- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
Ne zor bekleyisler.. Olmazsak ayni vakitte yapalim. :)
Olur :)Tmm olmazsak 24unde sabah ilk idrarla yapalim canim
Adet tarihin gecmis miydi? Test yapmis miydin?kahverengi sari karisik akintim geliyor yaaa sanirim adet olucam
yok cnm gecmedi adet tarihim test yapmistim negatiftiAdet tarihin gecmis miydi? Test yapmis miydin?
Canım kahve akıntılar yerleşme kanamasi olabilirbenim kahve akintilar bitti ama karnim agriyor adet agrisi galiba
blmyrmki cnm yaaa sabah tuvalete gittim afedersin biraz ikininca kan geldi sonra birdaha hic gelmedi hafif kahveler var sutlu kahve gibi boyleCanım kahve akıntılar yerleşme kanamasi olabilir
Bi test yap canım istersen bat günün ne zamanblmyrmki cnm yaaa sabah tuvalete gittim afedersin biraz ikininca kan geldi sonra birdaha hic gelmedi hafif kahveler var sutlu kahve gibi boyle
yarin cnm nornalde dun test yapmistim negatiftiBi test yap canım istersen bat günün ne zaman
nsaallah olmazsin cnmBenim de 26 sı beklenen adet tarihim inş olmam
Olmazsan bi daha yap canim bazen adet günü geçmeden testlerde çıkmıyoyarin cnm nornalde dun test yapmistim negatifti
insaallh kimyasal olmaz cnm takma kfna biraz sabretKızlar ilk resim cuma ilk idrardı adeti 2 gün geçe, 2. sini az önce yani öğleden sonra yaptım adeti 4 gün geçe. Geçen iki günde bu çizginin daha da koyulaşması gerekmiyor mu sizce? Bhcg cuma 20,80 çıkmıştı. Değer kaç olduğunda koyu oluyor ki bu ikinci çizgi? Aklımda deli sorular... bi akıl verin noolur yaaaBu da mı kimyasala dönüyor acaba
Bitanem bugun günümüz vardı onunla uğraşıyodum ya ondan sesım cıkmadı bak bende hamileliğimi öğrenmeden bi kaç gün önce aynı akıntı gelmişti demiştim yaa sizede burda salı gününe kadar kırmızı görmezsen test yaptırcanim sen naptin nasil gidiyor hamislik sesin solugun cikmiyor bir sorun yok demi M Mutluluk1515
Canım benım değer 240 olmadına rağmen cok silik çıkmıştı ferah tur kendini kötü düşünmeKızlar ilk resim cuma ilk idrardı adeti 2 gün geçe, 2. sini az önce yani öğleden sonra yaptım adeti 4 gün geçe. Geçen iki günde bu çizginin daha da koyulaşması gerekmiyor mu sizce? Bhcg cuma 20,80 çıkmıştı. Değer kaç olduğunda koyu oluyor ki bu ikinci çizgi? Aklımda deli sorular... bi akıl verin noolur yaaaBu da mı kimyasala dönüyor acaba
yarin kirmizi gelir herhldeBitanem bugun günümüz vardı onunla uğraşıyodum ya ondan sesım cıkmadı bak bende hamileliğimi öğrenmeden bi kaç gün önce aynı akıntı gelmişti demiştim yaa sizede burda salı gününe kadar kırmızı görmezsen test yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?