Artmış gözüküyor içini ferah tut bence. Ben de kimyasal oldum ne kdr zor bişey oldugunu biliyorum inşallah değildir. zaten iki farklı marka ya ondan da farkedebilir koyuluğu. İki gün sonra bir daha kan yaptırmadın mıı??Kızlar ilk resim cuma ilk idrardı adeti 2 gün geçe, 2. sini az önce yani öğleden sonra yaptım adeti 4 gün geçe. Geçen iki günde bu çizginin daha da koyulaşması gerekmiyor mu sizce? Bhcg cuma 20,80 çıkmıştı. Değer kaç olduğunda koyu oluyor ki bu ikinci çizgi? Aklımda deli sorular... bi akıl verin noolur yaaaBu da mı kimyasala dönüyor acaba
Canım 2. Çizgi nin silik çıkması kimyasal demek değildir. Önemli olan 2 günde bir değerin 2 katına çıkması tekrar kan testi yaptırır san için rahat etsin. İçini ferah tut stresten de kendini etkiliyor olabilirsinKızlar ilk resim cuma ilk idrardı adeti 2 gün geçe, 2. sini az önce yani öğleden sonra yaptım adeti 4 gün geçe. Geçen iki günde bu çizginin daha da koyulaşması gerekmiyor mu sizce? Bhcg cuma 20,80 çıkmıştı. Değer kaç olduğunda koyu oluyor ki bu ikinci çizgi? Aklımda deli sorular... bi akıl verin noolur yaaaBu da mı kimyasala dönüyor acaba
Olur :)
Ilac oldun canım benim çok sağol. Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayi nasip etsin :-*Benım gecen ay 6 gün gecıktı kan tahlılı yaotırmıştıö negatıf cıkmıstı 2 saat sonra adet olmuştum bu ayda hamile kaldım annem demiştiki bana eğer gecıkmen başlıyoda rahım kendını bebeğe hazırlıyo demişti ölede oldu :)
Banada dua et neolurAmin canlarım rabbım hiç birimizin kucagını boş bırakmasın hepımıze dua ettim
Hepımıze ettım canım ısmını veren vermeyen herkeze dua ettım :) sizde bana dua edın bırazdan doktorBanada dua et neolur
Keseyi görürsün inşallah canim ne güzel yaa çok heyecanli :)Hepımıze ettım canım ısmını veren vermeyen herkeze dua ettım :) sizde bana dua edın bırazdan doktorkontrolum var ve ilk kontrolum cok merak edıyorum
Doktor daha cok yeni oldugu için keseyi göremediğini söyledi canım kan tahlılı istedi bi daha bakalım :)Keseyi görürsün inşallah canim ne güzel yaa çok heyecanli :)
Oh maaşallah canım sıkıntıyı atlattın işte darısı başıma. Peki senin kaçıncı gün gecikmede 200 lerde çıktıKızlar benımde değerim 579,7 cıktıİki günde iki katından fazla artış :)
Anladım canım, bu hesaba göre bir 18 aya ideal değerlere ulaşırım ben herhalde, bebek o kadar bekleyebilir mi onu bilmiyorum amaBenım adetim geçmeden öğrendim bebeğim cumartesi sabah 241 cıktı
Sıkıntı yapma canım şuna şükret ki azalmamış artmışAnladım canım, bu hesaba göre bir 18 aya ideal değerlere ulaşırım ben herhalde, bebek o kadar bekleyebilir mi onu bilmiyorum ama
Kaç haftalikki canımDoktor daha cok yeni oldugu için keseyi göremediğini söyledi canım kan tahlılı istedi bi daha bakalım :)
4 hftalık canım kese 5. Ve 6. Haftada görülürmiiKaç haftalikki canım
Daha yeni tabi bebişin canııııım bir dahaki gittiğinde görünür kese. Zaten 1000 1500 lerde falan gözüküyor sanırım kese, senin de birkaç güne kesin belli olurDoktor daha cok yeni oldugu için keseyi göremediğini söyledi canım kan tahlılı istedi bi daha bakalım :)
Hadi inşallah canım :)Daha yeni tabi bebişin canııııım bir dahaki gittiğinde görünür kese. Zaten 1000 1500 lerde falan gözüküyor sanırım kese, senin de birkaç güne kesin belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?