- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
Ah canım beniiimmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişiiinn
Bende büşra bu aydan umutluyum banada dua eder misin bata son 6 gunSağol canım benım allah nasip ederse bebekler aynı zamanda gelcek
Tabiki ederim canım :)Bende büşra bu aydan umutluyum banada dua eder misin bata son 6 gun
Bebişim bana da dua edin nolur bhcg pik yapsın, çoşsun, kendini kaybetsin :) deniz benim adım daSağol canım benım allah nasip ederse bebekler aynı zamanda gelcek
Canım hayırlı olsun :) belirtilerini okudum kasıkta batma demişsin adet olacakmış gibi sancin oldumuKızlar kan değerim 241 cıktı :)
Benim adet olacakmis gibi agrim oluyor sonra geciyor. Belim sirtim cok aciyor.Canım hayırlı olsun :) belirtilerini okudum kasıkta batma demişsin adet olacakmış gibi sancin oldumu
Şuan var canım bat gününe 2 gün olmasına rapmen belim kasıklarım ağrıyıCanım hayırlı olsun :) belirtilerini okudum kasıkta batma demişsin adet olacakmış gibi sancin oldumu
Bat ne zaman canimBenim adet olacakmis gibi agrim oluyor sonra geciyor. Belim sirtim cok aciyor.
Benim bat günü bugün belim ve kasiklarim ayni adet olacakmış gibi ağrıyo o yüzden sordum canim genelde hamile olanlar adet olacakmış gibi sanci çektiklerini söylüyolar bende inşallah senin gibi güzel haberler alabilsemŞuan var canım bat gününe 2 gün olmasına rapmen belim kasıklarım ağrıyı
İnşallah canım benım aminBenim bat günü bugün belim ve kasiklarim ayni adet olacakmış gibi ağrıyo o yüzden sordum canim genelde hamile olanlar adet olacakmış gibi sanci çektiklerini söylüyolar bende inşallah senin gibi güzel haberler alabilsem
Test yaptın mı hiçBenim 18_24 arasi. Adetim cok duzenli degil bekliyorum iste
Test yap canım istersen ben pazartesiye kadar olmazsam test yapacamBenim 18_24 arasi. Adetim cok duzenli degil bekliyorum iste
İnşallah hamilesindir canim ama ben adet olacam gibi geliyo yüzümde sivilcelerim bile çıktı25 ine kadar beklemeyi dusunuyorum. Olmazsam yaparim. Bide isin tuhafi bu ay gogsum cok erkenden agirmaya basladi. Normalde bi hafta kala agormaya baslar. 11 gundur gogsum agiriyor..
Benimdeİnşallah hamilesindir canim ama ben adet olacam gibi geliyo yüzümde sivilcelerim bile çıktı
Aynen canım yoksa bişey olalim biran önceBenimdeumutlanmak istemiyorum cok o yuzden ama su gunler niye gecmiyor. Olacaksak olalim. Ikilemde kalmak daha yoruyor
Benimde 6 gun. Cok sabirsizlaniyorum. Ama kararliyim. 24 une kadar yapmiycam. :)Bata 6 gun var sabahlari kasigim agriyo sag taraf ve bugun yere egildim bisey almaya bildigin orda bisey hissettim agladim resmen sonra tabi ne diye umitlendiriyosun kendini dedim off offf ayaklari usuyo atesimi olctum sabah 36.7 cikti normade 36.2 civarinda cikar 6 gun beklemek cok zor olacak
Benimde 6 gun. Cok sabirsizlaniyorum. Ama kararliyim. 24 une kadar yapmiycam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?