bata az kaldi diyenler

Şuan var canım bat gününe 2 gün olmasına rapmen belim kasıklarım ağrıyı
Benim bat günü bugün belim ve kasiklarim ayni adet olacakmış gibi ağrıyo o yüzden sordum canim genelde hamile olanlar adet olacakmış gibi sanci çektiklerini söylüyolar bende inşallah senin gibi güzel haberler alabilsem

25 ine kadar beklemeyi dusunuyorum. Olmazsam yaparim. Bide isin tuhafi bu ay gogsum cok erkenden agirmaya basladi. Normalde bi hafta kala agormaya baslar. 11 gundur gogsum agiriyor..

25 ine kadar beklemeyi dusunuyorum. Olmazsam yaparim. Bide isin tuhafi bu ay gogsum cok erkenden agirmaya basladi. Normalde bi hafta kala agormaya baslar. 11 gundur gogsum agiriyor..
İnşallah hamilesindir canim ama ben adet olacam gibi geliyo yüzümde sivilcelerim bile çıktı

Bata 6 gun var sabahlari kasigim agriyo sag taraf ve bugun yere egildim bisey almaya bildigin orda bisey hissettim agladim resmen sonra tabi ne diye umitlendiriyosun kendini dedim off offf ayaklari usuyo atesimi olctum sabah 36.7 cikti normade 36.2 civarinda cikar 6 gun beklemek cok zor olacak

Benimde 6 gun. Cok sabirsizlaniyorum. Ama kararliyim. 24 une kadar yapmiycam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…