- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
cnm hamilesin tebrik ederim insaalh bebek durur yerinde birsey olmadan yaaaa cok cok sevindimmmmmÇok sağolun canlarım kan testini görmedwn inanamıyorum buda şuanki hali
Cok sevindim canim ne mutlu sana masallah rabbim.saglikla kucagina almayi.nasip.etsin insallahİlk iki dakıkada cıktı çizgiyi gören var mı ben mı yanlış görüyorum
Ben sana demedim mi canim :) Tebrik ederim gözün aydin :)Burda görebılıyomusunuz
Sence cıkar mı canım şuan sonuç verdimBen sana demedim mi canim :) Tebrik ederim gözün aydin :)
Cikar canim çıkar hadi bakalim mutlaka beni de etiketle.Sence cıkar mı canım şuan sonuç verdim
Tamam canım adetime 3 gün var ilk yaptıgımda silikti sonra koyulaştıCikar canim çıkar hadi bakalim mutlaka beni de etiketle.
Ben 5 gun kala seninkinden daha silik bir çizgiyle öğrendim :)Tamam canım adetime 3 gün var ilk yaptıgımda silikti sonra koyulaştı
Ben ovulasyon testi yaparak yumurtanin catlamasini yakaladim. O gunden 9 gun sonra da testte çıktı. Yumurtam döngümun 17. Gunu catladi 26. Gun hamile oldugumu öğrendim. Beklenen regle 5 gun kala yani. Her seyin hayirlisi.Ya şu bata 3 ün 5 gün kala öğrenenler nasıl öğrendiniz bunu adet döngünüz uzun mu sürüyo? Yumurta çatladıktan sonra 12 13 gün sonra anca belli olur diye duymuştum.Benim daha tahmini 9 gün oldu bata 5 gün var ama korkuyorum test yapmaya
Kac cikti hcg degeri?Pozitiffffd
Ilk ben yazim cnm gozun aydin Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip eder insaallah. Darısı bizim basimiza...Pozitiffffd
Hadi ya.. Ben 28 günde ir oluyorum o yüzden erkenden yapıp yine hüsrana uğramak istemiyorum açıkçası. Kasıklarımda sızı şeklinde batmalar oluyo sürekli daha önceden olmazdı mesela. Ama hiç akıntı yok bilemedim :/Ben ovulasyon testi yaparak yumurtanin catlamasini yakaladim. O gunden 9 gun sonra da testte çıktı. Yumurtam döngümun 17. Gunu catladi 26. Gun hamile oldugumu öğrendim. Beklenen regle 5 gun kala yani. Her seyin hayirlisi.
Amin canım cok teşekkür ederim rabbım herkeze nasıp etsin bşran önce inşallahIlk ben yazim cnm gozun aydin Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip eder insaallah. Darısı bizim basimiza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?