bata az kaldi diyenler

Kızlar ya benim adetim 1 hafta gecikti dün sabah test yaptım negatif çıktı akşamınada hasta oldum. Şimdi kanamam her zamanki gibi normal devam ediyor ama sol tarafımda sanki bişeyler oynuyor arada batma sızı hissi değişik bişey. Prolaktinim yüksekti bu ay dostinex kullandım yarın tekrar prolaktineme baktırcam düşmüşmü diye çarşamba günüde doktora gidicem sanki hamileyim imkansız ama o geçen süre öyle hissettim çok farklı bi duygu.

Hayırlısı olsun canım benım ilk defa gecen ay adetim 1 hafta gecikmişti annemde rahım kendini hazırlıyo demişti hakketende öleymiş bu ay hamileyim :)

Kızlar adetime 5 gün kaldı. Aşırı adet sancısı var sanki adetin ilk günü gibi. Bu kadar rahatsız edicek kadar ağrı erken değil mii???

Kızşar benim bat 25 ocak yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bikaç damla kanamam oldu. Bugünde acayip belim ağrıyo değişik bi ağrı normalde hasta olmadan belim bu kadar ağrımaz. Göğüslerim de hassas ama adet olcak gibiyim. Sizce bel ağrısı bi belirti mi

Bence belirti benim de belim çok ağriyii

Kizlar ben esim cok israr ettigi icin idrar testi yaptim daha 3 gunum var tabiki kocaman bir tek cizgi daha erken mi umudumu kesmeli miyim bilemedim hep eşimin yuzunden cikmaz dedim

Kizlar ben esim cok israr ettigi icin idrar testi yaptim daha 3 gunum var tabiki kocaman bir tek cizgi daha erken mi umudumu kesmeli miyim bilemedim hep eşimin yuzunden cikmaz dedim

benim ilk bebeğimde 30. gün ikincisinde 27. gün iki çizgi görmüştürm. hatta ikincisinde 26. gün negatif 27. gün pozitifti

çok yıpratıyor insanı bu testler. ben de beklemek istiyorum ama sabrım kalmadı iki bebeğim de yaşamıyor ne yazıkki

Ay canim gecmis olsun doktora filan gittin mi ne zamandir deniyosunuz bende buyuk konusmak istemiyorumda yani kimyasalda olsa gebe kaldiklarini biliyolar bende o da yok aynen ama ben daha 2 aydir test yapiyorum daha oncelerde yapmadan olmustum adet hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…