bata az kaldi diyenler

Ya şu bata 3 ün 5 gün kala öğrenenler nasıl öğrendiniz bunu adet döngünüz uzun mu sürüyo? Yumurta çatladıktan sonra 12 13 gün sonra anca belli olur diye duymuştum.Benim daha tahmini 9 gün oldu bata 5 gün var ama korkuyorum test yapmaya

Ben ovulasyon testi yaparak yumurtanin catlamasini yakaladim. O gunden 9 gun sonra da testte çıktı. Yumurtam döngümun 17. Gunu catladi 26. Gun hamile oldugumu öğrendim. Beklenen regle 5 gun kala yani. Her seyin hayirlisi.

Ben ovulasyon testi yaparak yumurtanin catlamasini yakaladim. O gunden 9 gun sonra da testte çıktı. Yumurtam döngümun 17. Gunu catladi 26. Gun hamile oldugumu öğrendim. Beklenen regle 5 gun kala yani. Her seyin hayirlisi.
Hadi ya.. Ben 28 günde ir oluyorum o yüzden erkenden yapıp yine hüsrana uğramak istemiyorum açıkçası. Kasıklarımda sızı şeklinde batmalar oluyo sürekli daha önceden olmazdı mesela. Ama hiç akıntı yok bilemedim :/
SEnde sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini :)

Kizlar sol gogus ucumda beyaz birsey var ve bana gogsumdaki kahve yerler koyulasti gibime gelyor bat 26subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…