazdan yasın okucam isminizi söyleyerek okuyayım :)Cok sevindim canim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim 3 kala evde negatif cikti bugunde hep adet belirtim var ama daha gelen giden yok baanda dua et olurmu 10 ay oldu hala gelmedi
Benım gecen ay 6 gün gecıktı kan tahlılı yaotırmıştıö negatıf cıkmıstı 2 saat sonra adet olmuştum bu ayda hamile kaldım annem demiştiki bana eğer gecıkmen başlıyoda rahım kendını bebeğe hazırlıyo demişti ölede oldu :)Merhaba benim 6 gündür regl günüm geçti dün test yaptım negatif çıktı. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim olmazsa Kan tahlili yaptıracağım. Stresten karnıma kramplar giriyor. 1 senedir uğraşıyoruz bakalım :/
Betül ben canim Allah razi olsun rabbim kabul etsin tum dualariniTabiki ederim bebeğim bana isimlerinizi söylerseniz birazdan yasın okucam isminizi söyleyerek okuyayım :)
ayyyy canim nasil sevindim anlatamam yaaaa rabbim artik bizlerede nasip etsinBenım gecen ay 6 gün gecıktı kan tahlılı yaotırmıştıö negatıf cıkmıstı 2 saat sonra adet olmuştum bu ayda hamile kaldım annem demiştiki bana eğer gecıkmen başlıyoda rahım kendını bebeğe hazırlıyo demişti ölede oldu :)
Busra bende canim allah kabul etsinTabiki ederim bebeğim bana isimlerinizi söylerseniz birazdan yasın okucam isminizi söyleyerek okuyayım :)
Cnm beni de kat dualarina ReyhanBusra bende canim allah kabul etsin
Ah canım beniiimmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişiiinnBenım gecen ay 6 gün gecıktı kan tahlılı yaotırmıştıö negatıf cıkmıstı 2 saat sonra adet olmuştum bu ayda hamile kaldım annem demiştiki bana eğer gecıkmen başlıyoda rahım kendını bebeğe hazırlıyo demişti ölede oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?