bata az kaldi diyenler

Merhaba benim 6 gündür regl günüm geçti dün test yaptım negatif çıktı. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim olmazsa Kan tahlili yaptıracağım. Stresten karnıma kramplar giriyor. 1 senedir uğraşıyoruz bakalım :/

Kuzummmm gozun aydin gecen ay birbirimize telkin veriyorduk bak bu ay rabbim sana nasip etti banada nasip eder insallah lutfen bizlerede duaaa et hamislerin duasi kabul olur bide belirtilerin nelerdi benim bata 10gun var yine sabirsizlanmaya basladim
Ya sorma geçen ay ne kadar üzülmüştüm tatlım belirlerim kasık ağrısı idrar koyulaması bide göğüs uçlarım acıyodu onun dışında bi sorun yoktu cok şükür

Kasıklarımda cok batma olmasıydı tatlım o kadar belırtı yoktu evımın onundekı nöbetçi eczane acıktı acıkken bi test alım dedım geldim yaptım gerçekten yaparken hiç bi beklentim yoktu :)

Edicem canım sizede sürekli namazlaromda dua edicem burda birbirimize hep destek olduk her daimde olucaz inşallah
Cok sevindim canim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim 3 kala evde negatif cikti bugunde hep adet belirtim var ama daha gelen giden yok baanda dua et olurmu 10 ay oldu hala gelmedi

Cok sevindim canim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim 3 kala evde negatif cikti bugunde hep adet belirtim var ama daha gelen giden yok baanda dua et olurmu 10 ay oldu hala gelmedi
Tabiki ederim bebeğim bana isimlerinizi söylerseniz birazdan yasın okucam isminizi söyleyerek okuyayım :)

Benım gecen ay 6 gün gecıktı kan tahlılı yaotırmıştıö negatıf cıkmıstı 2 saat sonra adet olmuştum bu ayda hamile kaldım annem demiştiki bana eğer gecıkmen başlıyoda rahım kendını bebeğe hazırlıyo demişti ölede oldu :)

ayyyy canim nasil sevindim anlatamam yaaaa rabbim artik bizlerede nasip etsin

Ah canım beniiimmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…