Vajinal ultrasyonla 5. Haftada görülür diye biliyorum canım4 hftalık canım kese 5. Ve 6. Haftada görülürmii
Görünür canım inşallah Allahın izniyleEvet tatlım bir daha ki hafta görünür heralde
İnşallah canım :)Görünür canım inşallah Allahın izniyle
Hayırlısı olsun canım benım ilk defa gecen ay adetim 1 hafta gecikmişti annemde rahım kendini hazırlıyo demişti hakketende öleymiş bu ay hamileyim :)Kızlar ya benim adetim 1 hafta gecikti dün sabah test yaptım negatif çıktı akşamınada hasta oldum. Şimdi kanamam her zamanki gibi normal devam ediyor ama sol tarafımda sanki bişeyler oynuyor arada batma sızı hissi değişik bişey. Prolaktinim yüksekti bu ay dostinex kullandım yarın tekrar prolaktineme baktırcam düşmüşmü diye çarşamba günüde doktora gidicem sanki hamileyim imkansız ama o geçen süre öyle hissettim çok farklı bi duygu.
Bence belirti benim de belim çok ağriyiiKızşar benim bat 25 ocak yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bikaç damla kanamam oldu. Bugünde acayip belim ağrıyo değişik bi ağrı normalde hasta olmadan belim bu kadar ağrımaz. Göğüslerim de hassas ama adet olcak gibiyim. Sizce bel ağrısı bi belirti mi
Sen ne zaman adet olcanBence belirti benim de belim çok ağriyii
Benim 6 gün gecikti beta hcg biraz düşük yükselmesini bekliyorumSen ne zaman adet olcan
Kaç çıktı canım adetin geçtikten sonra mı yaptırdn testiBenim 6 gün gecikti beta hcg biraz düşük yükselmesini bekliyorum
Kizlar ben esim cok israr ettigi icin idrar testi yaptim daha 3 gunum var tabiki kocaman bir tek cizgi daha erken mi umudumu kesmeli miyim bilemedim hep eşimin yuzunden cikmaz dedim
Gidiyosun yarin test aliyosun 5 tane filan dedim hergun yapsam mibenim ilk bebeğimde 30. gün ikincisinde 27. gün iki çizgi görmüştürm. hatta ikincisinde 26. gün negatif 27. gün pozitifti
Gidiyosun yarin test aliyosun 5 tane filan dedim hergun yapsam mi
cnm bn pazar gunu adet oldum yani bnde birsey yok
çok yıpratıyor insanı bu testler. ben de beklemek istiyorum ama sabrım kalmadı iki bebeğim de yaşamıyor ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?